Φυσικά και αντιδράμε. Ξεκινήσαμε με το να υπερασπιζόμαστε το φύλο μας.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:28
Αν ειστε ισχυρες και αντιδρατε, αντιδραστε και στη σαπια κοινωνια που καταπιεζει τους αδυναμους. Ο ισχυρος ηγειται, δεν ακολουθει.
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οταν έχετε χρόνο - κάντε τον κόπο να ασχοληθείτε με τη υπεράσπιση της ισότητας.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:59Φυσικά και αντιδράμε. Ξεκινήσαμε με το να υπερασπιζόμαστε το φύλο μας.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:28
Αν ειστε ισχυρες και αντιδρατε, αντιδραστε και στη σαπια κοινωνια που καταπιεζει τους αδυναμους. Ο ισχυρος ηγειται, δεν ακολουθει.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορειτε και τον καθε καταπιεσμένο ταυτοχρονα. Οταν θελετε ολα τα μπορειτε εσεις.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:59Φυσικά και αντιδράμε. Ξεκινήσαμε με το να υπερασπιζόμαστε το φύλο μας.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:28
Γι'αυτό υπερασπιζόμαστε το φύλο μας. Για να φθάσουμε κάποια στιγμή στην ισότητα την πραγματική. Κι όταν λέω πραγματική εννοώ την καθιέρωση της ίσης αξίας της γυναίκας στο μυαλουδάκι σας. Την εξάλειψη τέτοιου είδους νοοτροπιών όπως του νήματος και κάθε τι που θεωρεί τη γυναίκα το κακό πλασμα, πονηρό,με σκοπιμότητες και συμφέροντα,, υποδυέστεροτου ανδρός και φυσικά ως ύπαρξη να είναι προς ικανοποίηση των ορέξεων του άνδρα να αρέσει στον άνδρα,να μη προκαλεί τον άνδρα και τα ενστικτά του , να, να, να και όλα να δουλεύουν υπέρ αυτής της νοοτροπίας. Η γυναίκα στην υπηρεσία του ισχυρού φύλου γιατί αλλιώς... Γιατί αλλιώς πλέον τίποτα. Στην άκρη σας και μουτρωμένοι.
Βέβαια δεν εννοώ τη καθιέρωση στο μυαλό σας σε τύπους σαν εσένα ή τον Ορέστη και λοιπούς ομοιδεάτες. Έχει πάρει το σασί σε εσάς δε φτιάχνει Μιλάμε για τις επόμενες γενιές από τις δικές σας κι όσοι ακόμα σώζονται
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ορέστη, αυτό είναι το πρόβλημά σουΟρέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:18Εγω θυμαμαι οτι οι συμμαθητριες μου στο σχολειο τρωγαν πολυ χουφτωμα και ψευτοδιαμαρτυρονταν χαμογελωντας.
νομίζεις ότι είσαι ακόμη στο σχολείο, ενώ κοντεύεις τα 40
σύνελθε με τις ανοησίες
το χούφτωμα σε άγνωστο είναι καταρχήν αγένεια, ασέβεια, αδιακρισία,
προσβολή, κι ένα σωρό άλλα
εδώ μας αγγίζει άνθρωπος που συναντούμε πρώτη φορά σε παρέα,
και ενοχλούμαστε από την διαχυτικότητα
αν εσύ έχεις σεξουαλικά απωθημένα και φαντασιώνεσαι
τσόντες στην πραγματική ζωή, δεν σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό
τέλος με την πλάκα, είσαι επικίνδυνος
Όπου μπορούμε και όποια έχει τη διάθεση το κάνει. Όπως κι εσείς.Παρ' το χαμπάρι. Δεν είμαστε ανώτερα ή κατώτερα όντα. Είμαστε αρχικά άνθρωποι,χαρακτήρες, μυαλά κτλ και στη συνέχεια γυναίκες. Δεν είναι κάποια κακιά επειδή είναι γυναίκα. Είναι κακιά επειδή είναι κακός άνθρωπος. Το αυτό ισχύει και για τους άντρες. Απλά κάποια χαρακτηριστικά τα αποκτήσατε και τα αποκτήσαμε λόγω της κοινωνικών επιταγών.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:14Μπορειτε και τον καθε καταπιεσμένο ταυτοχρονα. Οταν θελετε ολα τα μπορειτε εσεις.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:59Φυσικά και αντιδράμε. Ξεκινήσαμε με το να υπερασπιζόμαστε το φύλο μας.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 19:28
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΜπουρδεςNaida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:20Γι'αυτό υπερασπιζόμαστε το φύλο μας. Για να φθάσουμε κάποια στιγμή στην ισότητα την πραγματική. Κι όταν λέω πραγματική εννοώ την καθιέρωση της ίσης αξίας της γυναίκας στο μυαλουδάκι σας. Την εξάλειψη τέτοιου είδους νοοτροπιών όπως του νήματος και κάθε τι που θεωρεί τη γυναίκα το κακό πλασμα, πονηρό,με σκοπιμότητες και συμφέροντα,, υποδυέστεροτου ανδρός και φυσικά ως ύπαρξη να είναι προς ικανοποίηση των ορέξεων του άνδρα να αρέσει στον άνδρα,να μη προκαλεί τον άνδρα και τα ενστικτά του , να, να, να και όλα να δουλεύουν υπέρ αυτής της νοοτροπίας. Η γυναίκα στην υπηρεσία του ισχυρού φύλου γιατί αλλιώς... Γιατί αλλιώς πλέον τίποτα. Στην άκρη σας και μουτρωμένοι.
Βέβαια δεν εννοώ τη καθιέρωση στο μυαλό σας σε τύπους σαν εσένα ή τον Ορέστη και λοιπούς ομοιδεάτες. Έχει πάρει το σασί σε εσάς δε φτιάχνει Μιλάμε για τις επόμενες γενιές από τις δικές σας κι όσοι ακόμα σώζονται
''Υπεράσπιση του φύλου μου ''

Το γνωρίζω οτι στριμώχνεσαι -αλλά προνόμια - διακρίσεις - ανοχή ανευθυνότητας - προστατευτισμό - ανέμελη ανωριμότητα καλό είναι να τα ξεχάσεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η νύχτα και η Νάιδα τα λένε πάρα πολύ καλα.
Εγώ στριμώχνομαι; Τι με περασες βρε Άγις; Κανένα γυναικάκι σαν αυτά που φέρνεις βόλτα και περιμένουν το κέρασμα για να πιουν ποτό; Ή από αυτές που θα βάλουν μπροστά το Άντρα να καθαρίσει; Άσε ρε, με αυτά μας παραμύθιαζαν το μυαλό μικρά για τον άντρα πρίγκηπα. Αλλά ευτυχώς ξεφύγαμε από το σενάριο και συμβασιλεύουμε.
Καλά άμα χρειαστεί κάτι που δε μπορώ να λύσω μόνη μου, θα το ζητήσω δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε μπερδεύω με κάποια άλλη η εσύ δεν έγραφες '' αφου είναι κοροιδα και τα πληρώνουν ολα να πω όχι ;'' η οτι βγηκες για καφέ χωρίς μια στην τσεπη αλλα ολο και καποιος θα κερναγε ; - μεταξύ πολλων άλλων ;Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:48Εγώ στριμώχνομαι; Τι με περασες βρε Άγις; Κανένα γυναικάκι σαν αυτά που φέρνεις βόλτα και περιμένουν το κέρασμα για να πιουν ποτό; Ή από αυτές που θα βάλουν μπροστά το Άντρα να καθαρίσει; Άσε ρε αυτά μας παραμύθια ζωντανεύουν το μυαλό μικρά για τον άντρα πρίγκηπα. Αλλά ευτυχώς ξεφύγαμε από το σενάριο και συμβασιλεύουμε.
Καλά άμα χρειαστεί κάτι που δε μπορώ να λύσω μόνη μου, θα το ζητήσω δεν έχω τέτοια κολλήματα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι εγώ 3 μηνών έγλυφα ρώγες.
εδώ ρε συ ο άλλος έδωσε δίκιο στον σύσεξ που ανέφερε
τη φάση με το σουτιέν επειδή -και καλά έδωσα εγώ δικαίωμα- και
είπα πως μισώ τα σουτιέν
και ειπώθηκε πως είχα αψυχολόγητη αντίδραση,
χωρίς καν να προσβάλω ή να βρίσω
δλδ σε όποιον απερίσκεπτα λέει για κεράσματα και καφέδες,
σ ένα φόρουμ που μπορεί να διαβάζει και ο αγαπημένος σου,
πρέπει να απαντάς συγκαταβατικά και να μην αντιδράς
το ίδιο σκεπτικό και για το χούφτωμα στο δρόμο
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Έτσι έλεγα; Άμα τα τιμάς όπως διατεινεσαι με τόση έπαρση, πες πραγματικά αυτό που έλεγα. Αν δε τα τιμάς συνέχισέ το όπως το έθεσες.Αγις έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:51Σε μπερδεύω με κάποια άλλη η εσύ δεν έγραφες '' αφου είναι κοροιδα και τα πληρώνουν ολα να πω όχι ;'' η οτι βγηκες για καφέ χωρίς μια στην τσεπη αλλα ολο και καποιος θα κερναγε ; - μεταξύ πολλων άλλων ;Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:48Εγώ στριμώχνομαι; Τι με περασες βρε Άγις; Κανένα γυναικάκι σαν αυτά που φέρνεις βόλτα και περιμένουν το κέρασμα για να πιουν ποτό; Ή από αυτές που θα βάλουν μπροστά το Άντρα να καθαρίσει; Άσε ρε αυτά μας παραμύθια ζωντανεύουν το μυαλό μικρά για τον άντρα πρίγκηπα. Αλλά ευτυχώς ξεφύγαμε από το σενάριο και συμβασιλεύουμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-