Το μόνο -μέχρι στιγμής- που κάτι λέει.
Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω θα ηθελα να το ακουσω και live για να εχω ολοκληρωμένη άποψη (και προς το παρόν δεν το βρίσκω πουθενα), αλλα γενικά ειναι ωραιο. Και ο Ολλανδος ειναι καλος, και ο τρολοΕσθονός, και της Κλαυδίας ειναι κατι που ξεχωρίζει (δεν πιστευω οτι θα παει καλα, πιστευω οτι θα ξεχωρίσει ομως), και αυτο των Γερμανών αν σοβαρευτουν και ρίξουν 2-3 ξανάστροφες σε εκεινο το ζαβό που απλως κουνάει το κεφάλι, τραγουδάει τελείως αψυχα και γελάει και μεσα στο τραγουδι προς το τελος (θελω να πιστευω οτι ηταν οντως αρρωστη οπως ακούστηκε, αλλιως δεν υπαρχει σωτηρία), κάτι θα λένε κι αυτοι.
Εχει γενικά καποια κομματια που λες οτι ξεχωρίζουν, απλως δεν ειναι το περσινό πάνθεον. Που η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας και που κατάφερε να ειναι κοντά στη 10άδα, το λες κατόρθωμα.

Γιουροβίζγιο σαν την περσινή πιστευω πως θα κανουμε χρόνια να ξαναδούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Μαρ 2025, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραίο.
Αλλά χλωμό το να παίξει ως χιτ σε μπιτσόμπαρα, αν αυτό είναι το ζητούμενο στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, αν το ζητούμενο είναι κάτι σαν τον...ελληνικό "θρίαμβο" του μαϊναμπερουάν, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εμενα μου αρέσει το Ελληνικό, μια χαρά ειναι, σοβαρότατη για αλλαγή. Οκ δεν εχει βαλει κανένα ντατσουν να κανει παντιλίκια όπως πέρυσι, αλλα καλυτερα.
Δεν είπαμε να πάμε και στο άλλο άκρο.

Ενδιάμεσα νομίζω πως έχουμε δυνατότητα για κάθε είδους, πολύ καλύτερα ελληνικά τραγούδια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
αυτο θα αρέσει στην Andromachi. Κορεάτικο με αγγλικό στοίχο.
Αυτό είναι σίγουρο.
Αλλά δεν νομίζω ότι και οι υπόλοιπες χώρες στέλνουν τα καλύτερα που θα μπορούσαν να στείλουν.
Και σε κάθε περίπτωση, σαφώς και προτιμώ το άκουσμα των ελληνικών της Αστερομάτας από τα βζουβζουδοειδή τραπαρίσματα των ελληνικών... εκμοντερνιζμένων. Αυτό είναι ξεκάθαρος επαρχιωτισμός. Προσωπική άποψη, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακόμα και Βυζαντινοί ψαλμοί προτιμότεροι θα ήταν (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
οκ ναι καταλαβαίνω λίγο, κλαίει. Αλλα κανε μου μια χαρη, κανε ενα πείραμα, το έκανα πρίν δηλαδή γιαυτό έγραψα μια χαρά είμαστε.

Ακου παρακαλώ τα τελευταια 30 δευτερόλεπτα απο την αστερομάτα, και μετα ακου τα τελευταια 30 απο το αριστούργημα που εχω στο σποιλερ.
SpoilerShow
Μπαλάντες υπάρχουν κάθε χρονια (π.χ. Πέρισι συμμετείχε του Γάλλου), αλλά η ιστορία του διαγωνισμού έχει δείξει ότι για να βγει μπαλάντα στην πρώτη θέση, θα πρέπει είτε να έχει ένα τρέχον πολιτικό μήνυμα, είτε όλες οι άλλες συμμετοχές να είναι μέτριες.
Το πολιτικό μήνυμα θα πρέπει να είναι επίσης πολύ συγκαλυμμένο, ώστε να περάσει η συμμετοχή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το ότι δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι, δεν σημαίνει ότι προτιμώ τα τραπαρίσματα και τα συναφή (που θεωρώ σκουπίδια).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:10Αυτό είναι σίγουρο.
Αλλά δεν νομίζω ότι και οι υπόλοιπες χώρες στέλνουν τα καλύτερα που θα μπορούσαν να στείλουν.
Και σε κάθε περίπτωση, σαφώς και προτιμώ το άκουσμα των ελληνικών της Αστερομάτας από τα βζουβζουδοειδή τραπαρίσματα των ελληνικών... εκμοντερνιζμένων. Αυτό είναι ξεκάθαρος επαρχιωτισμός. Προσωπική άποψη, έτσι;

Όσο για το ότι οι άλλες χώρες δεν στέλνουν και τα καλύτερά τους, θα έλεγα ότι δεν είμαι και ενθουσιώδης οπαδός της άποψης του
"μη χείρον, βέλτιστον", στην προκειμένη. Ας είμαστε εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά.
Το ότι κάθε γνώμη είναι υποκειμενική, εννοείται.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Φεβ 2025, 23:03
-
-
Νέα δημοσίευση 11 δόσεις από φέτος ο ΕΝΦΙΑ. Και επίσημα πλέον νοικάρης στην περιουσία σου.
από Μαδουραίος » 08 Απρ 2024, 19:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 278 Απαντήσεις
- 5750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
02 Αύγ 2024, 12:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ta 20 μεγαλύτερα κατασκευαστικα έργα στην Ελλάδα το 2025
από Ίακχος » 15 Ιαν 2025, 14:42 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
15 Ιαν 2025, 14:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύατε οτι στην Ελλαδα του 2025 θα υπηρχε δημος χωρις ποσιμο νερο;
από Vardos » Σήμερα, 12:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
Σήμερα, 15:01
-