"Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
Re: "Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
Πάντως πλάκα έχει που μόνο μια COSCO ήρθε να επενδύσει σε μακροπρόθεσμη βάση, και την έχουμε κάνει σημαία.
Οι πολυεθνικές... μας έχουν χεσμένους.
Οι πολυεθνικές... μας έχουν χεσμένους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: "Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
Και τι θα γίνει θα της επιτεθεί κάποιος? Θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να εγκατασταθεί κάνα κλιμάκιο FBI και να λειτουργεί ως κράτος εν κρατοις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Καραμελίτσα
Να δώσουμε στους Αμερικανούς να "αναπτύξουν" άλλο λιμάνι. Πχ, το Κατάκωλο να έρχονται από εκεί τα iphone του Βιετνάμ και τα τσιπάκια της Ταϊβαν.
Z
Μετά το σενάριο ξεφεύγει εντελώς. Ας ξεκινήσουμε από σενάρια χαμηλότερου μπάτζετ και μετά θα περάσουμε στα μπλοκμπάστερ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- NewModelArmy
Εδω μιλάει ο ίδιος ο πρόεδρος τους για προσαρτηση του Καναδά αλλά θα κολλωσουν στα λιμάνια της Ελλαδιτσας. Τυπε μου, τίποτα δεν είναι απίθανο η εκτός λογικής με αυτούς τους ψυχοπαθείς.AlienWay έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:32Το σενάριο είναι φλόμπα, γιατί κανείς πρέσβης δεν θα δηλώσει κάτι τέτοιο εντός ελληνικού εδάφους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Τύπε μου, ο πρόεδρος τα λέει αυτά, βρισκόμενος στη δική του χώρα.NewModelArmy έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:48Εδω μιλάει ο ίδιος ο πρόεδρος τους για προσαρτηση του Καναδά αλλά θα κολλωσουν στα λιμάνια της Ελλαδιτσας. Τυπε μου, τίποτα δεν είναι απίθανο η εκτός λογικής με αυτούς τους ψυχοπαθείς.AlienWay έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:32Το σενάριο είναι φλόμπα, γιατί κανείς πρέσβης δεν θα δηλώσει κάτι τέτοιο εντός ελληνικού εδάφους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Δεν έχει πάει στον Καναδά να ζήσει μια 4ετία και να τα λέει εκεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
σκληρή διαπραγματεύτρια η ΚαραμελίτσαΚαραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:47Να δώσουμε στους Αμερικανούς να "αναπτύξουν" άλλο λιμάνι. Πχ, το Κατάκωλο να έρχονται από εκεί τα iphone του Βιετνάμ και τα τσιπάκια της Ταϊβαν.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εκτός από το κατάκωλο, να δώσουμε και μια νέα βάση στο Ανώβυζο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:47Να δώσουμε στους Αμερικανούς να "αναπτύξουν" άλλο λιμάνι. Πχ, το Κατάκωλο να έρχονται από εκεί τα iphone του Βιετνάμ και τα τσιπάκια της Ταϊβαν.
Το πιάσατε το αστείο; Κατάκωλο/Ανώβυζο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτοί είναι οι Αμερικάνοι με απειλές και εκβιασμούς για να αρπάζουν τον πλούτο και τις υποδομές άλλων. Φυσικά δεν επενδύουν ούτε σε τς απλά υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και να πάνε να γαμηθουν οι άλλοι.
Σιγά σιγά να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και κόβουμε παρτίδες με τις Αμερικανικές εταιρείες.
Σιγά σιγά να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και κόβουμε παρτίδες με τις Αμερικανικές εταιρείες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτομπανάρομαι από νήματα πολιτικής και Διεθνών ρε βρωμόσκυλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:13Ο Μπέρια πρέπει να αυτομπαναριστεί για ένα μήνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είναι φανταστικό σενάριο.
Μόνο Ιστορία και τελετουργικές εκτελέσεις ανορθόγραφων για μένα
Όχι ρε, κάτσε, δεν θα πεθάνουμε κιόλας επειδή είμαστε ολίγον πρεσβύωπες.Beria έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:59Αυτομπανάρομαι από νήματα πολιτικής και Διεθνών ρε βρωμόσκυλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:13Ο Μπέρια πρέπει να αυτομπαναριστεί για ένα μήνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είναι φανταστικό σενάριο.
Νομίζω δεν πάει πια το τραίνο μέχρι εκεί.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:47Να δώσουμε στους Αμερικανούς να "αναπτύξουν" άλλο λιμάνι. Πχ, το Κατάκωλο να έρχονται από εκεί τα iphone του Βιετνάμ και τα τσιπάκια της Ταϊβαν.
Πάντως στους Αμερικάνους το έχουμε επι ήδη επί πρώτης προεδρίας τραμπ Θέλετε να βγουν οι Κινέζοι;Πεστε χρήμα .
Γιατί σε διαγωνισμούς που κάναμε για άλλα σημαντικά λιμάνια υποτίθεται θα μπαίναν και δεν ακούστηκαν τελικά.
Αν ρίξει η blackrock χρήμα και κάνει αυτά που κάνουν και οι κινέζοι βλέπουμε τότε αν το φανταστικό σενάριο γίνει πραγματικό
Γιατί σε διαγωνισμούς που κάναμε για άλλα σημαντικά λιμάνια υποτίθεται θα μπαίναν και δεν ακούστηκαν τελικά.
Αν ρίξει η blackrock χρήμα και κάνει αυτά που κάνουν και οι κινέζοι βλέπουμε τότε αν το φανταστικό σενάριο γίνει πραγματικό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αντιτραμπικος ψεκασμος και τα παρατραγουδα του. 
.

.
Beria έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:59Αυτομπανάρομαι από νήματα πολιτικής και Διεθνών ρε βρωμόσκυλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:13Ο Μπέρια πρέπει να αυτομπαναριστεί για ένα μήνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είναι φανταστικό σενάριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
06 Φεβ 2025, 10:40
-
-
Νέα δημοσίευση H κομμουνιστικη Κινα έσκισε την Αμερική.Πρωτη στην Ολυμπιάδα.
από Μαδουραίος » 11 Αύγ 2024, 15:01 » σε Αθλητικά - 101 Απαντήσεις
- 2198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
17 Αύγ 2024, 16:10
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Απρ 2025, 14:56
-
-
Νέα δημοσίευση 1 τρις πλεονασμα η Κινα- 32δις έλλειμμα η Ελλάδα!
από Κοιτάσματα » 15 Ιαν 2025, 01:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
15 Ιαν 2025, 02:52
-