ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 15:48Για μένα, θα ήσουν απολύτως σαφής γιατί είναι γεγονός ότι βλέπω το είδος σας ως στεγνωτήριο μουνιών.
Για το άλλο ρώτα τον Otto.
Έχω την αμυδρά υποψία ότι σε "υγραίνει" περισσότερο.
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Γαλή μου, θες να τα λέμε εδώ για τα Τεμπη εμείς; Ειναι ξενέρωτοι στα άλλα νήματα. Τι φοράς τώρα;
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
σου κανω εγω ; πες αλλα σε λιγο πρεπει να ετοιμαστω για ψαρεμα..
ελα ρε, εσυ εισαι Αθηνεζος
γιατι δεν εκανες κανα κονε να σε ταισει αρακα με λουκανικα Φρανκφουρτης και ΑΡΑ να περασεις απο το τεστ?
σε 321 ποστ Σαρπ
οου γουεητ, εσκασε το νημο
γιατι δεν εκανες κανα κονε να σε ταισει αρακα με λουκανικα Φρανκφουρτης και ΑΡΑ να περασεις απο το τεστ?
σε 321 ποστ Σαρπ
οου γουεητ, εσκασε το νημο
νεμο ναι εσύ είσαι μια χαρά να λες για τα Τέμπη εδώ νομιζω, όποτε θές να συζητήσουμε πες.
Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Ξεφτυλίζεις τον Ζούνταπ, ενώ η απάντηση της Γαλής μπορεί να είχε περάσει στο ντούκου σε ένα τυχαίο νήμα.
δεν πειράζει, ελα να πουμε για τα τεμπη σαρπ. Τι απορίες εχεις;
εγω σε θυμαμαι τοτε που σε επιασε τσιρλα και φωναζες να σου φερουν κατι για να σκουπιστεις
σαν υστερικο ζομπι ...
Το να μιλάω για σεξ με τα πχορουμικά στεγνωτήρια είναι σαν να μιλάω για παϊδάκια με χορτοφάγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μαρ 2025, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα εχει γραφει ολα ο δασκαλος τι ψαχνεστε? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν υπαρχει τιποτα να πουμε για τα τεμπη ..οταν τελεσιδικησει η αποφαση θα εχουμε να πουμε
αν την εχουμε ή δεν την εχουμε
τωρα αυτο που κανεις ειναι να βγαζεις τον αρρωστημενο εαυτο σου και να μας το πετας σε καθε νημα
οκ ελα να πουμε για τα Τεμπη. Παλι θα λες οτι αν δεν τα πιάσεις να κρίνεις κλπ, δεν υπάρχουν, το ίδιο ειναι, απλα θα πάμε μέσω Λαμίας.
τι φορουσες την ημέρα της συγκέντρωσης;
Και πολύ καλά κάνεις. Τούτα δω ούτε για σκουλήκια δολώματα, δεν κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε καλα τωρα, αμέσως να τα ρίξουμε στο δόλωμα. Απλα είσαι κουλή. Τί φοράς στο χεράκι σου, θα μου πεις;