Αυτό είναι γνωστό. Για να ντρέπεται κανείς χρειάζεται να έχει τσίπα, τιμή και αξιοπρέπεια.
Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
- hellegennes
Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Εγώ δεν έγινα. Εγώ λέω όσα βλέπω (δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τι "μπαζωθηκε" πως και που) και όσα λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:29Οσο εγινες και εσυ και ο ΓΓ (ειδικα με αυτον τα ειπαμε στο αλλο νημα που εφερε εκεινο το αγγλικο τρακαρισμα που δεν εφερνε στοιχεια και εφερνα μονο εγω για τα αντιθετα απο οτι ελεγε).Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 10:24
Το μπαζωμα υποτιθεται οτι εγινε για να ανασυρθουν τα βαγονια (στηριξη γερανων κλπ.)
Οταν σωζεις τους επιβατες δεν χρειαζεται μπαζωμα. Αυτο ερχεται μετα και μονο σε περιορισμενο χωρο (εκει που θα μπει ο γερανος και ενας διαδρομος για να περασει) και οχι σε ολο το χωρο του ατυχηματος.
Επίσης, από πότε έγινες ειδικός σε χώρους δυστυχήματος;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
διαρροες, καταγγελιες, προφορικές πληροφορίες και γενικά ότι μουφα χρειάζεται για να συνεχίσουμε το σενάριο.Ναύτης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:03Κάθε μέρα που περνάει, τη βλέπω όλο και πιο χλωμή τη νουδού, αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε ακριβως το ιδιο κανω και γω. Λεω οτι προβλεπεται.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:36Εγώ δεν έγινα. Εγώ λέω όσα βλέπω (δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τι "μπαζωθηκε" πως και που) και όσα λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:29Οσο εγινες και εσυ και ο ΓΓ (ειδικα με αυτον τα ειπαμε στο αλλο νημα που εφερε εκεινο το αγγλικο τρακαρισμα που δεν εφερνε στοιχεια και εφερνα μονο εγω για τα αντιθετα απο οτι ελεγε).Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20
Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.
Επίσης, από πότε έγινες ειδικός σε χώρους δυστυχήματος;
Π.χ. στο αγγλικο τρακαρισμα που λεγαμε το μπαζωμα και η δημιουργια λωριδων να περάσουν οι γερανοι εγινε μερες μετα το ατυχημα ενω η αστυνομια ειχε αποκλεισει την περιοχη σε ακτινα 5 μιλιων για να μην αλλοιωθει ο χωρος και να μπορουν οι εμπειρογνωμονες να δουν ακριβως πως βρεθηκαν τα βαγονια και τι συνεβη.
Κατι που στην περιπτωση μας δεν εγινε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Ναι αυτός τα εχει κάνει μουνι. Μέχρι και ο Λακαφώσης τα ιδια ελεγε το 2023.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:17Χθές ο καραγκιόζης που παριστάνει τον πρωθυπουργό,έκανε καμία νέα πραγματογνωμοσύνη στην ομιλία του;
Είπε ποιος είναι υπεύθυνος,τι κουβαλούσε το τρένο, γιατί έγινε η έκρηξη;
Ή τον είπαν κάποιοι σκάσε βλάκα τα έχεις κάνει μουνι;
Μουνι τα εχουν κανει οι ψεύτες που παριστάνουν τους πραγματογνώμονες και αλλάζουν σενάριο κάθε μέρα.
Από 30 τόνους ξυλολιο φτάσαμε σε νταμιτζάνες με αιθανόλη.
Αλλά αφού δεν τους έχει γαμήσει ακόμα κανένας εισαγγελέας καλά κάνουν.
- Otto Weininger
Εντάξει ας φέρναμε τους γερανους 5 μέρες μετά και ας τους βρίσκαμε από την μυρωδιά.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:39Ε ακριβως το ιδιο κανω και γω. Λεω οτι προβλεπεται.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:36Εγώ δεν έγινα. Εγώ λέω όσα βλέπω (δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τι "μπαζωθηκε" πως και που) και όσα λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Π.χ. στο αγγλικο τρακαρισμα που λεγαμε το μπαζωμα και η δημιουργια λωριδων να περάσουν οι γερανοι εγινε μερες μετα το ατυχημα ενω η αστυνομια ειχε αποκλεισει την περιοχη σε ακτινα 5 μιλιων για να μην αλλοιωθει ο χωρος και να μπορουν οι εμπειρογνωμονες να δουν ακριβως πως βρεθηκαν τα βαγονια και τι συνεβη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τελικά βγήκε τπτ που να έχει να κάνει με το ορ ή να 'χαμε να λέγαμε, να 'χουμε να πούμε; 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Αντιλαμβανεσαι οτι οι γερανοι θα ερχοντουσαν για να απομακρυνουν τα βαγονια και οχι για να βγάλουν τους νεκρους ετσι δεν ειναι?Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:41Εντάξει ας φέρναμε τους γερανους 5 μέρες μετά και ας τους βρίσκαμε από την μυρωδιά.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:39Ε ακριβως το ιδιο κανω και γω. Λεω οτι προβλεπεται.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:36
Εγώ δεν έγινα. Εγώ λέω όσα βλέπω (δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τι "μπαζωθηκε" πως και που) και όσα λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Και περαν αυτου ειναι τοπος ατυχηματος η/και πιθανου εγκληματος. Δεν πρεπει να αλλοιωθει μεχρι να ερθουν οι εμπειρογνωμονες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ακριβώς.hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:36Αυτό είναι γνωστό. Για να ντρέπεται κανείς χρειάζεται να έχει τσίπα, τιμή και αξιοπρέπεια.
Και δεν περιμένω από κανένα τσιπαρισμένο, άτιμο και αναξιοπρεπές παρτάλι να κρίνει τη δική μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Τι γελάς βρε μαλάκα;
- Otto Weininger
Εγκλήματος λεει.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:45Αντιλαμβανεσαι οτι οι γερανοι θα ερχοντουσαν για να απομακρυνουν τα βαγονια και οχι για να βγάλουν τους νεκρους ετσι δεν ειναι?Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:41Εντάξει ας φέρναμε τους γερανους 5 μέρες μετά και ας τους βρίσκαμε από την μυρωδιά.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:39
Ε ακριβως το ιδιο κανω και γω. Λεω οτι προβλεπεται.
Και περαν αυτου ειναι τοπος ατυχηματος η/και πιθανου εγκληματος. Δεν πρεπει να αλλοιωθει μεχρι να ερθουν οι εμπειρογνωμονες.
Μα τι στο διαολο, μας πρηξατε τον πουτσο με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ακούσατε/διαβάσατε τίποτα;
- George_V
Ρε οττο μη μυγιαζεσαιOtto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:55Εγκλήματος λεει.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:45Αντιλαμβανεσαι οτι οι γερανοι θα ερχοντουσαν για να απομακρυνουν τα βαγονια και οχι για να βγάλουν τους νεκρους ετσι δεν ειναι?Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:41
Εντάξει ας φέρναμε τους γερανους 5 μέρες μετά και ας τους βρίσκαμε από την μυρωδιά.
Μα τι στο διαολο, μας πρηξατε τον πουτσο με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ακούσατε/διαβάσατε τίποτα;
Συμβαινει ενα ατυχημα. Τις πρωτες ωρες δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι ατυχημα/σαμποταζ κλπ.
Ε δεν πρεπει να θεωρησεις τον χωρο σαν "πιθανο χωρο εγκληματος"
Προφανως εαν αποκλειστει η εγκληματικη ενεργεια παραμενει ατυχημα αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο χωρος πρεπει να παραμεινει αναλλοιωτος για αυτοψια απο εμπειρογνωμονες.
Εδω εναν ανθρωπο βρισκεις τεζα στο σπιτι και τις πρωτες ωρες δεν ξερεις αν ειναι ατυχημα, καρδια, η καποιος τον εφαγε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μπάζωμα και τα πολιτικά μπάζα της ΝΔ: Κυβερνητικά στελέχη πίεσαν για το Μπάζωμα.
από Kauldron » 31 Ιαν 2025, 19:06 » σε Εθνικά Θέματα - 98 Απαντήσεις
- 1786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Μαρ 2025, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιάστηκαν τα ναρκουποβρυχια στον Ειρηνικο
από Ίακχος » 29 Νοέμ 2024, 12:34 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Μαρ 2025, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συντονισμός.
από Exodus » 29 Ιουν 2023, 00:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
29 Ιουν 2023, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΕΜΠΗ: Νέα αποκάλυψη για το μπάζωμα.
από Otto Weininger » 13 Απρ 2024, 20:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
08 Μαρ 2025, 17:52
-