Πρόσεξε που δεν ασχολείται κανείς με την πρώτη αιτία των έκτακτων εξόδων,τις αποζημιώσεις σε συγγενείς.Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 16:30Να βρείτε άλλο μειλ που θα λέει για μπάζωμα.Niki έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:29Καλά εσένα η διαμόρφωση χώρου ατυχήματος δεν σου αρκεί;Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:27Ωραίο το τρομπόνι, Αριστο;
Μιλάει για οικονομική βοήθεια και ΟΧΙ για μπάζωμα.
Έπρεπε να γράψει μπάζωμα;
Η Εστία δημοσίευσε τίτλο για μπάζωμα.
Μπάζωμα δεν υπάρχει σε αυτό το μειλ.
Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Πυρονόμος της Πυροσβεστικής κατήγγειλε στην Εισαγγελία Λάρισας πως της ασκήθηκαν ασφυκτικές πιέσεις και και απειλές να υπογράψει την έκθεση αυτοψίας για το μοιραίο βράδυ των Τεμπών.
Στην καταγγελία της αναφέρει πως πιέστηκε από ανώτερους της στην Πυροσβεστική να συντάξει και να υπογράψει την έκθεση αυτοψίας αν και η ίδια είχε μικρή παρουσία στο πεδίο της σιδηροδρομικής τραγωδίας αφού με εντολές ανωτέρων της πέρασε αρκετές ώρες σε διαφορετικά σημεία (νοσοκομεία, Τροχαία) και όχι στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών.
Πρόκειται για το γνωστό έγγραφο αυτοψίας της Πυροσβεστικής που αποτελείται από μια και μόνη σελίδα και αναφέρει πως η αιτία της φωτιάς ήταν η ... πρόσκρουση των δυο αμαξοστοιχιών:
«Κατόπιν των γεγονότων που συνέβησαν μέχρι και την Κυριακή 05-03-2023 και τα οποία διερευνώνται από τον κ. Εφέτη Ανακριτή που ανέλαβε την προανάκριση, διατάχθηκα από τον διοικητή μου να υποβάλω Έκθεση Αυτοψίας την Δευτέρα 06-03-2023. Αρνήθηκα να το πράξω διότι μας απαγορεύτηκε η συνεργασία με την Τροχαία Λάρισας που είχε την προανάκριση αρχικώς και κυρίως διότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπήρξαν οι απαραίτητες προανακριτικές πράξεις για τη συλλογή στοιχείων και από τις οποίες και αποκλειστήκαμε. Επιπλέον, δεν είχε συνταχθεί το Δελτίο Παροχής Βοηθείας του πυροσβεστικού Σταθμού και επιβάλλονταν η συνδρομή του ΚΑΕΕ Θεσσαλίας, της ΔΑΕΕ, για ένα τόσο τεράστιο και πολύπλοκο δυστύχημα, όπως και η συνδρομή ειδικών πραγματογνωμόνων (που επίσης απέρριψε η διοίκηση μας). Μου απάντησε ότι δεν ξέρω να κάνω τη δουλειά μου, ότι η ΔΑΕΕ είναι ανεξάρτητη υπηρεσία και “δεν θα μου δώσει εμένα αναφορά πού είναι και τι κάνει”, ενώ τους πραγματογνώμονες τους έχει ορίσει η Αστυνομία και δεν μας αφορά...»
«Δέχτηκα απειλές να απολογηθώ εγγράφως για υπηρεσιακή απείθεια αν δεν συντάξω – καταχωρήσω άμεσα την Έκθεση Απλής Αυτοψίας μέσα στο σύστημα ανακριτικών εγγράφων της εφαρμογής Ανακριτικού και να την πάω στο γραφείο του ενυπόγραφη μέχρι το μεσημέρι, λέγοντας μου να βάλω 2ο Ανακριτικό Υπάλληλο τον Πυρονόμο Κ.Α. (σ.σ. τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του http://iEidiseis.gr) ο οποίος αρνήθηκε εντέλει να υπογράψει εκείνη την ημέρα για τους λόγους που σας προανέφερα».
Τελικά, μετά από ασφυκτικές πιέσεις υπέγραψε, όπως αναφέρει, το έγγραφο μαζί με τον συνάδελφο της. Η πυρονόμος, επιπλέον, στην έγγραφη καταγγελία της καταγγέλλει ότι αυτό το έγγραφο εξήχθη παρανόμως από το υπηρεσιακό σύστημα από άγνωστο άτομο και ενώ παρέμενε ανολοκλήρωτο. Η ίδια αντιλήφθηκε τη διαρροή όταν είδε το εν λόγω έγγραφο δημοσιευμένο στον Τύπο.
«Συμπερασματικά από όλα τα παραπάνω και παραθέτοντας τους λόγους άρνησης και δυσκολίας υπογραφής της Έκθεσης Αυτοψίας, σας καταγγέλλω ότι άγνωστο προς εμένα άτομο, εισήλθε στο Ανακριτικό Γραφείο, στον μοναδικό υπολογιστή (από τους τρεις Η/Υ) όπου κρατείται η εφαρμογή Ανακριτικού και εξήγαγε από το σύστημα, πριν από οποιαδήποτε διερεύνηση της Υπηρεσίας μου, την εγγεγραμμένη και ανυπόγραφη ακόμη από εμένα Έκθεση Απλής Αυτοψίας και χωρίς ημερομηνία Λήξης. Είναι βέβαιο το ανώτερο χρονικό διάστημα διότι μόνο κατά το διήμερο εκείνο δεν είχε τεθεί ακόμη η ημερομηνία Λήξης αφού τότε αναμέναμε εντολές για διενέργεια ανακριτικών πράξεων».
Στην καταγγελία της αναφέρει πως πιέστηκε από ανώτερους της στην Πυροσβεστική να συντάξει και να υπογράψει την έκθεση αυτοψίας αν και η ίδια είχε μικρή παρουσία στο πεδίο της σιδηροδρομικής τραγωδίας αφού με εντολές ανωτέρων της πέρασε αρκετές ώρες σε διαφορετικά σημεία (νοσοκομεία, Τροχαία) και όχι στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών.
Πρόκειται για το γνωστό έγγραφο αυτοψίας της Πυροσβεστικής που αποτελείται από μια και μόνη σελίδα και αναφέρει πως η αιτία της φωτιάς ήταν η ... πρόσκρουση των δυο αμαξοστοιχιών:

Τελικά, μετά από ασφυκτικές πιέσεις υπέγραψε, όπως αναφέρει, το έγγραφο μαζί με τον συνάδελφο της. Η πυρονόμος, επιπλέον, στην έγγραφη καταγγελία της καταγγέλλει ότι αυτό το έγγραφο εξήχθη παρανόμως από το υπηρεσιακό σύστημα από άγνωστο άτομο και ενώ παρέμενε ανολοκλήρωτο. Η ίδια αντιλήφθηκε τη διαρροή όταν είδε το εν λόγω έγγραφο δημοσιευμένο στον Τύπο.

Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 16:30Να βρείτε άλλο μειλ που θα λέει για μπάζωμα.Niki έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:29Καλά εσένα η διαμόρφωση χώρου ατυχήματος δεν σου αρκεί;Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:27
Ωραίο το τρομπόνι, Αριστο;
Έπρεπε να γράψει μπάζωμα;

Το άλλο με τον Κρητικό που ήπιε πολλές ρακές και πήγε να κατουρήσει και του είπανε οι άλλοι φίλοι του μεθυσμένοι και αυτοί να πετάξει το τσιγάρο να μην πάρει φωτιά το ξέρεις;

και αυτό καλό είναι
Τέτοια ξέρω πολλά

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο αντιμητσοτακισμος επηρεάζει σοβαρά τις εγκεφαλικές λειτουργίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:31Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:27Ωραίο το τρομπόνι, Αριστο;Αρίστος έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:01Το ανεβασε πριν λιγο ο Τραντοπουλος.
https://www.el.gr/ellada/kommata/sti-di ... antopoylo/
.
Θεέ μου πόσο βλάκας είσαι;
Αν έχεις επιβιώσει χωρίς βοήθεια από την πρόνοια τα σέβη μου
Η Εστία, σε ένα μνημείο κιτρίνισμα λέει ότι βρήκε μειλ για το μπάζωμα.
Την επόμενη, αποδεικνύεται οτι το μειλ ΔΕ μιλάει για μπάζωμα.
Ποιος είναι ο βλακας;

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελος και το θεμα της παρανομης προσληψης σταθμαρχη
Παμε για αλλα ψεκες
- hellegennes
Εννοείς την κυβερνητική οργάνωση που διόρισαν οι καραγκιόζηδες που το παίζουν κυβέρνηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ψυχουλα μου εσυ..πατησιωτης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 16:32Πρόσεξε που δεν ασχολείται κανείς με την πρώτη αιτία των έκτακτων εξόδων,τις αποζημιώσεις σε συγγενείς.

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 16:30
Να βρείτε άλλο μειλ που θα λέει για μπάζωμα.

Η δημοσιογραφια οπως θα επρεπε να ειναι.
-
Φίλε,συνελθεΠρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 16:36Ο αντιμητσοτακισμος επηρεάζει σοβαρά τις εγκεφαλικές λειτουργίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:31Πρετεντέρης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:27
Ωραίο το τρομπόνι, Αριστο;
Θεέ μου πόσο βλάκας είσαι;
Αν έχεις επιβιώσει χωρίς βοήθεια από την πρόνοια τα σέβη μου
Η Εστία, σε ένα μνημείο κιτρίνισμα λέει ότι βρήκε μειλ για το μπάζωμα.
Την επόμενη, αποδεικνύεται οτι το μειλ ΔΕ μιλάει για μπάζωμα.
Ποιος είναι ο βλακας;
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις που ακριβώς μιλάει για μπάζωμα, δώστο να στο εξηγήσει οποιοσδήποτε άλλος που βρίσκεται γύρω σου και είναι πάνω από 2 χρονών
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Ο Κωττάκης είναι στην εστία;
Πώς τους ξεμουνιασε έτσι;
Τους πουστηδες τους ν.δημοκρατες άρχισαν να δίνουν ο ένας τον αλλον
Πώς τους ξεμουνιασε έτσι;
Τους πουστηδες τους ν.δημοκρατες άρχισαν να δίνουν ο ένας τον αλλον
Oλοι οι στενοι συνεργατες του πρωθυπουργου ηταν ανακατεμενοι στο μπαζωμα: Τραντοπουλος, Σκερτσος, Γεραπετριτης.
Αυτο λεει το μειλ.
.
Αυτο λεει το μειλ.
.
- Otto Weininger

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Πάλι ψέματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 15:49I'll just leave this hereΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:26
Δηλαδή νόμοι δεν υπάρχουν σήμερα;
Πρέπει να βγει κάποιος να νομοθέτησει εκ νέου για να πάνε στην δικαιοσύνη αυτοί που ευθύνονται είτε για την δολοφονία είτε για την συγκάλυψη;
ΧΥΔΑΙΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
Δικηγόρος οικογενειών ανέφερε στον Ευαγγελάτο ότι η κυβέρνηση έφερε το 2024 αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο για τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων με τον ν. 5167/2024 ώστε να επιβάλλεται πρόστιμο 500.000€ για αλλοίωση τόπου δυστυχήματος μόνο σε περιπτώσεις αεροπορικών ατυχημάτων, εξαιρώντας τα σιδηροδρομικά.
Ο ν. 5167/2024 (αλλά και κανείς άλλος νόμος πριν ή μετά από αυτόν) δεν επέφερε καμία αλλαγή στο πλαίσιο διερεύνησης αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων.
Με απλά λόγια ο συγκεκριμένος δικηγόρος, οι τοποθετήσεις του οποίου υιοθετήθηκαν άκριτα, αναπαράχθηκαν και έγιναν εν συνεχεία viral, κατασκεύασε και αναπαρήγαγε fake news!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα από το να δημιουργείς και να αναπαράγεις fake news πάνω σε μια εθνική τραγωδία. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να «αγωνίζεσαι» (υποτίθεται) για την αποκάλυψη της αλήθειας, αναπαράγοντας ψέματα!
Υγ.: Εννοείται ότι σε βάρος του η Πολιτεία οφείλει να εξαντλήσει τη αυστηρότητα του ποινικού και πειθαρχικού πλαισίου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στο Β γράφει για συλλογή και διαμόρφωση του χώρου δυστυχήματος.
Να γίνει εκτίμηση απ την περιφέρεια θεσσαλιας συμπεριλαμβανομένου και των αποζημιώσεων για να δρομολογηθεί το συντομότερο...
Το Β θα κάψει κόσμο...
Να γίνει εκτίμηση απ την περιφέρεια θεσσαλιας συμπεριλαμβανομένου και των αποζημιώσεων για να δρομολογηθεί το συντομότερο...
Το Β θα κάψει κόσμο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μπάζωμα και τα πολιτικά μπάζα της ΝΔ: Κυβερνητικά στελέχη πίεσαν για το Μπάζωμα.
από Kauldron » 31 Ιαν 2025, 19:06 » σε Εθνικά Θέματα - 98 Απαντήσεις
- 1785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Μαρ 2025, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιάστηκαν τα ναρκουποβρυχια στον Ειρηνικο
από Ίακχος » 29 Νοέμ 2024, 12:34 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Μαρ 2025, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συντονισμός.
από Exodus » 29 Ιουν 2023, 00:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
29 Ιουν 2023, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΕΜΠΗ: Νέα αποκάλυψη για το μπάζωμα.
από Otto Weininger » 13 Απρ 2024, 20:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
08 Μαρ 2025, 17:52
-