Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Τι είναι το ασθενές φύλο, σεξιστή φίλε μας;blackpaint έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 12:47το εμπεδωσαμε οττο πως ισχυριζεσαι πως ανηκεις στο ασθενες φυλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
αυτό πάντως, αισθάνομαι πως πρέπει ν απαντηθεί γιατί
είναι κάπως σοβαρό
δε θυμάμαι ποιος χρήστης, είπε "ε, καλά της είπε αφού
κι αυτή αναφέρεται σε σουτιέν"
δλδ, αν γράψουμε και για χοντρά πεσίματα που έχουμε αντιμετωπίσει,
ή για λογάκια που μας λένε στο δρόμο ή γενικότερα οι εραστές μας, ή ακόμη
και για το σχήμα που προτιμούμε να έχουν οι πούτσες τους,
(εκτός από την κακή αισθητική) θα φταίμε γιατί προκαλούμε
να μας την πέσει οποιοσδήποτε του καυλώσει
(ο σύσεξ επαναλαμβάνω δεν μου την έπεσε, χρησιμοποιώ
το συμβάν ως παράδειγμα)
Σε μπέρδεψε και μας μπερδεύεις νύχτα νομίζω, πρέπει να αποφασίσεις, δεν υπήρχε συμβάν αν δεν υπήρχε πέσιμο

καλά τα έλεγες πριν σε τουμπάρει νομίζω, αυτό είναι το πέσιμο, να μην στην πέφτει κάποιος και να νιώθεις άβολα, αν στην πέφτει και νιώθεις ωραία είναι μία χαρά, δεν είναι πρόβλημα.
νομίζω ο σύς θυσιάστηκε για καλό σκοπό, του πρέπει αναγνώριση.

Προσωπικά θα συνεχίσω να γράφω οτι γουστάρω + για χοντρά πεσίματα που έχω υποστεί - δεν είμαι Κυριος και δεν με ενδιαφέρει αν χαλάω αφηγηματα κ σουπες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σιγά μη τους πάρουμε και την άδεια τι θα πούμε και πως θα το πούμε μην ερεθιστεί ο ανδρισμός τους προς πάσα κατεύθυνση. Άστα ελεύθερα κορίτσι μου και τα λόγια σου και τα μεμέ σου.νύχτα έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 23:33αυτό πάντως, αισθάνομαι πως πρέπει ν απαντηθεί γιατί
είναι κάπως σοβαρό
δε θυμάμαι ποιος χρήστης, είπε "ε, καλά της είπε αφού
κι αυτή αναφέρεται σε σουτιέν"
δλδ, αν γράψουμε και για χοντρά πεσίματα που έχουμε αντιμετωπίσει,
ή για λογάκια που μας λένε στο δρόμο ή γενικότερα οι εραστές μας, ή ακόμη
και για το σχήμα που προτιμούμε να έχουν οι πούτσες τους,
(εκτός από την κακή αισθητική) θα φταίμε γιατί προκαλούμε
να μας την πέσει οποιοσδήποτε του καυλώσει
(ο σύσεξ επαναλαμβάνω δεν μου την έπεσε, χρησιμοποιώ
το συμβάν ως παράδειγμα)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
και βέβαια υπήρξε συμβάν αφού με ένα "σύνελθε"enaon έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 23:46
Σε μπέρδεψε και μας μπερδεύεις νύχτα νομίζω, πρέπει να αποφασίσεις, δεν υπήρχε συμβάν αν δεν υπήρχε πέσιμο
καλά τα έλεγες πριν σε τουμπάρει νομίζω, αυτό είναι το πέσιμο, να μην στην πέφτει κάποιος και να νιώθεις άβολα, αν στην πέφτει και νιώθεις ωραία είναι μία χαρά, δεν είναι πρόβλημα.
νομίζω ο σύς θυσιάστηκε για καλό σκοπό, του πρέπει αναγνώριση.
που απευθυνόταν στην στιγμιαία μαλακία του, έγινε
ολόκληρο θέμα
οι άλλοι το δημιούργησαν και είπαν για πέσιμο, όχι εγώ,
και όλα βρίσκονται εκεί για όποιον θέλει να βεβαιωθεί
την επόμενη φορά, ξανασκέψου πριν οι παρορμήσεις
σου αγγίξουν το πληκτρολόγιο

δίκιο έχεις έφερε ένα σουτιέν χωρίς λόγο, αλλά το έκανε σε νήμα σχετικό και βοήθησε την κουβέντα, εσύ τον είπες κάφρο μερικές φορές σαν να σε ενόχλησε, νομίζω τιμωρήθηκε παραδειγματικά χάριν του παραδείγματος.
Σταματάω οκ θα βρω να ρίξω το λαδάκι μου αλλού, απλά να πω ότι ο συς μιλάει σοβαρά νομίζω όταν αρχίζει με F0 7F.

Σταματάω οκ θα βρω να ρίξω το λαδάκι μου αλλού, απλά να πω ότι ο συς μιλάει σοβαρά νομίζω όταν αρχίζει με F0 7F.
τί ειναι αυτά;

πάντως για να είμαστε δίκαιοι λέμε οτι οι γυναίκες προκαλούν, και όκ όταν βγαίνουμε έξω και τις βλέπουμε ναι, μπορεί και να είναι έτσι αν θέλουμε, είναι προκλητικές και μας θυμίζουν σεξ μόνο που υπάρχουν, αλλά στο υπόλοιπο φάσμα της πραγματικότητας τα καταφέρνουμε μόνοι μας νομίζω.
Κάνουμε συνέχεια αστειάκια με υπονοούμενα, ανεβάζουμε φώτο με γυμνές, εκτοξεύουμε πυραύλους, γενικά ό,τι μπορούμε για να μην ξεχνιόμαστε.
είναι λίγο τραγικό νομίζω, αλλα ακόμα και η ντόντ που την έχουμε νομίζω στο μυαλό μας σαν νομερσι κάτι, αν ανέβαζε φώτο με πέη και κώλους αντρικούς ή τζιφακια με οργασμούς θα μας έμοιαζε λίγο βλαμμένη
Κάνουμε συνέχεια αστειάκια με υπονοούμενα, ανεβάζουμε φώτο με γυμνές, εκτοξεύουμε πυραύλους, γενικά ό,τι μπορούμε για να μην ξεχνιόμαστε.

είναι λίγο τραγικό νομίζω, αλλα ακόμα και η ντόντ που την έχουμε νομίζω στο μυαλό μας σαν νομερσι κάτι, αν ανέβαζε φώτο με πέη και κώλους αντρικούς ή τζιφακια με οργασμούς θα μας έμοιαζε λίγο βλαμμένη

Ναι οι γυναίκες πράγματι σε πολλές των περιπτώσεων είναι σε πιο δύσκολη θέση και όντως αν κάνανε το 1/4 από αυτά που κάνουμε εμείς δεν θα τις λέγαμε απλά βλαμμένες.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 00:28πάντως για να είμαστε δίκαιοι λέμε οτι οι γυναίκες προκαλούν, και όκ όταν βγαίνουμε έξω και τις βλέπουμε ναι, μπορεί και να είναι έτσι αν θέλουμε, είναι προκλητικές και μας θυμίζουν σεξ μόνο που υπάρχουν, αλλά στο υπόλοιπο φάσμα της πραγματικότητας τα καταφέρνουμε μόνοι μας νομίζω.
Όμως, το κραγιόν και το μέηκ απ στις περισσότερες εργασίες (τα ευκώλος εννοούμενα κτλ παραλείπονται) δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό πάρα να προκαλέσουν, επίσης η θέση ότι μόνον οι γυναίκες πέφτουν θύματα παρενόχλησης κτλ είναι γτπ, επίσης η αντιμετώπιση των ανδρών στα δικαστήρια είναι εγκληματικά απαράδεκτη και το κυριότερο! Η βία, και η λεκτική και ακόμη αυτή η σωματική, πιστεύω πως οι γυναίκες πλέον είναι πολύ πολύ πολύ χειρότερες σε αυτό το θέμα, συνολικά.
F7
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ίσως φταίει συς οτι εμείς αρχίσαμε να ξυριζόμαστε/χτενιζόμαστε/ντυνόμαστε ακριβά πολλά χρόνια πριν και δεν το θεωρούμε κλέψιμο, μόνο το κραγιόν κλπ είναι κακό. Αν τα κόψουμε όλα όλοι, πάλι θα μας ρίχνουν σύς νομίζω, είναι στα μάτια μας η πραγματικότητα και θέλουμε να δούμε αυτά που βλέπουμε, αλλιώς υπάρχει ο δρόμος του σουβλατζή. 
δες αυτή την εικόνα, έχει πολύ πλάκα νομίζω

δες αυτή την εικόνα, έχει πολύ πλάκα νομίζω

Δε θα σου δωσω αναφορα τι θα κανω. Καταταξου στο αστυνομικο σωμα αν θες να κανεις ελεγχους.νύχτα έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 21:53κάνε ό,τι θες, αρκεί να μην έχει επιπτώσεις σε άλλουςΟρέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 21:46Και να μην ξεχασω: Εχω το δικαιωμα να αισθανομαι ο,τι ηλικια θελω. Οπως και εσυ να γεροντιζεις πριν την ωρα σου.
Ορέστη μην χαλάς το προφίλ σου, είσαι αδύναμος και κατατρεγμένος είπαμε, πρέπει να μαραζώσεις και να πεις κάτι που να μας ανησυχήσει, απροσδιόριστο όμως.
Ωραιος φιλε αλλα χαλας πολυ χρονο σε ατομα που νομιζουν οτι ξερουν τους αλλους καλυτερα απο τους ιδιους.sys3x έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 22:55νύχτα έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 21:27τις ιστορίες γι αγρίους που αφηγούνται κάποιοι,Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 21:20Εν τω μεταξυ εγω δεν εχω χουφτωσει ποτε στη ζωη μου, ουτε σαν εφηβος. Αναρωτιεμαι ομως, σε εκεινους που εχουν χουφτωσει, εχει αποδοθει ποτε ο χαρακτηρισμος επικινδυνος στην πραγματικη ζωη; Στους 12 που ψηφισαν ΝΑΙ στη φορουμικη δημοσκοπηση παντως δεν αποδοθηκε. Να λοιπον που επιβεβαιωνεται ενας ακομα νομος της ανθρωπινης φυσης: Στα Αλφα αρσενικα συγχωρουνται ολα. Στα Βητα αρσενικα δεν συγχωρειται τιποτα. Τα Ωμεγα αρσενικα τιμωρουνται για τις ατασθαλιες ολων των αλλων.
πως έφαγαν πεσίματα χοντρά από γκόμενες, περισσότερο
για καύχημα "δείτε τί γαμάτος είμαι" τις διαβάζω προσωπικά,
διότι κανένας Κύριος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα δημόσια
σε φόρουμ με βλαμμένους
Δε νομίζω, γνωρίζω που γράφω και τι γράφω.
Εάν έχασες πάσα ιδέα αυτό σημαίνει ότι δεν είχες ιδέα του μπηγκίν γουήθ.
Τώρα, έχω πολύ πιο χαρντ κορ ιστορίες να διηγηθώ, όρεξη διάθεση και γενικότερο κόντεξτ δεν υπάρχει οπότε άμα είναι να ρθει θε να ρθει.
Όπως σου έγραψα και προηγουμένως δε με ξέρεις δε σε ξέρω και να ήθελα να προσβληθώ δεν μου το επιτρέπει η λογική μου.
Οι ιστοριούλες είναι πέρα για πέρα αληθινές (όσο τουλάχιστον μπορώ να ανακαλέσω από την φτωχή πράγματι μνήμη μου).
Σε αυτήν την περίπτωση οι προσβολές απέναντι μου νομίζω πιο πολλά πράματα έχουν να πουν για σένα πάρα για μένα.
Αγις τι θα γίνει με αυτά τα ποπκορν ρε φίλε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-