Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το συγκεκριμένο πολιτικοποιημένο είδος, είναι η φύση τους τέτοια.
Το συσχετίζειν είναι παντελώς άγνωστη και ακατανόητη έννοια γι' αυτούς.

Επειδή υποθέτω οτι αναφέρεσαι σε μένα, θα μπορούσες να μου αναφέρεις ενα παράδειγμα που να έχω πράξει καταπώς γράφεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 15:23Εγώ πάλι βρίσκω τέρμα αστείο τον χαρακτηρισμό "μουνόπανα" στον τίτλο από τυπάκια που ταράζονται σε βαθμό παραληρήματος, από άλλες σεξιστικές αναφορές στο πολιτικό πλαίσιο.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το συγκεκριμένο πολιτικοποιημένο είδος, είναι η φύση τους τέτοια.
Όχι, δεν αναφέρομαι ειδικώς σε σένα, καλό μου.Maspoli έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 17:06Επειδή υποθέτω οτι αναφέρεσαι σε μένα, θα μπορούσες να μου αναφέρεις ενα παράδειγμα που να έχω πράξει καταπώς γράφεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 15:23Εγώ πάλι βρίσκω τέρμα αστείο τον χαρακτηρισμό "μουνόπανα" στον τίτλο από τυπάκια που ταράζονται σε βαθμό παραληρήματος, από άλλες σεξιστικές αναφορές στο πολιτικό πλαίσιο.
Λέω να σταθω μονο στο οτι δεν έχεις να βρεις ούτε ενα παραδειγμα που να εχω πραξει όπως εγραψες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 17:37Όχι, δεν αναφέρομαι ειδικώς σε σένα, καλό μου.Maspoli έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 17:06Επειδή υποθέτω οτι αναφέρεσαι σε μένα, θα μπορούσες να μου αναφέρεις ενα παράδειγμα που να έχω πράξει καταπώς γράφεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 15:23Εγώ πάλι βρίσκω τέρμα αστείο τον χαρακτηρισμό "μουνόπανα" στον τίτλο από τυπάκια που ταράζονται σε βαθμό παραληρήματος, από άλλες σεξιστικές αναφορές στο πολιτικό πλαίσιο.
Απλώς βρήκα πολύ αστείο τον τίτλο, τόσο αναφορικά με την πολιτική προσέγγιση του όρου "μουνόπανα" σε φάση φεμινιστικής και πολιτικής έξαρσης όσο και τα αναφορικά με τον ορο..."βέλτιση τρέχουσα οπτικοποίηση" από μη οπτικοποιημένα τυπάκια και τύπισσες.
Ενιγουέι, υποθέτω ότι και πάλι δεν κατάλαβες αλλά είναι η φύση σας τέτοια, τα ´παμε αυτά.
Δεν στροφάρεις και πολύ, έτσι δεν είναι;
Τι δείχνει την ευφυΐα του κουλή δηλαδη;
Το ότι κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό σχεδόν μια 10ετία.