Όχι όχι, δε ομιλώ για το κόμμα, για σένα μιλάω ή μάλλον για μένα οκ, ψυχαναγκασμός μάλλον είναι (όχι *ισμος σκέτο *σμος) αλλά από τους καλούς, τους σωστούς τέλος πάντων (τους αντρίκιους, τους ίσους ξες).Γραφικός έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:35Τι να σου κάνω τώρα εγώ; Αυτά που γράφω εδώ δεν έχουν σχέση με το κουκουέ, ούτε ακολουθώ κάποια γραμμή. Μάλλον έχεις μπερδέψει πράματα.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:29Ρε μανμου δε ξέρω σε ποιον *ισμο ξεπέφτω πάλι αλλά δεν μπορώ διαβάζοντας αυτά που έγραψες να μην κάνω τον συνειρμό στο μυαλό μου ότι είσαι συνειδητό (γουόναμπι-)κοθμούνι (επειδή έτσι σου μάθανε/έτσι σε μεγαλώσανε/είχες αυτές τις προσλαμβάνουσες/δε ξέρω εν πάση περιπτώσει αλλά χωρίς ιδιαίτερη κριτική σκέψη από την πλευρά σου εμφανώς προς όλους τους ισμούς και αυτά που πρεσβεύουν).
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μια συνηθισμένη ''διασπαστική'' κινηση επιχειρεί - απελπισίας δλδ απέναντι σε κάποιο φανταστικό μέτωπο χρηστών.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:38Έχεις σκεφτεί ότι ότι λες εσύ ότι είναι ο Ορέστης για τον Άγι (ότι τον χρησιμοποιεί για να κάνει την πλάκα του - ο Α τον Ο) μπορεί να είσαι και συ για τον τυχαίο αναγνώστη;
Το λέω από την πλευρά του φαινομένου και της παρατήρησης αυτό, ότι και καλά (όχι και καλά οκ αυτό συμβαίνει, είναι μετρήσιμο πλέον) όταν προσπαθείς να πάρεις μετρήσεις από ένα φαινόμενο την ίδια στιγμή αλλάζεις το αποτέλεσμα τους (των μετρήσεων).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι μωρέ οκ νταξ, άλλο όμως ρώτησα, ξες, ελλ κενωνία, πρόβλημα, τα γνωστά, αυτά που είπες, ποιος δηλαδή, το χεις; μπορείς να με πεις γιατί μάλλον ότι θέλω διαβάζω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:37Είμαι υπερ του χουφτώματος μόνο οταν υπάρχει συναίνεσηsys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:31Ρε γαμώτο, ότι θέλω πρέπει να διαβάζω, ποιος είναι υπέρ του χουφτώματος τελικά, μπορείς να με πεις; είναι εύκωλο;Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:24Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.
Εγώ πάντως βλέπω με συμπαθεια τον νηματοθετη, αλλα θα τους έλεγα να το κοιτάξει το θεματακι που έχει με τις γυναικες, διοτι όλοι κάπως έτσι ξεκινανε και στο τελος καταλήγουν να δειχνουν τα παπαρια τους σε ανυποψίαστες γυναικες στα πάρκαΚι αν είσαι πάνω απο 15 χρονών καταλάβαινεις πότε μια γυνή σου δινει το ελέυθερο να την χουφτώσεις
Αν παλι θεωρείς οτι ολες οι γκομενες που κυκλοφορουν εξω σου έχουν δώσει το ελέυθερο να τις χουφτωσεις by default, εκει εχεις ενα μικρό θεματακι
.
.
γιατί έχει καμία σημασία;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:38Έχεις σκεφτεί ότι ότι λες εσύ ότι είναι ο Ορέστης για τον Άγι (ότι τον χρησιμοποιεί για να κάνει την πλάκα του - ο Α τον Ο) μπορεί να είσαι και συ για τον τυχαίο αναγνώστη;
Το λέω από την πλευρά του φαινομένου και της παρατήρησης αυτό, ότι και καλά (όχι και καλά οκ αυτό συμβαίνει, είναι μετρήσιμο πλέον) όταν προσπαθείς να πάρεις μετρήσεις από ένα φαινόμενο την ίδια στιγμή αλλάζεις το αποτέλεσμα τους (των μετρήσεων).
το πρόβλημα είναι ότι είναι ανησυχητικό φαινόμενο
να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Ορέστη (ακόμη κι αν μας τρολάρει,
έχει καταδείξει έναν τύπο ανθρώπου και σε αυτόν αναφέρομαι, δεν είναι
προσωπικό), που αποκτούν μία τόσο διαστρεβλωμένη εικόνα για την
πραγματικότητα, κι αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω έλλειψης (πραγματικής) επαφής
ο Άγιςμας κάνει διάλειμμα από το μπούκωμα να το παίξει συζητητής, σιωπήστε

-
- Phorum.gr user: Κωνσταντίνος
Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:45Ναι μωρέ οκ νταξ, άλλο όμως ρώτησα, ξες, ελλ κενωνία, πρόβλημα, τα γνωστά, αυτά που είπες, ποιος δηλαδή, το χεις; μπορείς να με πεις γιατί μάλλον ότι θέλω διαβάζω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:37Είμαι υπερ του χουφτώματος μόνο οταν υπάρχει συναίνεσηΚι αν είσαι πάνω απο 15 χρονών καταλάβαινεις πότε μια γυνή σου δινει το ελέυθερο να την χουφτώσεις
Αν παλι θεωρείς οτι ολες οι γκομενες που κυκλοφορουν εξω σου έχουν δώσει το ελέυθερο να τις χουφτωσεις by default, εκει εχεις ενα μικρό θεματακι
Έχει Μεγάλη σημασία η παρένθεση που έβαλες όμως ρε συ, είμαστε σε μια συνεχή κατάσταση -νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:48γιατί έχει καμία σημασία;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:38Έχεις σκεφτεί ότι ότι λες εσύ ότι είναι ο Ορέστης για τον Άγι (ότι τον χρησιμοποιεί για να κάνει την πλάκα του - ο Α τον Ο) μπορεί να είσαι και συ για τον τυχαίο αναγνώστη;
το πρόβλημα είναι ότι είναι ανησυχητικό φαινόμενο
να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Ορέστη (ακόμη κι αν μας τρολάρει,
έχει καταδείξει έναν τύπο ανθρώπου και σε αυτόν αναφέρομαι, δεν είναι
προσωπικό), που αποκτούν μία τόσο διαστρεβλωμένη εικόνα για την
πραγματικότητα, κι αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω έλλειψης (πραγματικής) επαφής
ο Άγιςμας κάνει διάλειμμα από το μπούκωμα να το παίξει συζητητής, σιωπήστε
και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να μιλήσω με ασφάλεια (γι αυτό κάνω αφιερώσεις κιόλας) - όπου ο Ορέστης και τρελλάρει και δεν τρελλάρει, και μιλάει σοβαρά και σίγουρα δεν κάνει πλάκα. Έχει μεγάλη σημασία αυτό νομίζω για να ισχύουν (ή να μην ισχύουν) αυτά που λες. Πάντως σίγουρα ή ισχύουν ή όχι, και τα δύο ταυτόχρονα δεν γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 17 Δεκ 2018, 02:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Όχι ρε, μην κολλάς, εγώ απλά σε ρώτησα πριν ποιοι εδώ μέσα είναι υπέρ του χουφτώματος σε αγνώστους, όπως πολύ σωστά παρατήρησες και συ πριν που είπες ότι η ελλ κενωνία νοσεί ναούμ κτλ. Ποιοι μπορείς να με πεις γιατί μάλλον διαβάζω ότι θέλω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:45Ναι μωρέ οκ νταξ, άλλο όμως ρώτησα, ξες, ελλ κενωνία, πρόβλημα, τα γνωστά, αυτά που είπες, ποιος δηλαδή, το χεις; μπορείς να με πεις γιατί μάλλον ότι θέλω διαβάζω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:37
Είμαι υπερ του χουφτώματος μόνο οταν υπάρχει συναίνεσηΚι αν είσαι πάνω απο 15 χρονών καταλάβαινεις πότε μια γυνή σου δινει το ελέυθερο να την χουφτώσεις
Μετά θα συζητήσουμε και τις παθογένειες κτλ, θα μας βάλουν λίγο ποπκορν λίγο κονιάκ (ότι πίνεις τεσπά) και θα την βγάλουμε την άκρη.
.
.
Συμφωνω - και αν δεν διαβασες την συζήτηση - κατέδειξα οτι είναι σχεδον αποκλειστικά γυναικεία νοοτροπία - πρακτική και ασκείται από ολες σχεδόν με την πεποίθηση αναφαίρετου δικαιωματος.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:45Ναι μωρέ οκ νταξ, άλλο όμως ρώτησα, ξες, ελλ κενωνία, πρόβλημα, τα γνωστά, αυτά που είπες, ποιος δηλαδή, το χεις; μπορείς να με πεις γιατί μάλλον ότι θέλω διαβάζω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:37
Είμαι υπερ του χουφτώματος μόνο οταν υπάρχει συναίνεσηΚι αν είσαι πάνω απο 15 χρονών καταλάβαινεις πότε μια γυνή σου δινει το ελέυθερο να την χουφτώσεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σταμάτα ρε, άσε τον άθρωπο να εκφραστεί, μπορεί να είδε κάτι άλλο που δεν είδαμε εμείς.Αγις έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:57Συμφωνω - και αν δεν διαβασες την συζήτηση - κατέδειξα οτι είναι σχεδον αποκλειστικά γυναικεία νοοτροπία - πρακτική και ασκείται από ολες σχεδόν με την πεποίθηση αναφαίρετου δικαιωματος.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.
.
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 17 Δεκ 2018, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι - δεν είδαμε ποιοι ειναι υπερμαχοι του χουφτώματος εδω μεσα στο φορουμ - αν τον ρωτήσεις καμια δεκαρια φορες ακόμα ισως παρουμε απάντηση.sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:00Σταμάτα ρε, άσε τον άθρωπο να εκφραστεί, μπορεί να είδε κάτι άλλο που δεν είδαμε εμείς.Αγις έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:57Συμφωνω - και αν δεν διαβασες την συζήτηση - κατέδειξα οτι είναι σχεδον αποκλειστικά γυναικεία νοοτροπία - πρακτική και ασκείται από ολες σχεδόν με την πεποίθηση αναφαίρετου δικαιωματος.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53
Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εχει γράψει ο Ορεστης οτι αυτη η συμπεριφορά δεν είναι διαταραχή. Οπότε είναι μάλλον νορμαλ για τον ίδιο και δεν υπάρχει προβλημαsys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:57Όχι ρε, μην κολλάς, εγώ απλά σε ρώτησα πριν ποιοι εδώ μέσα είναι υπέρ του χουφτώματος σε αγνώστους, όπως πολύ σωστά παρατήρησες και συ πριν που είπες ότι η ελλ κενωνία νοσεί ναούμ κτλ. Ποιοι μπορείς να με πεις γιατί μάλλον διαβάζω ότι θέλω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.
Μετά θα συζητήσουμε και τις παθογένειες κτλ, θα μας βάλουν λίγο ποπκορν λίγο κονιάκ (ότι πίνεις τεσπά) και θα την βγάλουμε την άκρη.
Μα με τόσα ποπκορν έβαλα και λίγο ουίσκι, τι να κάνω (;) , έχω λίγο χρόνο ακόμη πάντως, θα τον περιμένω, μπορεί να μου κάνει την τιμή τελικά και να μου απαντήσει, να με βοηθήσει ήθελα να πω.
.
.
Α ναι ξέχασα να σε πω, εκτός από τον Ορέστη, κάποιος άλλος/η/ο;Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:05Εχει γράψει ο Ορεστης οτι αυτη η συμπεριφορά δεν είναι διαταραχή. Οπότε είναι μάλλον νορμαλ για τον ίδιο και δεν υπάρχει προβλημαsys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:57Όχι ρε, μην κολλάς, εγώ απλά σε ρώτησα πριν ποιοι εδώ μέσα είναι υπέρ του χουφτώματος σε αγνώστους, όπως πολύ σωστά παρατήρησες και συ πριν που είπες ότι η ελλ κενωνία νοσεί ναούμ κτλ. Ποιοι μπορείς να με πεις γιατί μάλλον διαβάζω ότι θέλω.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53
Αν κόλλησες στο ελλ κοινωνία εννοώ οτι είναι πολλοί αυτοί που στη Ελλάδα σκέφτονται έτσι. Οτι δηλαδη δεν θεωρουν το χουφτωμα σε ξενους προβλημα.
.
.
-
Σορι βρε μαλακες είναι 3.05 και 42 δεύτερα δεν μπορω να απαντάω αμεσως 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-