το αν ειναι ψυχακι, εξεταζεται.
γω λεω οτι τον διαβασε. καταλαβε οτι της λεει ψεμματα, απο τη συμπεριφορα του, και πηγε να βεβαιωθει.
το αν ειναι ψυχακι, εξεταζεται.
Μην το λες...
Δεν είναι και λίγο ξεφτίλα αυτό;
Τύποι σαν και σένα, είναι οι πιο εύκολοι στην παραμύθα.Unique έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:05Και επειδή ξέρω πώς σκέφτονται οι γυναίκες, να γνωρίζετε ότι το σημαντικό δεν είναι τι ψέμα θα της πείς, αλλά ο τρόπος που θα της το πείς.
Μπορείς να εφεύρεις το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νούς. Αν το πείς με βελούδινη φωνή και μέ τόνο πεποίθησής τότε θα σε πιστέψει.
Μη το ψάχνετε σας λέω. Οι γυναίκες δε σκέφτονται. Νιώθουν. Αυτός ειναι και ο λόγος που εξηγεί γιαίτ είναι προϊόντα εκμετάλλευσης απο την αριστερά.
Ότι είναι ξεφτίλα, αναμφίβολα ναι.
Απο καθαρή μλκια, το έγραψα και παραπάνω, τα ακουσε και απο εμένα σχετικά γιατί είναι ψέμα για το τίποτα, πραγματικά για το τίποτα.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 11:48για τυπισα ξερουμε τπτ παραπανω απο background;
o δικος σου γιατι δεν ειπε απλα την αληθεια;
όχι ρε, ουτε καν, ίσα ίσα παραήταν πάντα διαθέσιμοι και οι δύο.Niki έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:04Μια γυναίκα δεν παίρνει εύκολα το αμάξι να πάει εκεί που είναι ο σύντροφος της.
Για να το κάνει αυτό σίγουρα της έκανε διάφορα που την προβλημάτισαν άλλες φορές που του χαρίστηκε.
Το γεγονός ότι αυτός το είχε εύκολο το ψέμα και δεν τον ένοιαξε αυτό δείχνει πολλά.
Η γυναίκα με τον πρώτο έλεγχο που του έκανε κατάλαβε πολλά.
Σωστά έπραξε.
Έτσι πιστεύω και εγώ και να σου πω και το άλλο που πιστεύω.
Μόνον και μόνον η υπερβολή στην αντίδραση, σημαίνει ότι ήταν ήδη "φορτωμένη" από πριν στην ιδέα ότι ο τύπος θα έβγαινε με άλλη γυναίκα, ακόμη και για επαγγελματικό λόγο. Τα υπόλοιπα ήταν το κερασάκι της τούρτας.
ναι, ειναι.