Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μαρ 2025, 12:17

Ενιγουέι, πιστεύω ότι αυτοί οι δύο θα τα ξαναβρούν.

Τεντζεροκαπάκι είναι. :)

Το πόσο θα κρατήσει, άγνωστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Μαρ 2025, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 12:18

AlienWay έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:11
Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Αυτή: "Κοίτα τώρα, θα παραστήσω τη ντεντέκτιβ για να ξεμπροστιάσω το ψέμα του. Οι φιλενάδες μου θα λένε ότι είμαι μεγάλη μαγκίτισα. Οχοχο!"

ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! Να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου. Οχοχο!
Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.
Η άλλη για ποοιο λόγο το έκανε είναι άγνωστο
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:14
aLiCat έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:09
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:01

Δεν είναι και λίγο ξεφτίλα αυτό;
Ότι είναι ξεφτίλα, αναμφίβολα ναι.

Από την άλλη όμως, πώς θα βεβαιωνόταν ότι ο τύπος είναι ψεύτης (προκειμένου να μη χάνει τον χρόνο της μαζί του); :p2:
Μόνον και μόνον η υπερβολή στην αντίδραση, σημαίνει ότι ήταν ήδη "φορτωμένη" από πριν στην ιδέα ότι ο τύπος θα έβγαινε με άλλη γυναίκα, ακόμη και για επαγγελματικό λόγο. Τα υπόλοιπα ήταν το κερασάκι της τούρτας.
Ναι αλλά αφου είδε πως ήταν με πουτσοπαρέα τελικά γιατί τον έστειλε εφόσον ήταν θέμα ζήλειας
Προσωπικά πιστεύω κουβαλάει σοβαρά και χοντρά κατάλοιπα απο πρώην
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 10 Μαρ 2025, 12:19

Ερμής έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:18
AlienWay έγραψε:
Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Αυτή: "Κοίτα τώρα, θα παραστήσω τη ντεντέκτιβ για να ξεμπροστιάσω το ψέμα του. Οι φιλενάδες μου θα λένε ότι είμαι μεγάλη μαγκίτισα. Οχοχο!"

Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.

Καθόλου άγνωστο λέμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 10 Μαρ 2025, 12:20

Πώς από εκεί που βρίσκονταν στα ουράνια μαζί έπεσαν σε αυτό το περιστατικό;;
Δεν ξέρω εάν μας λείπουν κάποια ενδιάμεσα περιστατικά, ωστόσο (υπό τα ιστορούμενα δεδομένα) το φάουλ κατ' εμέ είναι του ανδρός
Βέβαια και η γυνή, εκεί που είχε θέμα ας πούμε υγείας, πώς έτσι στο ατάκα βούτηξε το αμάξι κι έσπευσε να διαπιστώσει την αλήθεια;;
Συμπέρασμα: καλώς έγινε νωρίς το σκηνικό και καλό κατευόδιο και στους δύο :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 10 Μαρ 2025, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 12:20

Εν τω μεταξύ πρέπει να είναι one of a kind φάση.
Να λέει ειλικρινώς οτι έχει να βγει με τη μανατζερ του στο συγκεκριμένο μαγαζί, συγκεκριμένη ώρα κλπ και να κρύβει οτι στράβωσε αυτό και τελικά θα πάει με δυο άλλους άντρες.
Το αντίθετο είθισται να παίζει
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:20
Πώς από εκεί που βρίσκονταν στα ουράνια μαζί έπεσαν σε αυτό το περιστατικό;;
Δεν ξέρω εάν μας λείπουν κάποια ενδιάμεσα περιστατικά, ωστόσο το φάουλ κατ' εμέ είναι του ανδρός
Βέβαια και η γυνή, εκεί που είχε θέμα ας πούμε υγείας, πώς έτσι στο ατάκα βούτηξε το αμάξι κι έσπευσε να διαπιστώσει την αλήθεια;;
Συμπέρασμα: καλώς έγινε νωρίς το σκηνικό και καλό κατευόδιο και στους δύο :102:
Απο όσο ξέρω ήταν ενάμισο μήνα στα μέλια, τόσο πολύ που με έπιανε ζάχαρω μόλις άκουγα περιστατικά.
Αυτο το συμπέρασμα είναι και το δικό μου. Μλκια και των δύο και καλύτερα να μη προχωρήσει γιατί θα γίνει φουλ τοξικίλα.
Για το μπολνταρισμένο, είναι ρεντ φλαγκ. Όπως είπα και παραπάνω, δε νομιζω πως ηταν η πρώτη φορά που τον κατασκόπευε, απλά τώρα τον βρήκε μπόσικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 10 Μαρ 2025, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Μαρ 2025, 12:21

Και τώρα τι, στεναχωριέται που τον έστειλε; Δόξα τω Θεώ να λέει που γλίτωσε γρήγορα απ' το ψυχάκι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Μαρ 2025, 12:22

Ερμής έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:10

Το γιατί τον έστειλε για το σχεδόν τίποτα
διαφωνω καθετα.

δεν ειναι "σχεδον τιποτα" ειναι πολυ χοντρο, για τα δικα μου ματια τουλαχιστον.

δειχνει ποσο ευκολο το εχει ο αλλος το ψεμα, ακομη και για ασηαμντα θεματα, τετοιον ανθρωπο δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις για τιποτα σοβαρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 10 Μαρ 2025, 12:23

Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 10 Μαρ 2025, 12:23

Εντωμεταξύ σε αντιθετο σενάριο θα μιλούσαμε για γυναικεία απελευθερωση που τις επιτρέπει να πιεί ένα ποτάκι με τις φίλες της, ενώ ο άρρωστος φίλος της με δείγματα τοξικής πατριαρχίας την παρακολουθούσε λές και είναι κτήμα του.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 12:24

Ναύτης έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:21
Και τώρα τι, στεναχωριέται που τον έστειλε; Δόξα τω Θεώ να λέει που γλίτωσε γρήγορα απ' το ψυχάκι.
Ναι ειναι στα πατώματα ο δόλιος αλλά καλύτερα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν πέρναγε και καιρός και δενότανε πιο πολύ θα τον τρέχαμε.
Ασέβαστος έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:22
Ερμής έγραψε:

διαφωνω καθετα.

δειχνει ποσο ευκολο το εχει ο αλλος το ψεμα, ακομη και για ασηαμντα θεματα, τετοιον ανθρωπο δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις για τιποτα σοβαρο.
Αυτό ναι. Σχεδόν τίποτα εννοώ οτι δε τον βρήκε να είναι με άλλη γκομενα και να χαμουρεύεται ξερωγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 10 Μαρ 2025, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μαρ 2025, 12:24

Ερμής έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:18
AlienWay έγραψε:

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:14
aLiCat έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:09

Ότι είναι ξεφτίλα, αναμφίβολα ναι.

Από την άλλη όμως, πώς θα βεβαιωνόταν ότι ο τύπος είναι ψεύτης (προκειμένου να μη χάνει τον χρόνο της μαζί του); :p2:
Μόνον και μόνον η υπερβολή στην αντίδραση, σημαίνει ότι ήταν ήδη "φορτωμένη" από πριν στην ιδέα ότι ο τύπος θα έβγαινε με άλλη γυναίκα, ακόμη και για επαγγελματικό λόγο. Τα υπόλοιπα ήταν το κερασάκι της τούρτας.
Ναι αλλά αφου είδε πως ήταν με πουτσοπαρέα τελικά γιατί τον έστειλε εφόσον ήταν θέμα ζήλειας
Προσωπικά πιστεύω κουβαλάει σοβαρά και χοντρά κατάλοιπα απο πρώην
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχε αυτην την αντίδραση ακόμη και όταν τον είδε με πουτσοπαρέα, σημαίνει ότι είναι προβληματική.

Δηλαδή φαντάσου να υπήρχαν και γυναίκες στην παρεα... :lol:

Μπορώ να στο αναλύσω και περισσότερο, είναι κλασσική περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 10 Μαρ 2025, 12:25

Unique έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:15
Ο τύπος dodged a bullet λέμε.

Φανταστείτε τώρα να έβαζαν και βέρες και να τον τραβάει στα δικαστήρια αυτή η παλαβή, να του πάρει και το 50% της περιουσίας του, επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να παει για ποτό με τους κολλητούς του.

Παράνοια.

Μου θυμίζει εκείνη την ταινεία τη δεκαετία του 90 (?) με τον Michael Douglas και μια ξανθια που τον εκβιάζει..Πως τη λένε?
Γκλεν Κλόους στο "Ολέθρια Σχέση". :003:

Μην είμαστε και υπερβολικοί όμως. Γιατί και ο τύπος στην ιστορία εδώ, δεν ήταν "αλφάδι" συμπεριφοράς. :102:
Προτίμησε το ψέμα, είτε από συνήθεια, είτε γιατί δεν θεώρησε ότι άξιζε να την ενημερώσει πως ματαιώθηκε το ραντεβού, είτε γιατί απλά δεν γούσταρε να βγει μαζί της εκείνο το βράδυ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 10 Μαρ 2025, 12:27

Fata_Morgana έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:23
Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.
:+1:

Όντως. Της έδειξε εγκαίρως πού τη γράφει. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 12:29

aLiCat έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:25
είτε γιατί απλά δεν γούσταρε να βγει μαζί της εκείνο το βράδυ.
Γουσταρε και παραγούσταρε, η έτσι δε μπορούσε να βγεί επειδή (αυτο έλεγε τουλάχιστον) είχε απίστευτους ιλίγγους για μέρες.
Εγω του τα είπα. η φάση ειναι λίγο ψέμα στο ψέμα. Με ιλίγγους δε μπορείς όχι να οδηγήσεις αλλά ούτε να περπατήσεις .

Εν τω μεταξύ ο καημένος της έχει πάρει δώρο για τα γενέθλια της που ειναι κάπου μεσα στην εβδομάδα και έχει κανονίσει κατάσταση και τώρα θα τα βάλει στον πάτο του.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μαρ 2025, 12:29

Ασέβαστος έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:22
Ερμής έγραψε:

διαφωνω καθετα.

Στη συγκεκριμένη σχέση η τύπισσα ήταν ο άντρας της σχέσης.

Και ακριβώς γι ´αυτό, θα τα ξαναβρούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών