Τεντζεροκαπάκι είναι.

Το πόσο θα κρατήσει, άγνωστο.
Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.AlienWay έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:11Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Αυτή: "Κοίτα τώρα, θα παραστήσω τη ντεντέκτιβ για να ξεμπροστιάσω το ψέμα του. Οι φιλενάδες μου θα λένε ότι είμαι μεγάλη μαγκίτισα. Οχοχο!"
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! Να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου. Οχοχο!
Ναι αλλά αφου είδε πως ήταν με πουτσοπαρέα τελικά γιατί τον έστειλε εφόσον ήταν θέμα ζήλειας
Ερμής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:18Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.AlienWay έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:11Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Αυτή: "Κοίτα τώρα, θα παραστήσω τη ντεντέκτιβ για να ξεμπροστιάσω το ψέμα του. Οι φιλενάδες μου θα λένε ότι είμαι μεγάλη μαγκίτισα. Οχοχο!"
Η άλλη για ποοιο λόγο το έκανε είναι άγνωστο
Απο όσο ξέρω ήταν ενάμισο μήνα στα μέλια, τόσο πολύ που με έπιανε ζάχαρω μόλις άκουγα περιστατικά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:20Πώς από εκεί που βρίσκονταν στα ουράνια μαζί έπεσαν σε αυτό το περιστατικό;;
Δεν ξέρω εάν μας λείπουν κάποια ενδιάμεσα περιστατικά, ωστόσο το φάουλ κατ' εμέ είναι του ανδρός
Βέβαια και η γυνή, εκεί που είχε θέμα ας πούμε υγείας, πώς έτσι στο ατάκα βούτηξε το αμάξι κι έσπευσε να διαπιστώσει την αλήθεια;;
Συμπέρασμα: καλώς έγινε νωρίς το σκηνικό και καλό κατευόδιο και στους δύο
διαφωνω καθετα.
Ναι ειναι στα πατώματα ο δόλιος αλλά καλύτερα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν πέρναγε και καιρός και δενότανε πιο πολύ θα τον τρέχαμε.
Αυτό ναι. Σχεδόν τίποτα εννοώ οτι δε τον βρήκε να είναι με άλλη γκομενα και να χαμουρεύεται ξερωγω
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχε αυτην την αντίδραση ακόμη και όταν τον είδε με πουτσοπαρέα, σημαίνει ότι είναι προβληματική.Ερμής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:18Ουτε καν. Δε διαβασες τι έγραψα, όντως ήταν να συναντηθει με τη χεντ μανατζερ του και αυτή έριξε άκυρο, ο μεγας ΤΡΟΜΠΑΣ είπε πως το έκρυψε για να μη φανεί λίγος στην (πρώην κατα πως φαίνεται) γκόμενα του οτι δε τον υπολογίζει κανεις επαγγελματικά, γαμω την ανασφάλεια μέσα δλδ.AlienWay έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:11Αυτός: "Κοίτα τώρα, θα της πω ψέμματα ότι είμαι με γυναίκα να ζηλέψει. Μα τι μάγκας είμαι, τελοσπάντον. Οχοχο!"
Η άλλη για ποοιο λόγο το έκανε είναι άγνωστοΝαι αλλά αφου είδε πως ήταν με πουτσοπαρέα τελικά γιατί τον έστειλε εφόσον ήταν θέμα ζήλειας
Προσωπικά πιστεύω κουβαλάει σοβαρά και χοντρά κατάλοιπα απο πρώην
Γκλεν Κλόους στο "Ολέθρια Σχέση".Unique έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:15Ο τύπος dodged a bullet λέμε.
Φανταστείτε τώρα να έβαζαν και βέρες και να τον τραβάει στα δικαστήρια αυτή η παλαβή, να του πάρει και το 50% της περιουσίας του, επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να παει για ποτό με τους κολλητούς του.
Παράνοια.
Μου θυμίζει εκείνη την ταινεία τη δεκαετία του 90 (?) με τον Michael Douglas και μια ξανθια που τον εκβιάζει..Πως τη λένε?
Fata_Morgana έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:23Παλι καλά που προέκυψαν τα ψέμματα νωρίς και σώθηκε η κοπέλα. Αν έχει τόσο εύκολο το ψέμμα για το τίποτα, υποθέτω για τα υπόλοιπα τι θα σκάρωνε.
Γουσταρε και παραγούσταρε, η έτσι δε μπορούσε να βγεί επειδή (αυτο έλεγε τουλάχιστον) είχε απίστευτους ιλίγγους για μέρες.
Στη συγκεκριμένη σχέση η τύπισσα ήταν ο άντρας της σχέσης.