Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 10 Μαρ 2025, 15:10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 14:58
ποια προσβολή ρε, και ποιά θεία; συνέλθετε τραχανοπλαγιάδες, 2025 έχουμε :102:

2025 και μας εχουν γυρισει στις αρχες του 19ου αιωνα που η Οθωμανικη Αυτοκρατορια εσφαζε χριστιανικους πληθυσμους με την Ευρωπη να τις κανει πλατες επειδη ηταν μελος της Ιερας Συμμαχιας. Σε σχεση με τοτε μαλιστα η Ευρωπη ειναι ακομη πιο οπισθοδρομικη γιατι σημερα αποχριστιανοποιειται συστηματικα για να επαναφερει το Ισλαμ.

.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 15:11

Golden Age έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:04
marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:03
Golden Age έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:00

Δεν είναι παραμυθάκι. Οι απόψεις σας είναι μπαρμπαδίστικες.
Ποιες απόψεις και ποιων; Μάθε μια φορά στη ζωή σου να επιχειρηματολογείς;
Αυτές που εκφράζεις του αριστεροπροοδευτισμού.
Η πρόοδος είναι στη φύση του υγιώς σκεπτόμενου. Η αριστερά υπάρχει για να στηρίζει την αμφισβήτηση απέναντι στη συντήρηση ενός παράλογου και μίζερου status quo. Το ότι μου αρέσουν αυτοί που βγαίνουν και καταγγέλλουν όπως το κάνει και ο ο Βελόπουλος που μου αρέσει είναι για μένα απλά σωστή στάση. Εσύ βάφτισέ την όπως θες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Μαρ 2025, 15:12

marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:11
Golden Age έγραψε:
marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:03

Ποιες απόψεις και ποιων; Μάθε μια φορά στη ζωή σου να επιχειρηματολογείς;
Η πρόοδος είναι στη φύση του υγιώς σκεπτόμενου. Η αριστερά υπάρχει για να στηρίζει την αμφισβήτηση απέναντι στη συντήρηση ενός παράλογου και μίζερου status quo. Το μου αρέσουν αυτοί που βγαίνουν και καταγγέλλουν όπως το κάνει καιο ο Βελόπουλος που μου αρέσει είναι για μένα απλά σωστή στάση. Εσυ βάφτισέ την όπως θες.
Την είδα την αμφισβήτηση, όπου η Αριστερά είχε δικές της δικτατορίες. Απαγορευόταν δια νόμου η αντίθετη άποψη απο την επικρατούσα. Ωραία αμφισβήτηση.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 10 Μαρ 2025, 15:12

αυτα λενε οι τυποι που ενοχλουνται απο το χιουμορ του Σεφερλη τον οποιο θεωρουν φασιστα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2025, 15:13

Αρίστος έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:10

2025 και μας εχουν γυρισει στις αρχες του 19ου αιωνα που η Οθωμανικη Αυτοκρατορια εσφαζε χριστιανικους πληθυσμους με την Ευρωπη να τις κανει πλατες επειδη ηταν μελος της Ιερας Συμμαχιας. Σε σχεση με τοτε μαλιστα η Ευρωπη ειναι ακομη πιο οπισθοδρομικη γιατι σημερα αποχριστιανοποιειται συστηματικα για να επαναφερει το Ισλαμ.

.
συμπλήρωσε φόρμα παραπόνων, τότε, δεν έχουν σχέση αυτά με το θέμα :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 15:13

Golden Age έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:12
marabou έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Η πρόοδος είναι στη φύση του υγιώς σκεπτόμενου. Η αριστερά υπάρχει για να στηρίζει την αμφισβήτηση απέναντι στη συντήρηση ενός παράλογου και μίζερου status quo. Το μου αρέσουν αυτοί που βγαίνουν και καταγγέλλουν όπως το κάνει καιο ο Βελόπουλος που μου αρέσει είναι για μένα απλά σωστή στάση. Εσυ βάφτισέ την όπως θες.
Την είδα την αμφισβήτηση, όπου η Αριστερά είχε δικές της δικτατορίες. Απαγορευόταν δια νόμου η αντίθετη άποψη απο την επικρατούσα. Ωραία αμφισβήτηση.
Και που να δεις ο Σπάρτακος τι εγκλήματα έκανε. Άστα σου λέω, σκέτη βρώμα

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Μαρ 2025, 15:19

marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:13
Golden Age έγραψε:
marabou έγραψε:

Ναι, το ίδιο είναι ο Σκλάβος που εξεγέρθηκε και προκάλεσε εξέγερση σκλάβων με τους καταληψίες της εξουσίας που έγιναν δικτάτορες.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 10 Μαρ 2025, 15:21

To μικροτερο προβλημα που εχει η χριστιανικη θρησκεια ειναι οι πινακες που ζωγραφιζει ο καθε κουλος για να εκφρασει τα ψυχικα του τραυματα.

Θα ελεγα οτι ο βλαμμενος που εσπασε τις προθηκες συμμετεχει περισσοτερο στην αποχριστιανοποιηση, παρα ο ζωγραφος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μαρ 2025, 15:26

micmic έγραψε:
10 Μαρ 2025, 14:35
Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα έργα, θεωρώ ότι έχουν και αισθητική αξία (για τα δικά μου γούστα), χωρίς να είναι και κάτι το εξαιρετικό. Αλλά το θέμα είναι ότι στα πλαίσια της ισότητας των θρησκειών θα περίμενα από την Εθνική Πινακοθήκη να έχει και εκθέματα που δείχνουν τον Μωάμεθ ως παιδεραστή ή τέλος πάντως ως αιμοσταγή δολοφόνο.
Κι εγώ το ίδιο.

Τα υπόλοιπα είναι θεσμικές καραμπαμπιές.
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Μαρ 2025, 13:36
Σύγχρονος σαβοναρολισμός η πράξη του βουλευτή.

Γελοίος προχωκαγουρισμός η έκθεση των έργων στην Εθνική βιβλιοθήκη. Ας γινόταν σε κάποια ιδιωτική γκαλερί.

Και αν είναι τόσο μάγκες οι ιθύνοντες ζεσουϊσαρλήδες λάτρεις της ελεύθερης έκφρασης της τέχνης ας έκαναν και μια αφιέρωση στο ισλαμ αλλά σ´ αυτά βρέχουν βρακάκια.

Έριξα μια ματιά στα εν λόγω αριστουργήματα, γι ´αυτό το γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Μαρ 2025, 15:26

Blackdog έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:21
To μικροτερο προβλημα που εχει η χριστιανικη θρησκεια ειναι οι πινακες που ζωγραφιζει ο καθε κουλος για να εκφρασει τα ψυχικα του τραυματα.

Θα ελεγα οτι ο βλαμμενος που εσπασε τις προθηκες συμμετεχει περισσοτερο στην αποχριστιανοποιηση, παρα ο ζωγραφος.
το μεγαλυτερο προβλημα και απο τα δυο που αναφερεις ειναι ο απαθισμος σου
και των αλλων σαν και σενα ..

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 15:27

Golden Age έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:19
marabou έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ναι, το ίδιο είναι ο Σκλάβος που εξεγέρθηκε και προκάλεσε εξέγερση σκλάβων με τους καταληψίες της εξουσίας που έγιναν δικτάτορες.
Ας πάμε και σε πιο πρόσφατα. Πες μας για τον Μωυσή και την έξοδο

mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias » 10 Μαρ 2025, 15:32

Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει ούγκανος να κάνει ανώδυνα καφριλίκια με ζωγραφιές για να πουλήσει στα θρησκόληπτα πελατάκια του.
Από το να γαυγίζουν έξω από το χυτήριο ,μέχρι να μαχαιρώνουν στα πλευρά τα νάζουλα έκαναν διάφορες δοκιμές μέχρι που τελικά κατέληξαν στην φυλακή με κάποιους στο χώμα,οπότε η συνταγή επαναλαμβάνεται.
Θα ήταν πρόβλημα η δυσφήμιση της χώρας ,αν δεν ήταν ήδη στον πάτο σε αυτό το επίπεδο.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 15:33

Blackdog έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:21

Ναι μωρέ, μην τυχόν και δεν τους δικαιώσεις και γίνεις αντιπαθής. Πρέπει να αναπαραστήσει ως εκτρωματική οποιαδήποτε ηλίθια δοξασία που έχει η θρησκεία τους.
Ότι είναι ψυχοτραυματικό να καρφώνει την πεταλούδα ο Άει ... Γιώργης τους, ενώ άμα καρφώνει το τέρας είναι υγιές και σεβαστικό στην νοημοσύνη του ποίμνιου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 10 Μαρ 2025, 15:33

Αρίστος έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:10

.
συμπλήρωσε φόρμα παραπόνων, τότε, δεν έχουν σχέση αυτά με το θέμα :102:

Tην απολυτη σχεση εχουν, επειδη η ΕΕ θελει ισλαμικους πληθυσμους στο εσωτερικο της και συμμαχια με την ισλαμικη Τουρκια στο εξωτερικο της αποχριστιανοποιειται με συστημα και οργανωση. Οσους αντιδρουν τους ονομαζει ισλαμοφοβικους ενω οι ιδιες οι ηγεσιες της ειναι χριστιανοφοβικες.

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 10 Μαρ 2025, 15:34

Θα σπάσω, κατ'εξαίρεση, τον όρκο σιωπής για να απευθυνθώ...

Εσένα, σε περίμενα στον αγώνα κατά της ελεεινότερης μορφής εθνολαικοκατινιάς και παρακμής...αλλά...εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης υπόλειμμα ..πίσω ολοταχώς στα γουακαμόλε και στα τοματουλίνια σου...

nemo έγραψε:
10 Μαρ 2025, 15:00
κανονικα θα πρεπε να μαζευτουν καμια χιλιαδα ανθρωπων και να κλεισουν την εισοδο

αν ειμασταν εστω και λιγο αξιοπρεπεις....αλλα δεν ειμαστε εξου και το φτυσιμο απο παντου
δεν είμαστε, αδελφέ, δεν είμαστε....μόνο ένας σύγχρονος, μικρούλης και άσημος Δαυίδ ευρέθη, αυτός ο Εύελπις της ΝΙΚΗΣ όχι της φορουμικιάς ...να δώσει μια ανάσα, ένα χαμόγελο οτι να...δεν είμαστε μόνοι , αν και λίγοι, αν και μικροί, μαζί θα κρατηθούμε από το χέρι, να σταθούμε ορθοί απέναντι στην Ύβρη κι ας ματώσανε τα χέρια από τα γυαλιά...αίματα τιμημένα...από εδώ ίσως, ΙΣΩΣ λέγω, έλθει η απαρχή της Λύτρωσης....ένας μικρός Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος, ανέμισε το καθαρό του πουκάμισο ανάμεσα σε πλουμιστές, πολύχρωμες φτηνές στολές και μάσκες ασύνετων ιδιωτών ....
......για χάρη και αυτής ακόμη της παρηκμασμένης, χαμένης στον αιρετίζοντα αποπροσανατολισμό, Ευρώπης!...ναι! αυτή η Μεγαλοψυχία εκείνου που ατενίζει το Άπειρο, το Φως, ίσως , λέω πάλι, ίσως...θα υψώσει λάβαρα...θα φέρει πίσω το χαμένο Άστρο, το Πρωινό...

και τώρα, αποσύρομαι πάλι, όλα τούτα με κάνουν να θέλω να κλείνομαι στον εαυτό μου, σε στάση εμβρυική, να αγκαλιάζω σφιχτά τα γόνατά μου και να ονειρεύομαι χαμένες, παραδείσιες -κάτι σαν-Βαλχάλες...ΕΡΡΩΣΘΕ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών