Θα σπάσω, κατ'εξαίρεση, τον όρκο σιωπής για να απευθυνθώ...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:58
ποια προσβολή ρε, και ποιά θεία; συνέλθετε τραχανοπλαγιάδες, 2025 έχουμε

Εσένα, σε περίμενα στον αγώνα κατά της ελεεινότερης μορφής εθνολαικοκατινιάς και παρακμής...αλλά...εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης υπόλειμμα ..πίσω ολοταχώς στα γουακαμόλε και στα τοματουλίνια σου...
nemo έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 15:00
κανονικα θα πρεπε να μαζευτουν καμια χιλιαδα ανθρωπων και να κλεισουν την εισοδο
αν ειμασταν εστω και λιγο αξιοπρεπεις....αλλα δεν ειμαστε εξου και το φτυσιμο απο παντου
δεν είμαστε, αδελφέ, δεν είμαστε....μόνο ένας σύγχρονος, μικρούλης και άσημος Δαυίδ ευρέθη, αυτός ο Εύελπις της ΝΙΚΗΣ
όχι της φορουμικιάς ...να δώσει μια ανάσα, ένα χαμόγελο οτι να...δεν είμαστε μόνοι , αν και λίγοι, αν και μικροί, μαζί θα κρατηθούμε από το χέρι, να σταθούμε ορθοί απέναντι στην Ύβρη κι ας ματώσανε τα χέρια από τα γυαλιά...αίματα τιμημένα...από εδώ ίσως, ΙΣΩΣ λέγω, έλθει η απαρχή της Λύτρωσης....ένας μικρός Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος, ανέμισε το καθαρό του πουκάμισο ανάμεσα σε πλουμιστές, πολύχρωμες φτηνές στολές και μάσκες ασύνετων ιδιωτών ....
......για χάρη και αυτής ακόμη της παρηκμασμένης, χαμένης στον αιρετίζοντα αποπροσανατολισμό, Ευρώπης!...ναι! αυτή η Μεγαλοψυχία εκείνου που ατενίζει το Άπειρο, το Φως, ίσως , λέω πάλι, ίσως...θα υψώσει λάβαρα...θα φέρει πίσω το χαμένο Άστρο, το Πρωινό...
και τώρα, αποσύρομαι πάλι, όλα τούτα με κάνουν να θέλω να κλείνομαι στον εαυτό μου, σε στάση εμβρυική, να αγκαλιάζω σφιχτά τα γόνατά μου και να ονειρεύομαι χαμένες, παραδείσιες -κάτι σαν-Βαλχάλες...ΕΡΡΩΣΘΕ