ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:24
mitsokollias έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:22
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:07
Άρχισαν και οι κοινωνικοπολιτικές βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Προσωπικά υπέθεσα ότι τελείωσαν οι ψεκασμένες επιφανειακές αρλούμπες και είπα να βάλω το οξυδερκές λιθαράκι μου.
By the way είμαι βέβαιος ότι μέσα στην τεράστια ακαδημαική μόρφωση σου και μέσα από τον πολυετή αγώνα κατα του προχωκακουρισμού (του αντίθετου αυτού του καθυστερογεροντοκορισμού κατα τη μελέτη των Alexadrozo-Karkatim από το μακρινό 2007,για τυλίγματα με σημαίες) ,γνωρίζεις σε βάθος ότι τα μούσλιμς έχουν το ίδιο περι πολλού με τα χριστιανά τόσο την παναγιά ,όσο και τον Αι γιώργη.
Άσ´το δεν το ´χεις.
Διευκρινίζω ότι δεν απευθύνομαι ποτέ σε σένα Γαλή ώστε "να το έχω" ή όχι.
Μπορεί να το ξέχασες αλλά πάντα στο phorum απευθύνομαι πάντα σε υποκείμενα (όπως τα δυο νικς που ανέφερα) ,όχι στα αντικείμενα του ιστοχώρου που άλλοτε τυλιγμένα με σημαίες ,άλλοτε ποστάροντας τις φτέρνες τους ή χρησιμοποιώντας ξεχασμένες εκφράσεις 40+ετών ,στολίζουν την προσωπική μου phorumική πινακοθήκη.
Ευτυχώς (για άλλους δυστυχώ) έχουμε αυτή την κατά Σάρτρ ελευθερία να ορίζουμε οι ίδιοι το πώς βλέπουμε το κάθε τι.
Εσύ από τη μεριά σου πάλι ,μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι απευθύνομαι σε σένα και ότι μπορείς να κάνεις κριτική για το τι έχει ή δεν έχει κάποιος.