Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
φανταστικο ειναι για εσενα ... για καποιον αλλο ειναι τοσο πραγματικο οσο ο ηλιος που θα ανατειλλει το πρωι ...να στο θεσω αλλιως
αν αυριο ενας παιδεραστης βγαλει μια εκθεση με αισχρο φανταστικο περιεχομενο και ενας πατερας με παιδι θυμα τον σκοτωσει θα φταιει ο πατερας που δεν αντιληφθηκε την αυτονομια της τεχνης η θα φταιει ο δημιουργος που επαιξε με τη φωτια και καηκε ...?
αν αυριο ενας παιδεραστης βγαλει μια εκθεση με αισχρο φανταστικο περιεχομενο και ενας πατερας με παιδι θυμα τον σκοτωσει θα φταιει ο πατερας που δεν αντιληφθηκε την αυτονομια της τεχνης η θα φταιει ο δημιουργος που επαιξε με τη φωτια και καηκε ...?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 11 Μαρ 2025, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το ζήτημα είναι τι δουλειά έχουν να τα φιλοξενεί το υπουργείο της σκατογριας της μενδωνης;
Το μόνο ζήτημα.
Το μόνο ζήτημα.
Φανταστικά πράγματα είναι για σένα... ιερά (που πρέπει να γίνουν σεβαστά) για άλλους.taxalata xalasa έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:29δεν υπαρχει ασέβεια όταν μιλάμε για φανταστικά πράγματα...
ποιος ειναι το σκοταδι ...?
Σκοταδισμός είναι οταν δεν επιτρέπεται στον "καλλιτέχνη" να παρουσιάσει το έργο του στο κοινό.taxalata xalasa έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:18
ο τεχνίτης δεν κατέστρεψε ειδωλολουστρικες ζωγραφιες σε ναους των ιουδαιομεσσιανων... δεν λιθοβολει...
έφταξε μια δικιά του εκδοχή και είτε σαρέσει είτε δεν σαρέσει είναι η δικιά του εκδοχή που την παρουσιάζει στο κοινό...
ο ιουδαιομεσσιανος ταλιμπαν λιθοβολησε το εργο του τεχνιτη...
ο τεχνιτης δεν λιθοβολησε κάποιον...
Αυτουνού του κάνανε την τιμή, να εκθέσουν τις μαλακίες του, στην εθνική πινακοθήκη. Ας μάθει λοιπόν πως δεν θα λάβει μόνο χειροκροτήματα, αλλά πιθανόν να φάει και ντομάτες, από μερίδα του κοινού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ε, μ' αυτήν την έννοια και όταν κάποιοι βρίζουν μάνες στο πχόρουμ, απλώς βρίζουν τις μάνες φανταστικών προσώπων.taxalata xalasa έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:29δεν υπαρχει ασέβεια όταν μιλάμε για φανταστικά πράγματα...
Σιγά το πρόβλημα στην τελική.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σκοτάδι είναι να αναγιγνώσκει την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Μητροπολιτικό Ναό ΑΘηνών, η Σακελλαροπούλου το "Πάτερ Ημών"
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
θεσμικη ειναι η παρουσια της ... εφοσον δεν προσβαλλει με αλλο τροπο το βλεπω ουδετερα
Εμείς δεν το βλέπουμε ουδέτερα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Του εξηγείς τρίχες και το έδαφός τους μαζί. Μιλάμε για αδενότριχες. Ο σεβασμός δεν είναι νόμος. Είναι επιλογή και βασικά είναι ηθική αξία που καλείται κάποιος να την επιλέξει. Προαπαιτούμενο είναι να εμπνέεται. Και η θρησκεία σου δεν τον αποπνέει. Είστε ένα μάτσο υποκριτών μισάνθρωπων, φιλοταμαριστών , αντικοινωνικών συμφεροντολόγων με παρανοϊκές δεισιδαιμονίες που αξιώνετε και κυριαρχία στις ζωές μας και τις νοημοσύνες μας. Η πρόκληση ως αντίδραση απέναντι σας είναι πολύ λίγο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Occasio facit furem
- Ληστοσυμμορίτης
Τα χριστιανόπουλα θα πάνε με φτερά
να κάψουν πίνακες με μπόλικη χαρά
Τους περιμένει με λαχτάρα όλη η σήψη
κι αυτά κινήσαν να σκορπίσουν θλίψη
να κάψουν πίνακες με μπόλικη χαρά
Τους περιμένει με λαχτάρα όλη η σήψη
κι αυτά κινήσαν να σκορπίσουν θλίψη
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
ελεος λεμε χυνεται αιμα για τα φανταστικα που λεςtaxalata xalasa έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:29
δεν υπαρχει ασέβεια όταν μιλάμε για φανταστικά πράγματα...
συνορα θρησκεια κλπ
βασικα φιλε δεν ξερεις ποσο βαθια και απολυτα εχω χεσμενο τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη , την εκθεση του , το κοινο στο οποιο απευθυνεται και την προκληση που επιδιωκει ...marabou έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:43Του εξηγείς τρίχες και το έδαφός τους μαζί. Μιλάμε για αδενότριχες. Ο σεβασμός δεν είναι νόμος. Είναι επιλογή και βασικά είναι ηθική αξία που καλείται κάποιος να την επιλέξει. Προαπαιτούμενο είναι να εμπνέεται. Και η θρησκεία σου δεν τον αποπνέει. Είστε ένα μάτσο υποκριτών μισάνθρωπων, φιλοταμαριστών , αντικοινωνικών συμφεροντολόγων με παρανοϊκές δεισιδαιμονίες που αξιώνετε και κυριαρχία στις ζωές μας και τις νοημοσύνες μας. Η πρόκληση ως αντίδραση απέναντι σας είναι πολύ λίγο.
απλα αποκαλυπτω με απλο και λογικο τροπο οτι ειναι προφανως ενας πουθενας που προκαλει για να γινει γνωστος ... και λαμβανει τις αντιδρασεις της προκλησης του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικη Πινακοθηκη: Οχι σε εκθεση καλλιτεχνη που ειχε θεμα το 1821
από George_V » 20 Μαρ 2025, 15:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλευτής Νίκης: οι πιστοί μοιράζουν σφαλιάρες
από phorumaster » 23 Απρ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-