Δεν καταλαβαίνω την σύνδεση, αλλά τέσπα. Καλημέρα.
Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Φτιάξε κι εσύ ένα καφέ
Καλημέρα
Καλημέρα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Για να είμαστε ευγενικοί όμως προς όλους τους πχορουμίτες, εγώ και η ιδιαίτερη πατρίδα μου-με κεφαλαίο "Τ" -σας καλημερίζουμε ούλους!

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
στην τεχνη (πρεπει να) υπαρχει ελευθερια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:27Απλά είσαι αχαμπαρος όπως σε ιστορία, οικονομία έτσι και σε τέχνη. Θεωρείς τον πριμιτιβισμο ως παιδική ζωγραφική.
οποτε εξασκω την ελευθερια μου να θεωρω μαλακια, οτι νομιζω εγω.
οπως καθενας ειναι ελευθερος να θεωρει υψηλη τεχνη μια γυαλισμενη κουραδα, η μια μπανανα στον τοιχο, ετσι καποιος αλλος δικαιουται να θεωρει τη μοναλιζα παλιοποιοτητα.
αλλα που να καταλαβει ο κομμουνιστης τι σημαινει η λεξη ελευθερια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τέσπα, ο ελενολουκάς θα εισπράξει δυο χρονάκια φυλακή (με αναστολή εννοείται) και μια γερή αγωγή τόσο από τον καλλιτέχνη, όσο και από την Εθνική Πινακοθήκη. Ελπίζω να του πάρουν και τα σώβρακα.
ετσι ετσι με τους ψεκοθρησκευομενους αν δεν τους σταματησουμε θα φτασουν να καινε και βιβλια
στους δρομους σαν τους ναζι .....που ζουμε ρε φιλε μου προοδευτικε που θιχτηκες
και απο το αγχος σου δεν μπορεσες να ρευτεις

- Ληστοσυμμορίτης
1. είπα ότι είσαι αχάμπαρος, που ισχύει, όχι ότι δεν είσαι ελεύθεροςΑσέβαστος έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:17στην τεχνη (πρεπει να) υπαρχει ελευθερια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:27Απλά είσαι αχαμπαρος όπως σε ιστορία, οικονομία έτσι και σε τέχνη. Θεωρείς τον πριμιτιβισμο ως παιδική ζωγραφική.
οπως καθενας ειναι ελευθερος να θεωρει υψηλη τεχνη μια γυαλισμενη κουραδα, η μια μπανανα στον τοιχο, ετσι καποιος αλλος δικαιουται να θεωρει τη μοναλιζα παλιοποιοτητα.
2. είπες να στερηθεί η ελευθερία του καλλιτέχνη αν δεν κάνω λάθος.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η γνώμη σου (όπως και των επιδέλοιπων χριστόπληκτων πουθενάδων παπαροαναλυτών εδώ μέσα) δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα, ειδικά σε σχέση με την γνώμη των αρμοδίων της ασκτ, των επιμελητών και υπευθύνων των εκθέσεων που αναφέρονται στο βιογραφικό του καλλιτέχνη, και, τέλος, του διευθυντού της εθνικής πινακοθήκηςGreen Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 07:43Διαφωνώ με την επίθεση φυσικά αλλά λες πίπες. Οι μουτζούρες 5χρονου δεν είναι τέχνη. Τουλάχιστον καλή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 15:56καθόλου χαμηλής καλλιτεχνικής αξίας δεν είναι, και ελπίζω τα πιθηκιλίκια του της νίκης να του ανεβάσαν και το κασέ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ βλέπω μια μουτζούρα και κάτι χειροτεχνίες νηπιαγωγείου. Εσύ μπορείς να κρεμάς στο σαλόνι σου τέτοιες αηδίες και να το παίζεις 'προχωρημένος' και 'ψαγμένος', σαν καλός κλασικός 'μοντέρνος' σαχλοκουλτουριάρης τύπου Πσαριανού. Δηλαδή επειδή είθισται να θεωρείται ταλέντο ο Ταραντίνο θα πρέπει να χειροκροτάω κάθε μαλακία που γυρίζει; Αναφέρθηκα στον Ταραντίνο γιατί έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ψευτοκουλτουριαραίων στο μυαλό μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:33Η γνώμη σου (όπως και των επιδέλοιπων χριστόπληκτων πουθενάδων παπαροαναλυτών εδώ μέσα) δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα, ειδικά σε σχέση με την γνώμη των αρμοδίων της ασκτ, των επιμελητών και υπευθύνων των εκθέσεων που αναφέρονται στο βιογραφικό του καλλιτέχνη, και, τέλος, του διευθυντού της εθνικής πινακοθήκηςGreen Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 07:43Διαφωνώ με την επίθεση φυσικά αλλά λες πίπες. Οι μουτζούρες 5χρονου δεν είναι τέχνη. Τουλάχιστον καλή.
Ναι, η τέχνη είναι περισσότερο υποκειμενική απ' ότι δεν είναι. Αλλά πάντα διατηρεί και έναν βαθμό αντικειμενικότητας.
- Green Dragon
Διαβάζοντας λίγο πιο πάνω δεν μπορούσα να μην προσέξω ότι το (2) το έβγαλες ξέρεις από που.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:301. είπα ότι είσαι αχάμπαρος, που ισχύει, όχι ότι δεν είσαι ελεύθεροςΑσέβαστος έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:17στην τεχνη (πρεπει να) υπαρχει ελευθερια.
2. είπες να στερηθεί η ελευθερία του καλλιτέχνη αν δεν κάνω λάθος.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως ο καλλιτέχνης θα πρέπει να τον ευχαριστήσει που του διαφήμισε την έκθεση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
οι κουλτουριάριδες βλέπουν ταραντίνο! 

Κι αυτό σωστό, αφού του πάρει τα σώβρακα πρώτα όμως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:49πάντως ο καλλιτέχνης θα πρέπει να τον ευχαριστήσει που του διαφήμισε την έκθεση
- Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικη Πινακοθηκη: Οχι σε εκθεση καλλιτεχνη που ειχε θεμα το 1821
από George_V » 20 Μαρ 2025, 15:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλευτής Νίκης: οι πιστοί μοιράζουν σφαλιάρες
από phorumaster » 23 Απρ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-