Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Unicex

Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα

Δημοσίευση από Unicex » 11 Μαρ 2025, 13:57

Unique έγραψε:
11 Μαρ 2025, 07:28
20--- έγραψε:
11 Μαρ 2025, 07:24
Unique έγραψε:
11 Μαρ 2025, 07:20
Υπάρχουν πολλοί προδότες τελικά σε αυτό το φόρουμ.
Εγώ γενικά ήμουν κάπως διστακτικός να αποκαλέσω κάποιους άλλους συνανθρώπους μου με αυτό το επίθετο όμως απ' οτι αντιλαμβάνομαι τελικά, περιγράφει τέλεια την κατάσταση.
Τα πράματα είναι απλά.

Σε ιδιωτικές γκαλερί μπορούν να βάζουν και κεριά στους πατους σας και ότι άλλο θέλουν.

Στην Εθνική Πινακοθήκη και γι'αυτό λέγεται Εθνική, τα βάζουμε εμείς τα κεριά στους πάτους τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύτηκαν πάλι οι μπροοδευτικοι προδότες? Αλλά δε φταίνε αυτοί. Διορισμένοι κοπρίτες του Κούλη είναι.
Εδώ κάποιοι είναι μαζί με τους μεγαλύτερους εχθρούς της χώρας τους και δεν το κρύβουν. Στο λένε φάτσα-κάρτα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Δημοσίευση από Golden Age » 11 Μαρ 2025, 13:59

Ασέβαστος έγραψε:
11 Μαρ 2025, 11:38
Golden Age έγραψε:
10 Μαρ 2025, 20:06
Frappezitis έγραψε:
10 Μαρ 2025, 17:50
Μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον βουλευτή της φασιστοΝίκης να κάνει λαμπόγυαλο έκθεση στην Πινακοθήκη, επειδή θεωρούσε το περιεχόμενό της βλάσφημο, έσπευσαν προς υπεράσπισή του τόσο ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Βρεττός, όσο και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης, με την ιδιότητα του δικηγόρου.
Μάλιστα, ο Παύλος Σαράκης ενεπλάκη σε καβγά με εκπρόσωπο της Πινακοθήκης λέγοντάς του ότι κρατά παράνομα τον Νίκο Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια προσέγγισε προς την πλευρά του Παύλου Σαράκη ο εκπρόσωπος της Πινακοθήκης και εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος σε πολύ υψηλούς τόνους:

Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Είναι τραμπούκος.
Παύλος Σαράκης: Ποιος είσαι εσύ, είσαι δικαιοσύνη, γιατί τον κρατάς;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Δεν τον κρατάω εγώ.
Παύλος Σαράκης: Ποιος τον κρατάει;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Ο εισαγγελέας, να επικοινωνήσετε.
Παύλος Σαράκης: Με ποιανού εντολή εισαγγελεά κρατάς βουλευτή, το όνομά του, ανοίξτε μου την πόρτα να μπω.
Παύλος Σαράκης: Γιατί δεν αφήνετε να μιλήσει στον δικηγόρο του.
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Ο εντολέας σας βανδάλισε την πινακοθήκη.
Παύλος Σαράκης: Είναι τραμπούκος;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Εσύ είπας.
Παύλος Σαράκης: Αλήθεια;
Παύλος Σαράκης: Εκτελείς εντολές ποιανού εντολές εκτελείς. Ποιος εισαγγελέας έδωσε παράνομη εντολή.
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Περιμένουμε την εντολή του εισαγγελέα. Γιατί τραμπουκίσατε την πινακοθήκη, καταστρέψατε τα έργα.
Παύλος Σαράκης: Τι είσαστε δικαιοσύνη; Τον συλλάβατε εσείς;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Οδηγείτε την Ελλάδα στον Μεσαίωνα. Ιεροδικαστής.
Παύλος Σαράκης: Δεν σέβεσαι τη Δημοκρατία.

[img]https://i.postimg.cc/rynWtPT0/4828 ... .jpg[/img]
Πολύ ωραίος ο Σαράκης απέναντι στον κρατικοδίαιτο αυτόκλητο δικαστή. Έχει και αστυνομικές αρμοδιότητες ο υπεύθυνος της Πινακοθήκης;

Κανονικά πρέπει να δώσει εξηγήσεις και για τα προσβλητικά εκτρώματα που φιλοξένησε στην Εθνική Πινακοθήκη.
τι ωραιος ρε, σαν υστερικος πιθηκος κανει. ο αλλος ειναι ψυχραιμος.
ΠΑΝΤΑ αυτος που ουρλιαζει εχει αδικο. νομος.
Ο άλλος απαντά λες και είναι εισαγγελέας ή αστυνομικός. Δεν είναι τίποτε απο τα δύο κι όμως αποφαίνεται για την κράτηση κάποιου. Δεν έχει τέτοια ιδιότητα ο διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης. Και λίγα του είπε ο Σαράκης. Δικηγόρος είναι και μάλιστα έμπειρος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Μαρ 2025, 14:18

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 13:39
micmic έγραψε:
11 Μαρ 2025, 13:37
ο άθεος βαρέθηκε να ασχολείται και βλέπει την φάση περισσότερο σαν "beating a dead horse",
θεωρώ ότι η φάση είναι όντως "beating a dead horse" αλλά αυτός που το κάνει δε το συνειδητοποιεί, αντιθέτως θεωρεί ότι κάνει κάτι επαναστατικό
έτσι νομίζω
Aυτοί ακριβώς είναι τα ψόφια άλογα σήμερα.

Οι καρμιναμπουρανιώτες που αφυπνίστηκαν, έτσι ξαφνικά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Δημοσίευση από Saturn » 11 Μαρ 2025, 14:21

Jolly Roger_ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 12:11
Ο καβλέουρας ο Αχμαντινεζάντ είχε οργανώσει το 2006 στην Τεχεράνη διεθνή διαγωνισμό Holocaust cartoons σε απάντηση στα σκίτσα του Μωάμεθ, και είχε κερδίσει Γάλλος.

Ωραίες μη-πολιτικά ορθές εποχές.
Εσένα, θέλω λίγο να σε γνωρίσω μέσα από τα γραπτά σου, πρέπει να έχουμε ανταλλάξει κανένα ποστ αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο, θα επανορθώσω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
gassim

Δημοσίευση από gassim » 11 Μαρ 2025, 14:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 11:16
gassim έγραψε:
11 Μαρ 2025, 11:09
Είναι αστείο ακόμα και να συζητάμε το ότι κάποιος κατέστρεψε έργα τέχνης.
Να τα κοστολογήσει ο καλλιτέχνης όσο του κατέβει και να υποχρεωθεί ο βάνδαλος να τα αγοράσει.
Οκ, με αυτήν τη λογική θα συμφωνούσα αν είχε εφαρμογή σε όλους τους βανδαλισμούς έργων τέχνης.

Όχι φυσικά με αγορά ή αντικατάσταση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό (γιατί συνήθως είναι ανέφικτο) αλλά με παραδειγματική τιμωρία κάθε δίποδου που βανδαλίζει για να περάσει το χ ή ψ μήνυμα.

Είτε αφορά σε θρησκευτικά είτε σε εθνικά είτε σε κοινωνικά θέματα.

Συμφωνείτε; :)
Ναι

Jolly Roger_

Δημοσίευση από Jolly Roger_ » 11 Μαρ 2025, 14:23

Saturn έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:21
Jolly Roger_ έγραψε:
Ο καβλέουρας ο Αχμαντινεζάντ είχε οργανώσει το 2006 στην Τεχεράνη διεθνή διαγωνισμό Holocaust cartoons σε απάντηση στα σκίτσα του Μωάμεθ, και είχε κερδίσει Γάλλος.

Εσένα, θέλω λίγο να σε γνωρίσω μέσα από τα γραπτά σου, πρέπει να έχουμε ανταλλάξει κανένα ποστ αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο, θα επανορθώσω
ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα. :smt023

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Μαρ 2025, 14:23

Ενιγουέι, όλο και κάτι ακτιβιστικό θα σκάσει από τις ομάδες του φωτός και θα αρχίσουν όλα τα προχωκάγκουρα να μιλάνε για πολυπολιτισμικότητες, σεβασμό στη διαφορετική κουλτούρα μην τυχόν και πληγωθεί ο πσυχισμός των σκεπτόμενων και καπάκι για την καλή αντιβία στην εξουσία κλπ κλπ κλπ

Τρεντόγιδα, που χοροπηδάνε στο ρυθμό της εποχής και τίποτα παραπάνω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Δημοσίευση από Saturn » 11 Μαρ 2025, 14:25

Jolly Roger_ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:23
Saturn έγραψε:
Jolly Roger_ έγραψε:

ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα. :smt023
:oops:

Ως τί έγραφες τότε, αγαπητό μου παιδί?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Jolly Roger_

Δημοσίευση από Jolly Roger_ » 11 Μαρ 2025, 14:26

Saturn έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:25
Jolly Roger_ έγραψε:
Saturn έγραψε:

Το ίδιο αλλά χωρίς το _

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Μαρ 2025, 14:28

gassim έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
gassim έγραψε:
Να τα κοστολογήσει ο καλλιτέχνης όσο του κατέβει και να υποχρεωθεί ο βάνδαλος να τα αγοράσει.
Οκ, με αυτήν τη λογική θα συμφωνούσα αν είχε εφαρμογή σε όλους τους βανδαλισμούς έργων τέχνης.

Όχι φυσικά με αγορά ή αντικατάσταση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό (γιατί συνήθως είναι ανέφικτο) αλλά με παραδειγματική τιμωρία κάθε δίποδου που βανδαλίζει για να περάσει το χ ή ψ μήνυμα.

Ναι
Οκ, το πρόβλημα είναι ότι κατά τα φαινόμενα δεν συμφωνούν οι θεσμοί. :lol:

Και μετά κάποιοι παραπονιούνται για την απαξίωση τους...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Δημοσίευση από Saturn » 11 Μαρ 2025, 14:30

Jolly Roger_ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:26
Saturn έγραψε:
Jolly Roger_ έγραψε:

Το ίδιο αλλά χωρίς το _
Εκφράζω δημοσίως την ντροπή μου για την άγνοια που με διακατέχει αλλά δεν συγκρατώ πολλά πράγματα στο λειτουργικό μου από αυτά που γράφονται και από αυτούς που διαβάζω/συνομιλώ (ιτς νοτ ε φιτσουρ ιτς ε μπαγκ)
Δεν θα επαναληφθεί στην περίπτωσή σου όμως, και θα χαρώ να συζητούμε για ζητήματα αισθητικής τούδε και στο εξής.

Jolly Roger_

Δημοσίευση από Jolly Roger_ » 11 Μαρ 2025, 14:33

Saturn έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:30
Jolly Roger_ έγραψε:
Saturn έγραψε:

Το ίδιο αλλά χωρίς το _
Εκφράζω δημοσίως την ντροπή μου για την άγνοια που με διακατέχει αλλά δεν συγκρατώ πολλά πράγματα στο λειτουργικό μου από αυτά που γράφονται και από αυτούς που διαβάζω/συνομιλώ (ιτς νοτ ε φιτσουρ ιτς ε μπαγκ)
Δεν θα επαναληφθεί στην περίπτωσή σου όμως, και θα χαρώ να συζητούμε για ζητήματα αισθητικής τούδε και στο εξής.
α μην το κάνεις θέμα, εγώ τότε (2021-22) σε τρεις ενότητες έγραφα μόνο (αθλητικά, μουσική και διεθνή). Να μην με είχες δει στα κορωνοθρέντ είναι λογικό, αφού δεν έγραφα, διάβαζα και μάθαινα μόνο.

Άβαταρ μέλους
gassim

Δημοσίευση από gassim » 11 Μαρ 2025, 14:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:28
gassim έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ναι
Οκ, το πρόβλημα είναι ότι κατά τα φαινόμενα δεν συμφωνούν οι θεσμοί. :lol:

Και μετά κάποιοι παραπονιούνται για την απαξίωση τους...
Στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησαν.

Άβαταρ μέλους
gassim

Δημοσίευση από gassim » 11 Μαρ 2025, 14:36

adon99 έγραψε:
11 Μαρ 2025, 11:14
gassim έγραψε:
Είναι αστειο ακομα να συζηταμε οτι αυτα τα εκτρωματα τα οποια εκτεθηκαν με τις ευχες του κουλη της μενδωνη και του αδωνη ειναι εργα τεχνης
Πιστεύεις οτι ο διευθυντής της εθνικής πινακοθήκης υποβάλει αίτηση σε κάποιον πολιτικό ή σε κάποια επιτροπή λογοκρισίας για τις εκθέσεις που θα φιλοξενήσει;

Ή πιστεύεις οτι θα έπρεπε;

Άβαταρ μέλους
Saturn

Δημοσίευση από Saturn » 11 Μαρ 2025, 14:42

Jolly Roger_ έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:33
Saturn έγραψε:
11 Μαρ 2025, 14:30
Jolly Roger_ έγραψε:

Το ίδιο αλλά χωρίς το _
α μην το κάνεις θέμα, εγώ τότε (2021-22) σε τρεις ενότητες έγραφα μόνο (αθλητικά, μουσική και διεθνή). Να μην με είχες δει στα κορωνοθρέντ είναι λογικό, αφού δεν έγραφα, διάβαζα και μάθαινα μόνο.
Ήθελα να πω πολλά
Αλλά, μου έφυγε η κιμωλία από το χέρι

:lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών