Εδώ κάποιοι είναι μαζί με τους μεγαλύτερους εχθρούς της χώρας τους και δεν το κρύβουν. Στο λένε φάτσα-κάρτα.Unique έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 07:28Τα πράματα είναι απλά.
Σε ιδιωτικές γκαλερί μπορούν να βάζουν και κεριά στους πατους σας και ότι άλλο θέλουν.
Στην Εθνική Πινακοθήκη και γι'αυτό λέγεται Εθνική, τα βάζουμε εμείς τα κεριά στους πάτους τους.
Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύτηκαν πάλι οι μπροοδευτικοι προδότες? Αλλά δε φταίνε αυτοί. Διορισμένοι κοπρίτες του Κούλη είναι.
Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
- Golden Age
Ο άλλος απαντά λες και είναι εισαγγελέας ή αστυνομικός. Δεν είναι τίποτε απο τα δύο κι όμως αποφαίνεται για την κράτηση κάποιου. Δεν έχει τέτοια ιδιότητα ο διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης. Και λίγα του είπε ο Σαράκης. Δικηγόρος είναι και μάλιστα έμπειρος.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 11:38τι ωραιος ρε, σαν υστερικος πιθηκος κανει. ο αλλος ειναι ψυχραιμος.Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:06Πολύ ωραίος ο Σαράκης απέναντι στον κρατικοδίαιτο αυτόκλητο δικαστή. Έχει και αστυνομικές αρμοδιότητες ο υπεύθυνος της Πινακοθήκης;Frappezitis έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 17:50Μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον βουλευτή της φασιστοΝίκης να κάνει λαμπόγυαλο έκθεση στην Πινακοθήκη, επειδή θεωρούσε το περιεχόμενό της βλάσφημο, έσπευσαν προς υπεράσπισή του τόσο ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Βρεττός, όσο και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης, με την ιδιότητα του δικηγόρου.
Μάλιστα, ο Παύλος Σαράκης ενεπλάκη σε καβγά με εκπρόσωπο της Πινακοθήκης λέγοντάς του ότι κρατά παράνομα τον Νίκο Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια προσέγγισε προς την πλευρά του Παύλου Σαράκη ο εκπρόσωπος της Πινακοθήκης και εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος σε πολύ υψηλούς τόνους:
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Είναι τραμπούκος.
Παύλος Σαράκης: Ποιος είσαι εσύ, είσαι δικαιοσύνη, γιατί τον κρατάς;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Δεν τον κρατάω εγώ.
Παύλος Σαράκης: Ποιος τον κρατάει;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Ο εισαγγελέας, να επικοινωνήσετε.
Παύλος Σαράκης: Με ποιανού εντολή εισαγγελεά κρατάς βουλευτή, το όνομά του, ανοίξτε μου την πόρτα να μπω.
Παύλος Σαράκης: Γιατί δεν αφήνετε να μιλήσει στον δικηγόρο του.
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Ο εντολέας σας βανδάλισε την πινακοθήκη.
Παύλος Σαράκης: Είναι τραμπούκος;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Εσύ είπας.
Παύλος Σαράκης: Αλήθεια;
Παύλος Σαράκης: Εκτελείς εντολές ποιανού εντολές εκτελείς. Ποιος εισαγγελέας έδωσε παράνομη εντολή.
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Περιμένουμε την εντολή του εισαγγελέα. Γιατί τραμπουκίσατε την πινακοθήκη, καταστρέψατε τα έργα.
Παύλος Σαράκης: Τι είσαστε δικαιοσύνη; Τον συλλάβατε εσείς;
Εκπρόσωπος Πινακοθήκης: Οδηγείτε την Ελλάδα στον Μεσαίωνα. Ιεροδικαστής.
Παύλος Σαράκης: Δεν σέβεσαι τη Δημοκρατία.
[img]https://i.postimg.cc/rynWtPT0/4828 ... .jpg[/img]
Κανονικά πρέπει να δώσει εξηγήσεις και για τα προσβλητικά εκτρώματα που φιλοξένησε στην Εθνική Πινακοθήκη.
ΠΑΝΤΑ αυτος που ουρλιαζει εχει αδικο. νομος.
Aυτοί ακριβώς είναι τα ψόφια άλογα σήμερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 13:39θεωρώ ότι η φάση είναι όντως "beating a dead horse" αλλά αυτός που το κάνει δε το συνειδητοποιεί, αντιθέτως θεωρεί ότι κάνει κάτι επαναστατικό
έτσι νομίζω
Οι καρμιναμπουρανιώτες που αφυπνίστηκαν, έτσι ξαφνικά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσένα, θέλω λίγο να σε γνωρίσω μέσα από τα γραπτά σου, πρέπει να έχουμε ανταλλάξει κανένα ποστ αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο, θα επανορθώσωJolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 12:11Ο καβλέουρας ο Αχμαντινεζάντ είχε οργανώσει το 2006 στην Τεχεράνη διεθνή διαγωνισμό Holocaust cartoons σε απάντηση στα σκίτσα του Μωάμεθ, και είχε κερδίσει Γάλλος.
Ωραίες μη-πολιτικά ορθές εποχές.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 11:16Οκ, με αυτήν τη λογική θα συμφωνούσα αν είχε εφαρμογή σε όλους τους βανδαλισμούς έργων τέχνης.
Όχι φυσικά με αγορά ή αντικατάσταση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό (γιατί συνήθως είναι ανέφικτο) αλλά με παραδειγματική τιμωρία κάθε δίποδου που βανδαλίζει για να περάσει το χ ή ψ μήνυμα.
Είτε αφορά σε θρησκευτικά είτε σε εθνικά είτε σε κοινωνικά θέματα.
Συμφωνείτε;
-
ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα.Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:21Εσένα, θέλω λίγο να σε γνωρίσω μέσα από τα γραπτά σου, πρέπει να έχουμε ανταλλάξει κανένα ποστ αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο, θα επανορθώσωJolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 12:11Ο καβλέουρας ο Αχμαντινεζάντ είχε οργανώσει το 2006 στην Τεχεράνη διεθνή διαγωνισμό Holocaust cartoons σε απάντηση στα σκίτσα του Μωάμεθ, και είχε κερδίσει Γάλλος.

Ενιγουέι, όλο και κάτι ακτιβιστικό θα σκάσει από τις ομάδες του φωτός και θα αρχίσουν όλα τα προχωκάγκουρα να μιλάνε για πολυπολιτισμικότητες, σεβασμό στη διαφορετική κουλτούρα μην τυχόν και πληγωθεί ο πσυχισμός των σκεπτόμενων και καπάκι για την καλή αντιβία στην εξουσία κλπ κλπ κλπ
Τρεντόγιδα, που χοροπηδάνε στο ρυθμό της εποχής και τίποτα παραπάνω.
Τρεντόγιδα, που χοροπηδάνε στο ρυθμό της εποχής και τίποτα παραπάνω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Jolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:23ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα.Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:21Εσένα, θέλω λίγο να σε γνωρίσω μέσα από τα γραπτά σου, πρέπει να έχουμε ανταλλάξει κανένα ποστ αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο, θα επανορθώσωJolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 12:11Ο καβλέουρας ο Αχμαντινεζάντ είχε οργανώσει το 2006 στην Τεχεράνη διεθνή διαγωνισμό Holocaust cartoons σε απάντηση στα σκίτσα του Μωάμεθ, και είχε κερδίσει Γάλλος.

Ως τί έγραφες τότε, αγαπητό μου παιδί?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Το ίδιο αλλά χωρίς το _Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:25Jolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:23ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα.
Οκ, το πρόβλημα είναι ότι κατά τα φαινόμενα δεν συμφωνούν οι θεσμοί.gassim έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:22ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 11:16Οκ, με αυτήν τη λογική θα συμφωνούσα αν είχε εφαρμογή σε όλους τους βανδαλισμούς έργων τέχνης.
Όχι φυσικά με αγορά ή αντικατάσταση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό (γιατί συνήθως είναι ανέφικτο) αλλά με παραδειγματική τιμωρία κάθε δίποδου που βανδαλίζει για να περάσει το χ ή ψ μήνυμα.
Συμφωνείτε;

Και μετά κάποιοι παραπονιούνται για την απαξίωση τους...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκφράζω δημοσίως την ντροπή μου για την άγνοια που με διακατέχει αλλά δεν συγκρατώ πολλά πράγματα στο λειτουργικό μου από αυτά που γράφονται και από αυτούς που διαβάζω/συνομιλώ (ιτς νοτ ε φιτσουρ ιτς ε μπαγκ)Jolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:26Το ίδιο αλλά χωρίς το _Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:25Jolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:23
ένα στο νήμα των τζιχαντιστών ανταλλάξαμε μόνο, αλλά σε διάβαζα από εποχές Σουβ και κορώνα.
Δεν θα επαναληφθεί στην περίπτωσή σου όμως, και θα χαρώ να συζητούμε για ζητήματα αισθητικής τούδε και στο εξής.
-
α μην το κάνεις θέμα, εγώ τότε (2021-22) σε τρεις ενότητες έγραφα μόνο (αθλητικά, μουσική και διεθνή). Να μην με είχες δει στα κορωνοθρέντ είναι λογικό, αφού δεν έγραφα, διάβαζα και μάθαινα μόνο.Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:30Εκφράζω δημοσίως την ντροπή μου για την άγνοια που με διακατέχει αλλά δεν συγκρατώ πολλά πράγματα στο λειτουργικό μου από αυτά που γράφονται και από αυτούς που διαβάζω/συνομιλώ (ιτς νοτ ε φιτσουρ ιτς ε μπαγκ)
Δεν θα επαναληφθεί στην περίπτωσή σου όμως, και θα χαρώ να συζητούμε για ζητήματα αισθητικής τούδε και στο εξής.
Στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησαν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:28Οκ, το πρόβλημα είναι ότι κατά τα φαινόμενα δεν συμφωνούν οι θεσμοί.gassim έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:22ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 11:16
Οκ, με αυτήν τη λογική θα συμφωνούσα αν είχε εφαρμογή σε όλους τους βανδαλισμούς έργων τέχνης.
Συμφωνείτε;
Και μετά κάποιοι παραπονιούνται για την απαξίωση τους...
Πιστεύεις οτι ο διευθυντής της εθνικής πινακοθήκης υποβάλει αίτηση σε κάποιον πολιτικό ή σε κάποια επιτροπή λογοκρισίας για τις εκθέσεις που θα φιλοξενήσει;
Ή πιστεύεις οτι θα έπρεπε;
Ήθελα να πω πολλάJolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:33α μην το κάνεις θέμα, εγώ τότε (2021-22) σε τρεις ενότητες έγραφα μόνο (αθλητικά, μουσική και διεθνή). Να μην με είχες δει στα κορωνοθρέντ είναι λογικό, αφού δεν έγραφα, διάβαζα και μάθαινα μόνο.Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 14:30Εκφράζω δημοσίως την ντροπή μου για την άγνοια που με διακατέχει αλλά δεν συγκρατώ πολλά πράγματα στο λειτουργικό μου από αυτά που γράφονται και από αυτούς που διαβάζω/συνομιλώ (ιτς νοτ ε φιτσουρ ιτς ε μπαγκ)
Αλλά, μου έφυγε η κιμωλία από το χέρι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικη Πινακοθηκη: Οχι σε εκθεση καλλιτεχνη που ειχε θεμα το 1821
από George_V » 20 Μαρ 2025, 15:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλευτής Νίκης: οι πιστοί μοιράζουν σφαλιάρες
από phorumaster » 23 Απρ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-