Μια χαρά με το βγάζει από οτι φαινεται εν αντιθεσει με τη λαιλαπα τσιπρα-βαρουφακηΥδράργυρος έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:22Αυτή η βρύση 4 χρόνια δε βγάζει νερό. Μήπως να δοκιμάσει καμιά άλλη;talaipwros έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:20προφανως, ειναι σαν να ρωτας αν καποιος που διψαει υποστηριζει τη βρυση. Μα μονο απο εκει μπορει να βγει το νερο.
Επίδομα ανεργίας μέσω ίντερνετ
Re: Επίδομα ανεργίας μέσω ίντερνετ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι, γνωριζω αγγλια τουλαχιατον αν εχεις εισοδήματα μο ο από μισθωτές υπηρεσίες στα παρακραρουμνστην πηγή. Αμ έχεις περισσότερους εργοδότες ή κανένα εξτταδακι ή κανένα ενοίκιο κάνεις κατινσαν δήλωση εννοείται ηλεκτρονικά. Έχουν και παράδειγματα στο youtube και επεξηγήσεις.Υδράργυρος έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:27Ελλάδα τύπε, μια λέξη: Ελλάδα. Άνεργος για να κάνει δήλωση πρέπει να έχει λογιστή.
Πέρσι μου ήρθε ένα γειτονόπουλο φοιτητής να τον βοηθήσω με τη δήλωση. Δε μπορουσαμε να κάνουμε τη δήλωση ενός φοιτητή που κακώς υποχρεούται να κάνει δήλωση. Υπάρχουν κράτη που το 90% των φορολογούμενων δεν υποχρεούται να κάνει δήλωση, γίνεται αυτοματα. Γίνεται αυτοματα. Εδώ φοιτητής, άνεργος, μισθωτός, συνταξιούχος, πρέπει να πληρώνει λογιστές.
Δεν το ειπα για το οσο, το εια γιατι για να διλαιουσαι επιδπμα λπγικα δεν εχεις αλλα εισοδηματα αρα θα εισαι απλη περιπτωση. Τωρα βεβαια τι ειναι απλο στην ελλαδα ειναι αλλο θεμα. Αλλα μου κανει εντυπωση. Κατά τα άλλα παταξη της γραφειοκρατιαςLibre arbitre έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:22Ναι. 20 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό για φορολογική δήλωση αφού γλυτώνω πολύ περισσότερα με τις κινήσεις του. 10 ευρώ όμως για το ταμείο ανεργίας το θεωρώ κλεψιά.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όλοι έχουν δικαίωμα στο ταμείο ανεργίας γιατί παράλληλα το ταμείο ανεργίας σου καλύπτει και ένσημα. Όχι όλα αλλά τα δύο τρίτα από αυτά της πλήρους ασφάλισης.Lord Brum έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 15:25Δεν το ειπα για το οσο, το εια γιατι για να διλαιουσαι επιδπμα λπγικα δεν εχεις αλλα εισοδηματα αρα θα εισαι απλη περιπτωση. Τωρα βεβαια τι ειναι απλο στην ελλαδα ειναι αλλο θεμα. Αλλα μου κανει εντυπωση. Κατά τα άλλα παταξη της γραφειοκρατιαςLibre arbitre έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:22Ναι. 20 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό για φορολογική δήλωση αφού γλυτώνω πολύ περισσότερα με τις κινήσεις του. 10 ευρώ όμως για το ταμείο ανεργίας το θεωρώ κλεψιά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πκ, δεν γνωριζα, θενκς. Τι διαολο νομιζα οτο λογιστες εχουν κυριως οι εταιρειεςLibre arbitre έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 15:28Όλοι έχουν δικαίωμα στο ταμείο ανεργίας γιατί παράλληλα το ταμείο ανεργίας σου καλύπτει και ένσημα. Όχι όλα αλλά τα δύο τρίτα από αυτά της πλήρους ασφάλισης.Lord Brum έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 15:25Δεν το ειπα για το οσο, το εια γιατι για να διλαιουσαι επιδπμα λπγικα δεν εχεις αλλα εισοδηματα αρα θα εισαι απλη περιπτωση. Τωρα βεβαια τι ειναι απλο στην ελλαδα ειναι αλλο θεμα. Αλλα μου κανει εντυπωση. Κατά τα άλλα παταξη της γραφειοκρατιαςLibre arbitre έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:22
Ναι. 20 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό για φορολογική δήλωση αφού γλυτώνω πολύ περισσότερα με τις κινήσεις του. 10 ευρώ όμως για το ταμείο ανεργίας το θεωρώ κλεψιά.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πρώτα θέλει έκδοση κάρτας ανεργίας. Τα βιντεάκια κατατοπειστικότατα
https://www.google.com/search?q=%CE%B5% ... ve&ssui=on

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:03Καλημέρα,
Το επίδομα ανεργίας μου το αναλάμβανε μέχρι τώρα ο λογιστής μου. Φέτος σκέφτομαι να το κάνω ο ίδιος ηλεκτρονικά. Χρειάζεται να του ζητήσω κάποιους κωδικούς ή μπορώ να το κάνω με τους κωδικούς taxis που εχω;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η υποτιθέμενη μείωση της ανεργίας
από hellegennes » 18 Δεκ 2023, 23:13 » σε Οικονομία - 16 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
20 Δεκ 2023, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελλάδα έχει πιό αργό Ίντερνετ και απο την Αλβανία.
από Μαδουραίος » 20 Απρ 2024, 13:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
20 Απρ 2024, 13:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλεις αυξήσεις σε τηλεφωνία-ίντερνετ μετά τις εκλογές;
από Juno » 22 Ιουν 2023, 00:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-