καλα τοτε.
τι μπορει να κανει, αν ενας βλακας αρχισει να βριζει τα θεια;
καλα τοτε.
ναι.panos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 20:46Καπου εχει ξεφυγει αυτη η ιστορια. Κοιτα εδω..
https://www.skai.gr/news/culture/mpanan ... -nea-yorki
Αν πηγαινε καποιος και ελεγε να πατε να γαμηθειτε και εσεις και οι μπανανες σας και στην συνέχεια την αρπαζε και την ετρωγε, θα μιλαγαμε για βανδαλο που κατεστρεψε το εργο τεχνης?
Με συγχωρείς που θα διαφωνήσω, αλλά όταν ένας γονιός επί παραδείγματι, μπαίνει στην διαδικασία να τρομοκρατήσει το παιδί του, προκειμένου να επιτύχει τον σεβασμό που νομίζει πως τον αξίζει, πετυχαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Και αυτό φαίνεται καθώς περνά ο χρόνος και διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του εκάστοτε παιδιού.
ο υπαρκτος πατερας καθενος, δεν ειναι καθολου το ιδιο με τον ανυπαρκτο φανταστικο φιλο του αλλου.Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 20:51Έβαλα όλη μου την δημοσίευση συνεχίζω να θεωρώ φασισμό να κάνεις μπούλινκ σε κάποιον προσβάλοντας τα θρησκευτικά του σύμβολα.Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:43Είναι τόση η τρέλα στην χώρα που για αυτό που έκανε είπα να ην ασχοληθώ.
Όμως αποφάσισα να γράψω την άποψη μου.
Πολλοί "καλλιτέχνες" προκαλούν για να γίνουν γνωστοί.
Αυτό θα γίνετε πάντα.
Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα όπως η σημαία τα εκκλησιαστικά σύμβολα που για κάποιους είναι ιερά.
Η ελευθερία του κάθε ανθρώπου σταματάει εκεί που αρχίζει του διπλανού του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "καλλιτέχνης" ξεπέρασε τα όρια του διπλανού του.
Κακώς η υπουργός πολιτισμού με χρήματα του δημοσίου φιλοξενεί κάποιον που παραβιάζει τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανών βρίζοντας τα σύμβολα τους.
Φυσικά ο "καλλιτέχνης" από όλη αυτήν την ιστορία κερδισμένος βγήκε.
Τώρα προσδεθείτε κρατηθείτε.
Όπως είπα πάντα θα είμαι ντόμπρα και θα λέω την άποψη μου χωρίς φόβο και μα μα ούτε θα στρογγυλεύω τα πράγματα.
Μέσα από αυτά όλα μιλάω καθαρά και επικροτώ την κίνηση του βουλευτή.
Για μένα μια λέξη είναι Άξιος.
Άντε τώρα ορμάτε.
Δεν μπα να τον λέτε χριστιανοταλιμπάν ,απόψεις μεσαίωνα , ιερά εξέταση και χίλια δυο.
Είναι φασισμός να προσπαθείς με το ζόρι να κάνεις κάποιον άπιστο πιστό ή κάποιον πιστό άπιστο.
Δεν είναι δικό μου κλεμμένο τοχω.
Είναι τραμπουκισμός.
Σε μια χώρα αν δεν σε προστατεύει από τους τραμπούκους τότε και συ πρέπει να αντιδράσεις με τον νόμο της ζούγκλας μου βρίζεις την
Παναγιά σου βρίζω την μάνα μου βρίζεις τον Χριστό σου βρίζω τον πατέρα.
Βγάζεις όπλο βγάζω αυτόματο.
Μου προσβάλεις την πίστη με κάποιον τρόπο τα σπάω.
Μου βάζεις φωτιά σου βάζω φωτιά.
Το θέμα είναι όταν δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει απλούς πολίτες από τραμπούκους και ξεχειλώνει το πράγμα και όλα γίνονται ζούγκλα.
Το να συμπεριφέρεται κάποιος με φασισμό σε ένα πιστό του στερεί το δικαίωμα της προσφώνησης "καλλιτέχνης".
Ο φασισμός δεν έχει να κάνει με το κάλλος.
τους τιμωρει ο θεος;
οχι! ουτε χτενιζω το καταιφι...Pillars έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:58Τον τινάζεις τον κουραμπιέ;taxalata xalasa έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:53fake news!Pillars έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:50
Αυτό έλειπε, το ότι δεν εφαρμόζουμε το νόμο του Σόλωνα για τους ομοφυλόφυλους είναι ήδη τεράστια παραχώρηση σε αυτούς.
...αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)…
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!
Λίγοι είναι οι Χριστιανοί όπως εγώ που θα απαντήσουν στο μπούλινγκ με μπούλινγκ στον τσαμπουκα με τσαμπουκά.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 20:55ο υπαρκτος πατερας καθενος, δεν ειναι καθολου το ιδιο με τον ανυπαρκτο φανταστικο φιλο του αλλου.Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 20:51Έβαλα όλη μου την δημοσίευση συνεχίζω να θεωρώ φασισμό να κάνεις μπούλινκ σε κάποιον προσβάλοντας τα θρησκευτικά του σύμβολα.Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:43Είναι τόση η τρέλα στην χώρα που για αυτό που έκανε είπα να ην ασχοληθώ.
Όμως αποφάσισα να γράψω την άποψη μου.
Πολλοί "καλλιτέχνες" προκαλούν για να γίνουν γνωστοί.
Αυτό θα γίνετε πάντα.
Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα όπως η σημαία τα εκκλησιαστικά σύμβολα που για κάποιους είναι ιερά.
Η ελευθερία του κάθε ανθρώπου σταματάει εκεί που αρχίζει του διπλανού του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "καλλιτέχνης" ξεπέρασε τα όρια του διπλανού του.
Κακώς η υπουργός πολιτισμού με χρήματα του δημοσίου φιλοξενεί κάποιον που παραβιάζει τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανών βρίζοντας τα σύμβολα τους.
Φυσικά ο "καλλιτέχνης" από όλη αυτήν την ιστορία κερδισμένος βγήκε.
Τώρα προσδεθείτε κρατηθείτε.
Όπως είπα πάντα θα είμαι ντόμπρα και θα λέω την άποψη μου χωρίς φόβο και μα μα ούτε θα στρογγυλεύω τα πράγματα.
Μέσα από αυτά όλα μιλάω καθαρά και επικροτώ την κίνηση του βουλευτή.
Για μένα μια λέξη είναι Άξιος.
Άντε τώρα ορμάτε.
Δεν μπα να τον λέτε χριστιανοταλιμπάν ,απόψεις μεσαίωνα , ιερά εξέταση και χίλια δυο.
Είναι φασισμός να προσπαθείς με το ζόρι να κάνεις κάποιον άπιστο πιστό ή κάποιον πιστό άπιστο.
Δεν είναι δικό μου κλεμμένο τοχω.
Είναι τραμπουκισμός.
Σε μια χώρα αν δεν σε προστατεύει από τους τραμπούκους τότε και συ πρέπει να αντιδράσεις με τον νόμο της ζούγκλας μου βρίζεις την
Παναγιά σου βρίζω την μάνα μου βρίζεις τον Χριστό σου βρίζω τον πατέρα.
Βγάζεις όπλο βγάζω αυτόματο.
Μου προσβάλεις την πίστη με κάποιον τρόπο τα σπάω.
Μου βάζεις φωτιά σου βάζω φωτιά.
Το θέμα είναι όταν δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει απλούς πολίτες από τραμπούκους και ξεχειλώνει το πράγμα και όλα γίνονται ζούγκλα.
Το να συμπεριφέρεται κάποιος με φασισμό σε ένα πιστό του στερεί το δικαίωμα της προσφώνησης "καλλιτέχνης".
Ο φασισμός δεν έχει να κάνει με το κάλλος.
Κάπου είχα διαβάσει ότι τη συγκεκριμένη μπανάνα την αγόρασε ένας τύπος (νομίζω Κινέζος εκατομμυριούχος) απλώς για να τη φάει.panos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 20:46Καπου εχει ξεφυγει αυτη η ιστορια. Κοιτα εδω..
https://www.skai.gr/news/culture/mpanan ... -nea-yorki
Αν πηγαινε καποιος και ελεγε να πατε να γαμηθειτε και εσεις και οι μπανανες σας και στην συνέχεια την αρπαζε και την ετρωγε, θα μιλαγαμε για βανδαλο που κατεστρεψε το εργο τεχνης?
ο διαιτητήςpanos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 21:08Αν βγει ενας "καλλιτεχνης" και κανει εκθεση με πινακες που δειχνουν μια ποδοσφαιρικη ομαδα (Ολυμπιακο, Παο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,κλπ) σαν πουτανα που να την πηδουν αραπηδες, ζωα και οτι αλλο ναναι, και μετα πανε οι οπαδοι της και τα κανουν λαμπογιαλο και στειλουν τον καλλιτεχνη στο νοσοκομειο ποιος θα φταιει?