Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος. Έχει όμως μια διαφορά η αντίδραση από άτομο σε άτομο. Αν η αντίδραση του ατόμου είναι να σου πει με την μία ότι σε θεωρεί ανάξιο για συζήτηση επειδή διαφωνείς μαζί του ή ακόμα αρχίσει να σε βρίζει, ε, αυτό το λες και χοντροπροβληματάρα και κόμπλεξ.sys3x έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:15Καλά τώρα, σε ποιον Έλλην αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος; αυτό είναι ισοδύναμο, μη σου πω χειρότερο, με το να του βρίζεις το σπιτ.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:00Ο nik_killthem... εεε... ο Crimson_2.
Το σκεπτικό μπορώ να σ'το εξηγήσω εγώ: δεν του αρέσει του Νικολάκη να του λένε ότι κάνει λάθος και το εκλαμβάνει σαν προσωπική επίθεση, ως εκ τούτου με μισεί.
Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οταν κατηγορείς κάποιον ότι είναι κλώνος επειδή απέδειξε ότι έκανες λάθος πως το λέμε; Μπακάλικη εξυπνάδα;
Ας μιλήσουμε για κόμπλεξ στο νήμα που εξηγεί ότι σκέφτεσαι τον Ότο όταν σου μιλάνε οι γιατροί σου, καλά θα πάει αυτό
Ας μιλήσουμε για κόμπλεξ στο νήμα που εξηγεί ότι σκέφτεσαι τον Ότο όταν σου μιλάνε οι γιατροί σου, καλά θα πάει αυτό

Περαστικά Χελληγενούκο 
Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας, εγώ ούτε με τους μεν ούτε με του δε θέλω σχέσεις (πια)

Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας, εγώ ούτε με τους μεν ούτε με του δε θέλω σχέσεις (πια)

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όντως, τραβάει πολλά ζόρια με τον Όττο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε τότες μάλλον δεν είμαι άνθρωπος.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:25Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος. Έχει όμως μια διαφορά η αντίδραση από άτομο σε άτομο. Αν η αντίδραση του ατόμου είναι να σου πει με την μία ότι σε θεωρεί ανάξιο για συζήτηση επειδή διαφωνείς μαζί του ή ακόμα αρχίσει να σε βρίζει, ε, αυτό το λες και χοντροπροβληματάρα και κόμπλεξ.sys3x έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:15Καλά τώρα, σε ποιον Έλλην αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος; αυτό είναι ισοδύναμο, μη σου πω χειρότερο, με το να του βρίζεις το σπιτ.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:00
Ο nik_killthem... εεε... ο Crimson_2.
Το σκεπτικό μπορώ να σ'το εξηγήσω εγώ: δεν του αρέσει του Νικολάκη να του λένε ότι κάνει λάθος και το εκλαμβάνει σαν προσωπική επίθεση, ως εκ τούτου με μισεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
το γιατρο και το σπετσιέρη με το φάρμακο στο χέρι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Το γιατρό.
Αλλά ο γιατρός θέλει λεφτά για να με δει ενω μια πρώτη διάγνωση μπορεί να τη δώσει ο φαρμακοποιός, που έτσι κι αλλιώς του κάνω τζίρο και με προσέχει. Αλλά θέλει ψάξιμο να πέσεις σε καλό γιατρό και καλό φαρμακοποιό. Εχω καεί από λανθασμένες απόψεις γιατρών.
Αλλά ο γιατρός θέλει λεφτά για να με δει ενω μια πρώτη διάγνωση μπορεί να τη δώσει ο φαρμακοποιός, που έτσι κι αλλιώς του κάνω τζίρο και με προσέχει. Αλλά θέλει ψάξιμο να πέσεις σε καλό γιατρό και καλό φαρμακοποιό. Εχω καεί από λανθασμένες απόψεις γιατρών.
Οι φαρμακοποιοί είναι πρωτίστως έμπορες- είτε καλοί, είτε κακοί.
Αλίμονο όμως αν πέσεις σε γιατρό-έμπορα.
Αλίμονο όμως αν πέσεις σε γιατρό-έμπορα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Δεν ξέρω γιατί δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί να μπαίνει κάποιος που λέει -χωρίς να τον ρωτήσει κανείς- ότι δεν έχει ξαναμπεί στο φόρουμ αλλά το παρακολουθεί, για να μην φαινεται και καλά ύποπτη η παρέμβασή του, μόνο και μόνο για να συμφωνήσει με έναν χρήστη με τον οποίο έχουν διαφωνήσει όλοι στο οικείο νήμα.
Δεν σε κατηγορώ ότι είσαι κλώνος του Νίκου, εμφανέστατα είσαι και δεν έχεις αποδείξει τίποτα λάθος. Είπα ότι είσαι κλώνος του Νίκου πριν καν μου απευθύνεις τον λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η απαντηση ειναι, τον εαυτο μου.
ειτε απο γιατρο, ειτε απο φαρμακοποιο, (ειτε απο μηχανικο, υδραυλικο, οτιδηποτε) θελω εξηγησεις για το τι πρεπει να κανω, η τι θα κανουν αυτοι.
στη συντριπτικη πλειονοτητα των περιπτωσεων, μπορουν να εξηγησουν με απλα λογια, και να μπορεσω να κρινω αν στεκουν αυτα που λενε.
ας πουμε αν ενας απο τους 2 μου προτεινει ομοιοπαθητικα, θα εμπιστευτω τον αλλο
σε περιπτωση που δεν μπορω να καταλαβω, και διαφωνουν μεταξυ τους, τον γιατρο.
ειτε απο γιατρο, ειτε απο φαρμακοποιο, (ειτε απο μηχανικο, υδραυλικο, οτιδηποτε) θελω εξηγησεις για το τι πρεπει να κανω, η τι θα κανουν αυτοι.
στη συντριπτικη πλειονοτητα των περιπτωσεων, μπορουν να εξηγησουν με απλα λογια, και να μπορεσω να κρινω αν στεκουν αυτα που λενε.
ας πουμε αν ενας απο τους 2 μου προτεινει ομοιοπαθητικα, θα εμπιστευτω τον αλλο

σε περιπτωση που δεν μπορω να καταλαβω, και διαφωνουν μεταξυ τους, τον γιατρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Κανέναν. Διαβάζω μόνος μου στο ίντερνετ και ρωτάω το ChatGPT. Αλλά κ πάλι μπορεί να μην ακούσω ούτε το ChatGPT 
Όποιος εδώ μέσα δε συμφωνεί μαζί μου είναι φιδεμπορας

Που 'σαι συ ρε μλκ;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 14:23Κανέναν. Διαβάζω μόνος μου στο ίντερνετ και ρωτάω το ChatGPT. Αλλά κ πάλι μπορεί να μην ακούσω ούτε το ChatGPT
Wb

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά, μην παίρνεις και όρκο.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:52Όλα υπάρχουν. Φαντάζομαι ότι μπορεί ο μέσος άνθρωπος να αντιληφθεί αν ο γιατρός του είναι τσαρλατάνος και αν ο φαρμακοποιός έχει εξαιρετικές, τεκμηριωμένες γνώσεις. Το ερώτημα όμως δεν αφορά τσαρλατάνους, είναι αυτονόητο ότι αν καταλάβεις ότι ο γιατρός σου είναι τσαρλατάνος δεν πρόκειται να τον εμπιστευτείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:46εντάξει ως γενικός κανόνας φαντάζομαι πως όλοι εμπιστεύονται τον γιατρό αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπου φαρμακοποιοί έχουν πολύ βαθιά και έγκυρη γνώση των ιατρικών ενώ γιατροί είναι τσαρλατάνοι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά μπροσκι!
Κανέναν δεν εμπιστεύομαι
Κανέναν δεν εμπιστεύομαι

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Μαρ 2025, 08:24
-
- 16 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
08 Φεβ 2025, 16:43
-
-
Νέα δημοσίευση O μπουμπουκος διαφημιζει γιατρο που απαιτησε φακελακι απο καρκινοπαθη
από Μαδουραίος » 11 Σεπ 2024, 04:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
11 Σεπ 2024, 04:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η δημαρχέσσα Γαύδου διώχνει το γιατρό του νησιού (με ευλογίες Μπουμπούκου).
από Kauldron » 22 Οκτ 2024, 15:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Οκτ 2024, 15:16
-