Δημοσκόπηση Interview Μάρτιος 2025

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Δημοσκόπηση Interview Μάρτιος 2025

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 13 Μαρ 2025, 17:51

Garcia έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:48
HerculesI έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:39
Απλά η Κωνσταντοπούλου είναι έντιμη και κάνει πολύ μαχητική αντιπολίτευση γι'αυτό κερδίζει..
Η Ζωιτσα κανει απλα τον φωνακλα,δηλαδη κομμα διαμαρτυριας που δηθεν ενδιαφερεται για δικαιοσυνη και αξιοκρατια,μια χαρα παιρνει την κρατικη επιδοτηση ομως.Μετα εχει κατι βλημματα στο κομμα της οπως η τζωρτζια κεφαλα(καλη περφορμερ αλλα οχι για πολιτικος)
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έβαλε μέχρι και τον γυμναστή της στο ψηφοδέλτιο

https://www.thetoc.gr/politiki/best-of- ... er-eikona/
Η είδηση εδώ είναι ότι η Ζωή γυμνάζεται, και μάλιστα έχει και personal trainer. Περιμένω να ακούσω και ότι τρέχουν σπριντάκια παρέα με τον Κουτσούμπα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

HerculesI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από HerculesI » 13 Μαρ 2025, 17:53

Garcia έγραψε:
HerculesI έγραψε:
Απλά η Κωνσταντοπούλου είναι έντιμη και κάνει πολύ μαχητική αντιπολίτευση γι'αυτό κερδίζει..
Η Ζωιτσα κανει απλα τον φωνακλα,δηλαδη κομμα διαμαρτυριας που δηθεν ενδιαφερεται για δικαιοσυνη και αξιοκρατια,μια χαρα παιρνει την κρατικη επιδοτηση ομως.Μετα εχει κατι βλημματα στο κομμα της οπως η τζωρτζια κεφαλα(καλη περφορμερ αλλα οχι για πολιτικος)

Εγώ τον Κασσελακη θα ψηφίσω που έκανε και προκριματικές εκλογές για τα ψηφοδέλτια να επιλέξει ο κόσμος ποιοι να μπουν (ο μόνος που το έκανε) άρα η Κωνσταντοπούλου συγκρίνεται με όλα τα άλλα κόμματα που δεν το έκαναν.

Κωνσταντοπούλου ψηφισα το 2023 για να τη βοηθήσω να μπει στη βουλη.

Αναρωτιέμαι ομως αν ο γυμναστής της Κωνσταντοπούλου που έβαλε είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία στα Τέμπη και για μίζες.

Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι εάν συνέβαινε κάτι θα τον πέταγε αυτή από το παράθυρο.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 13 Μαρ 2025, 17:58

Η μουρλή έχει ρεύμα μετά τις συγκεντρώσεις για τα τέμπη. Αλλά είναι σίγουρο οτι η μαφία που μας κυβερνά την σιγοντάρει γιατί τη θεωρεί ιδανικό αντίπαλο για να συσπειρώσει τους κυρπαντελήδες νοικοκυραίους. Φυσικά και δεν έχει τόσο μεγάλα ποσοστά η Ζωή, αλλά σίγουρα πολλοί σκέφτονται να την ψηφίσουν. ΟΙ δηλώσεις του Αδωνι που μιλούσαν για ψηφοφόρους της Κωνσταντοπούλου που κατεβαίνουν στις συγκεντρώσεις δεν έγιναν τυχαία. Δεν έχει πάντως τύχη το κόμμα Κωνσταντοπούλου γιατί είναι προσωποπαγές και δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε εκεί στελέχη σοβαρά.

giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos » 13 Μαρ 2025, 18:04

Συριζα Πολάκης

giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos » 13 Μαρ 2025, 18:05

πολακης. πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 13 Μαρ 2025, 18:11

HerculesI έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:45
Στους νέους περιττό να πω ότι είναι ήδη πρώτο κόμμα η Κωνσταντοπούλου...

Πέρυσι είχε φέρει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ο κασσελακης στους νέους.

Το κόμμα γεροβασιλη (δηλαδή ψευτο-συριζα) θα μου έκανε έκπληξη να είναι έκτο στους νέους σήμερα.
Θέλουν οι νέοι να πηγαίνουν στο περίπτερο με δραχμές;

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 13 Μαρ 2025, 18:13

HerculesI έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:53
Garcia έγραψε:
HerculesI έγραψε:

Εγώ τον Κασσελακη θα ψηφίσω που έκανε και προκριματικές εκλογές για τα ψηφοδέλτια να επιλέξει ο κόσμος ποιοι να μπουν (ο μόνος που το έκανε) άρα η Κωνσταντοπούλου συγκρίνεται με όλα τα άλλα κόμματα που δεν το έκαναν.

Αναρωτιέμαι ομως αν ο γυμναστής της Κωνσταντοπούλου που έβαλε είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία στα Τέμπη και για μίζες.

Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι εάν συνέβαινε κάτι θα τον πέταγε αυτή από το παράθυρο.
Πώς γίνεται κάποιος να είναι ανάμεσα στον Κασσελακη και την Κωνσταντοπούλου;

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 13 Μαρ 2025, 18:14

Garcia έγραψε:
HerculesI έγραψε:

Θα τα φτιάξει όλα ο γυμναστής :smt005:

HerculesI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από HerculesI » 13 Μαρ 2025, 18:22

Philip Mortimer έγραψε:
13 Μαρ 2025, 18:13
HerculesI έγραψε:
Garcia έγραψε:

Πώς γίνεται κάποιος να είναι ανάμεσα στον Κασσελακη και την Κωνσταντοπούλου;
Αυτό εγραψα ότι δε θα ψηφίσω Κωνσταντοπούλου αλλά Κασσελακη.

Υπάρχει λόγος να γράφω τα ίδια?

Κωνσταντοπουλου είχα ψηφίσει το 2023 που δεν υπήρχε η επιλογή του Κασσελακη.

Μπορεί να μην έχουν ίδιες πολιτικές θέσεις αλλά η Ελλάδα χρειάζεται κάποιους πολιτικούς που θα "ιδρώσουν τη φανέλα" αντί να κάνουν ρουσφέτια.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 13 Μαρ 2025, 18:35

Dr Socrates έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:43
Ίακχος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:04
Ναύτης έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:02

Κατέβηκε το άρδην στις ευρωεκλογές τελικά;
Από όσο ξέρω όχι. Ειναι λίγοι αλλά καλοί.
Αν και δεν το παρακολούθησα από κάποια στιγμή και μετά.
Δεν κατεβηκε στις Ευρωκλογες και δεν ειναι πολιτικο κομμα το Αρδην.
Για οποιον εχει διαβασει και τα παλιοτερα αρθρα θα δεις οτι δεν υπαρχει καμια κομματικη ταυτιση. ουτε ο Καραμπελιας ειναι νδ οπως σου απαντησε ενας ασχετος.
Μπορεις να βρεις τα παλιοτερα αρθρα του Αρδην για τον Σημιτη, Σαμαρα η τι λεει σημερα για τα Ελληνοτουρκικα,για τον Γεραπετριτη, για τον Καραμανλη και για τα τεμπη). εχουν υποστηριξει πολλες φορες οτι κανενας δεν διαθετει ενα σχεδιο ενταγμενο σε μια συνολικη οραματικη προοπτικη. το βλεπεις και σημερα(αρκει να ριξεις μια ματια στα κομματα που κατεβηκαν στις τελευταιες εκλογες) και για την αναγκη ολοκληρωτικης υπερβασης της μεταπολιτευσης.
Αυτα που ειπε παλιοτερα ο Π Κονδυλης (για τον οποιο εχουν πολλα αφιερωματα για το εργο του)ισχυουν περισσοτερο σημερα .«Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο» .
Εχει απαντησει σε προσφατη συνεντευξη τι εχει ψηφισει, λευκο,αποχη η μικρα κομματα στο παρελθον αλλα εχει συνομιλησει,συμμετασχει σε εκδηλωσεις που αφορουν την «woke ατζεντα» , κυριως τα Ελληνοτουρκικα, Κυπριακο κατα καιρους με στελεχη της νδ, του πασοκ(πρωην) και παλιοτερα του Συριζα αλλα και απο αλλους πολιτικους χωρους
Ο Γ. Καραμπελιάς συνομιλεί με τον Νίκο Κοτζιά (βίντεο) 27 Ιανουαρίου 2015
https://ardin-rixi.gr/archives/123987
Ο Μανώλης Γλέζος για τον Κυπριακό Ελληνισμό (βίντεο) 11 Απριλίου 2016
https://ardin-rixi.gr/archives/218378
Απο οταν η κριτικη του στραφηκε κυριως στο Συριζα και στον Τσιπρα εκτος απο την κριτικη του στον Βαρουφακη , Ζωη Κ (αλλα και στα λαικοδεξια Ρωσοφιλα κομματα)αρχισαν οι ανοησιες του τυπου επηλθε το γηρας (Στο Αρδην εχει ολων των ηλικιων . ο Ρακκας ειναι 44, αλλοι ειναι νεοτεροι) απο διαφορoυς φανατικους τοσο απο το χωρο της αριστερας οσο και απο λεγομενο χωρο της λαικοδεξιας ,ακροδεξιας.

Ίακχος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:11
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:07

Ο Καράμπελιας δεν έχει κόμμα, και πλέον είναι φόλα ΝΔ. Για κάνα τζημερο σε βλέπω.
Oχι Τζήμερο. Θέλω επαναφορά των ελάχιστων αμοιβών των μηχανικών κάτι που είναι ενάντια στη νεοφιλελεύθερη λογική του Τζήμερου.
Θελω πραγματικά σοσιαλδημοκρατικό και antiwoke κόμμα.
Αυτο υπαρχει στην Δανια με το σοσιαλδημοκρατικο κομμα οπου αρχηγος ειναι η Μεττε Φρεντερικσεν.
αυτο δεν υπαρχει εδω. Και το πασοκ και ο Συριζα δεν προκειται να αλλαξουν.
Το κομμα του Λοβερδου εχει αυτες τις θεσεις σε εθνικα θεματα, μεταναστευτικο, ειχε υπερψηφισει την αυστηροποιηση του Ποινικου Κωδικα στη Βουλη σε αντιθεση με το πασοκ οπου επελεξαν να ακολουθησουν γραμμη Συριζα. Δεν αποτελει αυτο εκπληξη οταν εχεις μετριοτητες σαν τον Ανδρουλακη,Γερουλανο και τον Δουδωνη που αδυνατουν να συντονιστουν με τις ευρυτερες ευρωπαϊκες τασεις κυριως στην Σκανδιναβια(Δανια,Φιλανδια) και επιλεγει το σημερινο πασοκ να απευθυνεται στο 15% της Ελ κοινωνιας στο οποιο απευθυνεται η Ζωη Κ και ο Συριζα .Ο Λοβερδος απο την αλλη μπορει να λανσαρει διαφορετικο προφιλ αλλα δεν εχει καμια προοπτικη το κομμα του λογω του οτι ηταν στην πρωτη γραμμη καθ ολη την περιοδο της μακροσυρτης φθορας του πασοκ και η θητεια τους ως υπουργος ηταν αποτυχημενη ενω εχει ταυτιστει με την κυβερνηση Σημιτη και ΓΑΠ.

«Αντισυστημισμός» και ελληνικό πολιτικό αδιέξοδο
Δρ. Γιώργος Ρακκάς, Αρθρογράφος
Το είδος του πολιτικού αδιεξόδου που βιώνει η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε έναν συστημισμό που καταρρέει και έναν μηδενιστικό αντισυστημισμό.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ant ... fafcec6fed
Αυτό θέλω ένα Σοσιαλδημοκρατικο κομμα σαν της Δανίας. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλησιέστερα σε αυτό από τα Ελληνικά κόμματα. Αν όμως συνεργαστεί με τη ΝΔ αυτό πάει Περίπατο.
Έχω περάσει από το Αρδην και το θεωρώ αξιολογο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Μαρ 2025, 19:42

Ίακχος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 18:35
Dr Socrates έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:43
Ίακχος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:04

Από όσο ξέρω όχι. Ειναι λίγοι αλλά καλοί.
Αν και δεν το παρακολούθησα από κάποια στιγμή και μετά.
Δεν κατεβηκε στις Ευρωκλογες και δεν ειναι πολιτικο κομμα το Αρδην.
Για οποιον εχει διαβασει και τα παλιοτερα αρθρα θα δεις οτι δεν υπαρχει καμια κομματικη ταυτιση. ουτε ο Καραμπελιας ειναι νδ οπως σου απαντησε ενας ασχετος.
Μπορεις να βρεις τα παλιοτερα αρθρα του Αρδην για τον Σημιτη, Σαμαρα η τι λεει σημερα για τα Ελληνοτουρκικα,για τον Γεραπετριτη, για τον Καραμανλη και για τα τεμπη). εχουν υποστηριξει πολλες φορες οτι κανενας δεν διαθετει ενα σχεδιο ενταγμενο σε μια συνολικη οραματικη προοπτικη. το βλεπεις και σημερα(αρκει να ριξεις μια ματια στα κομματα που κατεβηκαν στις τελευταιες εκλογες) και για την αναγκη ολοκληρωτικης υπερβασης της μεταπολιτευσης.
Αυτα που ειπε παλιοτερα ο Π Κονδυλης (για τον οποιο εχουν πολλα αφιερωματα για το εργο του)ισχυουν περισσοτερο σημερα .«Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο» .
Εχει απαντησει σε προσφατη συνεντευξη τι εχει ψηφισει, λευκο,αποχη η μικρα κομματα στο παρελθον αλλα εχει συνομιλησει,συμμετασχει σε εκδηλωσεις που αφορουν την «woke ατζεντα» , κυριως τα Ελληνοτουρκικα, Κυπριακο κατα καιρους με στελεχη της νδ, του πασοκ(πρωην) και παλιοτερα του Συριζα αλλα και απο αλλους πολιτικους χωρους
Ο Γ. Καραμπελιάς συνομιλεί με τον Νίκο Κοτζιά (βίντεο) 27 Ιανουαρίου 2015
https://ardin-rixi.gr/archives/123987
Ο Μανώλης Γλέζος για τον Κυπριακό Ελληνισμό (βίντεο) 11 Απριλίου 2016
https://ardin-rixi.gr/archives/218378
Απο οταν η κριτικη του στραφηκε κυριως στο Συριζα και στον Τσιπρα εκτος απο την κριτικη του στον Βαρουφακη , Ζωη Κ (αλλα και στα λαικοδεξια Ρωσοφιλα κομματα)αρχισαν οι ανοησιες του τυπου επηλθε το γηρας (Στο Αρδην εχει ολων των ηλικιων . ο Ρακκας ειναι 44, αλλοι ειναι νεοτεροι) απο διαφορoυς φανατικους τοσο απο το χωρο της αριστερας οσο και απο λεγομενο χωρο της λαικοδεξιας ,ακροδεξιας.

Ίακχος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 11:11

Oχι Τζήμερο. Θέλω επαναφορά των ελάχιστων αμοιβών των μηχανικών κάτι που είναι ενάντια στη νεοφιλελεύθερη λογική του Τζήμερου.
Θελω πραγματικά σοσιαλδημοκρατικό και antiwoke κόμμα.
Αυτο υπαρχει στην Δανια με το σοσιαλδημοκρατικο κομμα οπου αρχηγος ειναι η Μεττε Φρεντερικσεν.
αυτο δεν υπαρχει εδω. Και το πασοκ και ο Συριζα δεν προκειται να αλλαξουν.
Το κομμα του Λοβερδου εχει αυτες τις θεσεις σε εθνικα θεματα, μεταναστευτικο, ειχε υπερψηφισει την αυστηροποιηση του Ποινικου Κωδικα στη Βουλη σε αντιθεση με το πασοκ οπου επελεξαν να ακολουθησουν γραμμη Συριζα. Δεν αποτελει αυτο εκπληξη οταν εχεις μετριοτητες σαν τον Ανδρουλακη,Γερουλανο και τον Δουδωνη που αδυνατουν να συντονιστουν με τις ευρυτερες ευρωπαϊκες τασεις κυριως στην Σκανδιναβια(Δανια,Φιλανδια) και επιλεγει το σημερινο πασοκ να απευθυνεται στο 15% της Ελ κοινωνιας στο οποιο απευθυνεται η Ζωη Κ και ο Συριζα .Ο Λοβερδος απο την αλλη μπορει να λανσαρει διαφορετικο προφιλ αλλα δεν εχει καμια προοπτικη το κομμα του λογω του οτι ηταν στην πρωτη γραμμη καθ ολη την περιοδο της μακροσυρτης φθορας του πασοκ και η θητεια τους ως υπουργος ηταν αποτυχημενη ενω εχει ταυτιστει με την κυβερνηση Σημιτη και ΓΑΠ.

«Αντισυστημισμός» και ελληνικό πολιτικό αδιέξοδο
Δρ. Γιώργος Ρακκάς, Αρθρογράφος
Το είδος του πολιτικού αδιεξόδου που βιώνει η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε έναν συστημισμό που καταρρέει και έναν μηδενιστικό αντισυστημισμό.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/ant ... fafcec6fed
Αυτό θέλω ένα Σοσιαλδημοκρατικο κομμα σαν της Δανίας. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλησιέστερα σε αυτό από τα Ελληνικά κόμματα. Αν όμως συνεργαστεί με τη ΝΔ αυτό πάει Περίπατο.
Έχω περάσει από το Αρδην και το θεωρώ αξιολογο
Ναι, αλλά τα κόμματα δεν είναι σάντουιτς επιλογής υλικών. Είναι αυτά που είναι. Και φυσικά, άλλο οι θεωρίες και άλλο οι εφαρμόσιμες θέσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Μαρ 2025, 19:49

Κατά τα άλλα, σαφώς και η Ζωή βολεύει περισσότερο τη ΝΔ.

Αλλά το ερώτημα είναι αυτό: Έστω ότι συνεργάζονται Πλεύση, Πασόκ και Σύριζα (και ό,τι άλλο κολλήσει από τα περιφερειακά) και η συμμαχία έχει επιτυχή κατάληξη. Φαντάζεστε Ζωή πρωθυπουργό με δευτερότριτους τον Ανδρουλάκη και τον Φάμελλο; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 13 Μαρ 2025, 20:08

Οργισμένος έγραψε:
13 Μαρ 2025, 16:44
Jimmy81 έγραψε:
13 Μαρ 2025, 03:04
HerculesI έγραψε:
13 Μαρ 2025, 01:28
Ευρωεκλογές 2024

Με Κασσελακη ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15%

Το ΠΑΣΟΚ πάλι με Ανδρουλάκη πήρε 13% - μηδέν άνοδος

Η Κωνσταντοπούλου πήρε 3%

Έχασε 10 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το πραξικόπημα και τώρα έχει 4-5 το κόμμα Κασελ και έχει φτάσει το 15% η Κωνσταντοπούλου που πήρε και άλλους επειδή έκανε σωστή αντιπολίτευση και δεν κωλωσε να ζητήσει ευθύνες, κάντε τους λογαριασμούς.
Η μόνη ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει ήταν με Κασσελάκη. Ήθελε χρόνο βέβαια αλλά τουλάχιστον θα ξεκινούσε με ένα ασφαλές 15% που για την εποχή μας και την μεγάλη αποχή δεν το λες αμελητέτο ποσοστό. Μετά το πραξικόπημα και τις βρωμιές που έκαναν στον πρόεδρο και στα μέλη που τον υποστήριζαν έβαλαν ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ανάκαμψη.

Πλέον εγώ έχω περάσει στο Κίνημα Δημοκρατίας, είμαι μέλος και ψηφίζω στις διάφορες εσωτερικές ψηφοφορίες που γίνονται. Το αίνιγμα είναι αν μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια μελλοντική κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας.
To dystyxhma ειναι το εξης και δεν ειναι ασχετο με τις γεοπολιτικες εξελιξεις. Ο Κας τωρα με Συριζα θα ειχε 45% στις δημοσκοπησεις και τρομερο μομεντουμ αλλα ηταν προσγειωμενος με μη δημαγωγικη ρητορικη , δημοκρατικος και φιλοδυτικος. Αυτο δεν αρεσε στα φασιστικα κεντρα που λειτουργουν σε συνεργασια με Αγκυρομοσχες. Ετσι φαγωθηκε ο Κας. Ηταν ομως φανερο οτι η κοινωνια επιζητα πολο κυβερνητικο διαφορετικο απο νδ πασοκ. Ε τωρα θα παει με την τρελη, η οποια ως πθ ειτε θα κανει κωλοτουμπα ειτε με ενα σουηδικο μηνιατικο θα αγοραζουμε 1 ελλ σπιτι, το πολυ σε 10 χρονακια απο τωρα.
Το δυστύχημα είσαι εσυ που πιστευεις πως το 45% των Ελλήνων θα βγει να ψηφίσει εναν μπαιντενικο λοατκι που δεν ξέρει να μιλαει ελληνικα. Δεν μου κάνει εντύπωση πως δεν ζεις στην Ελλάδα. Δεν υπήρξε καμία συνωμοσία, υπάρχει λαϊκή βούληση η Ζωή χωρίς ουσιαστικά κόμμα το ξεφτίλισε το υπαλληλακι της usaid, και όλα τα ευρωφεντεραλιστικα σας σκουπίδια. Τα γκει μπαρ της Αθήνας ψήφιζαν τον καραγκιοζη σας και για αυτό τώρα παλεύει με την Λατινοπουλου και τις Νίκες για μια θέση στην βουλη.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 13 Μαρ 2025, 20:12

HerculesI έγραψε:
Garcia έγραψε:
HerculesI έγραψε:

Με τον αερα που εχει αν κρατησει κοσμο θα εκλεχτει λαος και λαος . αυτα ειναι ταληρακια το μηνα λογικο ειναι να βαζει τον αντρα 2ρο και τους γνωστους ολους ψηλες θεσεις .

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 13 Μαρ 2025, 20:16

micmic έγραψε:
13 Μαρ 2025, 17:51
Garcia έγραψε:
HerculesI έγραψε:

Η είδηση εδώ είναι ότι η Ζωή γυμνάζεται, και μάλιστα έχει και personal trainer. Περιμένω να ακούσω και ότι τρέχουν σπριντάκια παρέα με τον Κουτσούμπα.
Ο Κουτσουμπας δεν κάνει τετοια
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών