Not enough data.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:35Και την δεύτερη για ο,τι αφορά κώλο;sys3x έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:30Την δεύτερη για ότι αφορά το στόμα.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Η φαρμακοποιός μου είναι μια βλαμμένη φοβισμένη Ινδή πιτσιρικά με χιτζαμπ, που αν τις κάνεις μπου θα λιποθυμήσει, η γιατρός μου είναι αλλοπαρμένη Ισπανίδα με χαλκά στη μύτη και τατουάζ μανίκι που ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενο και ο,τι και να έμαθε στη σχολή τα έχει προ καιρού ξεχάσει όλα.
Εσείς ποίαν απ' τις δύο θα εμπιστευόσασταν;
Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άρα μιλάμε για ιδιωτική ιατρική και όχι κρατική, έτσι;nyxtovios έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:34Τον γιατρό λέει όμως όχι τη γιατρό.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Η φαρμακοποιός μου είναι μια βλαμμένη φοβισμένη Ινδή πιτσιρικά με χιτζαμπ, που αν τις κάνεις μπου θα λιποθυμήσει, η γιατρός μου είναι αλλοπαρμένη Ισπανίδα με χαλκά στη μύτη και τατουάζ μανίκι που ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενο και ο,τι και να έμαθε στη σχολή τα έχει προ καιρού ξεχάσει όλα.
Για σοβαρά περιστατικά δεν πας σε γυναίκα γιατρό.
Όλοι το ξέρουμε αυτό, άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν
Ποιος θα ήταν τότε ο φαρμακοποιός μου; Ο ντήλερ μου;
Εννοείται ότι αυτόν τον εμπιστεύομαι, δεν παίζουν με τέτοια...
ε ναιImperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:38Άρα μιλάμε για ιδιωτική ιατρική και όχι κρατική, έτσι;nyxtovios έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:34Τον γιατρό λέει όμως όχι τη γιατρό.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Μουσουλμάνα, βλέπεται και είναι υποτακτική.
(σορυ, εννοούσα την πρώτη, το έφτιαξα, αλλά μάλλον το κατάλαβες)
Τι άλλο θες;
Εντάξει για φαρμακοποιό δε νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ σκέψη. Συνήθως τον επιλέγεις βάσει της απόστασης από το σπίτι σου.
- hellegennes
Ε, ναι. Ποιος κάνει ταξίδι ή έρευνα αγοράς για το ποιος είναι ο καλύτερος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:33Πριν απαντήσετε στο ερώτημα του πολ, θέλω να διαβάσετε το κείμενο και ειδικά την τελευταία ερώτηση που έχω σημειώσει με κόκκινο.
Προχθές το μεσημέρι έκανα επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα. Όλα καλά, πέτυχε, δεν ένιωσα τίποτα. Σήμερα το πρωί ήταν να πάω για να μου βγάλει κάτι σωληνάκια και μου είχε δώσει μια αλοιφή για να την φέρω μαζί μου. Όταν πήγα στο γραφείο του μού είπε:
-Πού είναι τα δυο ρινικά σπρέι που σου έγραψα;
-Δεν τα είχε εκείνην την στιγμή το φαρμακείο, θα τα πάρω σε λίγο.
-Ήθελα να σου δείξω πώς να κάνεις την χορήγηση.
-Ε, θα μου δείξει η φαρμακοποιός.
-Τι ξέρουν οι φαρμακοποιοί; Μπακάληδες είναι.
-Έχει τελειώσει φαρμακευτική.
-Σιγά, τούς μαθαίνουν πέντε πράγματα και στην ουσία παραμένουν μπακάληδες. Για να πουλάνε φάρμακα είναι. Βάζουν κι έναν άσχετο υπάλληλο και τρέχα-γύρευε.
Το μυαλό μου φυσικά πήγε στον Ότο, που τελείωσε φαρμακευτική και νομίζει ότι είναι γιατρός, χημικός, φυσικός, πολιτικός επιστήμονας, οικονομολόγος, μηχανικός, αναισθησιολόγος, μικροβιολόγος, ανοσιολόγος.

- taxalata xalasa
Πρέπει να καταργηθούν τα φαρμακεία και τα φάρμακα να πουλιουνται στα σουπερμαρκετ...hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:51Ε, ναι. Ποιος κάνει ταξίδι ή έρευνα αγοράς για το ποιος είναι ο καλύτερος;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Αυτό αποτελεί αντεπιχείρημα.
.
.
nyxtovios έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:34Τον γιατρό λέει όμως όχι τη γιατρό.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";

Τι τον γιαουρτώνεις τον άνθρωπο;Crimson_2 έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 18:38nyxtovios έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:34Τον γιατρό λέει όμως όχι τη γιατρό.Imperium έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Να το έλεγε για φαρμακοποιό, ΟΚ, το καταλαβαίνω.
Αλλά εδώ μιλάμε για γιατρούς.
Δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατρίνα που να μην ήταν ΓΤΠΚ.
Σε μισό αιώνα και βάλε.
Και οι γιατροί, να μου πεις, 50-50, αλλά με λίγο θέληση και ψάξιμο βρίσκεις και καναν καλό.
Το πρώτο όσον αφορά στα back doors.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Μαρ 2025, 08:24
-
- 16 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
08 Φεβ 2025, 16:43
-
-
Νέα δημοσίευση O μπουμπουκος διαφημιζει γιατρο που απαιτησε φακελακι απο καρκινοπαθη
από Μαδουραίος » 11 Σεπ 2024, 04:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
11 Σεπ 2024, 04:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η δημαρχέσσα Γαύδου διώχνει το γιατρό του νησιού (με ευλογίες Μπουμπούκου).
από Kauldron » 22 Οκτ 2024, 15:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Οκτ 2024, 15:16
-