τι περιμένεις; αμόλα να συννενοηθείς με τους ελοχίμ!
δωμέσα δεν βγάζεις άκρη... είναι όλοι τρελοί και πάνε αντίθετα στον δρόμο...
τι περιμένεις; αμόλα να συννενοηθείς με τους ελοχίμ!
Δεν μπορεί, διακατέχεται από την λεγόμενη "αγωνία της ατάκας".GoBack έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 21:01Ειναι γεγονος πως ο καημος μου ειναι μεγαλος αλλα μπορεις να απαντησεις σαν ανθρωπος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 20:58Όσο αποζημιώνουν και τα ούγκανα των πανεπιστημίων τους χώρους λέφτερης έκφρασης όπου επιχειρούν χρησικτησία.
https://www.foititikanea.gr/%CF%80%CE%B ... ou-eikones
Αλλά για κάτι τέτοια δεν είδα κάποιον ιδιαίτερο γκαημό ποτέ και πουθενά.
Kάποιες φορές είναι το ίδιο.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 22:48...............
ηθικο διδαγμα .... απο την συγκεκριμενη πραξη .......
......... τα εργα τεχνης και τα σκατα .......
.......... δεν τα πιανομε στα χερια .....
....... .. παρακαλω μην εγγιζετε .......
................
ω, ναι!Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 21:17Ελπίζω την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί σε κάποιο δελτίο να έχει απέναντί του τον Τατσόπουλο και μάλιστα στον ίδιο χώρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 22:51Kάποιες φορές είναι το ίδιο.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 22:48......... τα εργα τεχνης και τα σκατα .......
.......... δεν τα πιανομε στα χερια .....
....... .. παρακαλω μην εγγιζετε .......
Τί να μιλήσει σαν άνθρωπος ρε συ, λογύδριο πάει να βγάλει. Ο Παπαδόπουλος προπσαθεί να της απαντήσει κι αυτήν απλά διακόπτει μέχρι να την αφήσει να κάνει τον μονόλογό της, όπως και κάνει όταν σταματά ο Παπαδόπουλος. Βγήκε στην εκπομπή για να κάνει μόνολογο - προπαγάνδα.exiledd έγραψε: ↑15 Μαρ 2025, 00:16Ο... γνωστός σε όλους εδώ μέσα, αριστερός - κομμουνιστής Ασέβαστος, λέει αυτό που είδα κι εγώ:Τη Γιάμαλη να προσπαθεί να μιλήσει σαν άνθρωπος , ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με αυτά που λέει, και το θεούσο γίδι να μιλάει από πάνω της, διακόπτοντάς την συνέχεια...
Φυσικά ο παθολογικός διαστρεβλωτής Golden, θα το σπινάρει κατά πως τον βολεύει..
Τι κάθομαι και ασχολούμαι κι εγώ...
δεν υπαρχουν κατωτεροι ανθρωποι, με μια εξαιρεση.
ας κανει μονολογο. που δεν κανει δηλαδη, σε καποια σημεια τον ρωταει, και σιωπα περιμενωντας απαντηση.Golden Age έγραψε: ↑15 Μαρ 2025, 01:06Τί να μιλήσει σαν άνθρωπος ρε συ, λογύδριο πάει να βγάλει. Ο Παπαδόπουλος προπσαθεί να της απαντήσει κι αυτήν απλά διακόπτει μέχρι να την αφήσει να κάνει τον μονόλογό της, όπως και κάνει όταν σταματά ο Παπαδόπουλος. Βγήκε στην εκπομπή για να κάνει μόνολογο - προπαγάνδα.exiledd έγραψε: ↑15 Μαρ 2025, 00:16Ο... γνωστός σε όλους εδώ μέσα, αριστερός - κομμουνιστής Ασέβαστος, λέει αυτό που είδα κι εγώ:Τη Γιάμαλη να προσπαθεί να μιλήσει σαν άνθρωπος , ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με αυτά που λέει, και το θεούσο γίδι να μιλάει από πάνω της, διακόπτοντάς την συνέχεια...
Φυσικά ο παθολογικός διαστρεβλωτής Golden, θα το σπινάρει κατά πως τον βολεύει..
Τι κάθομαι και ασχολούμαι κι εγώ...
Και εγκάλεσε και τον Ευαγγελάτο που τον κάλεσε... Η ίδια που στο παραλήρημά της μιλούσε για..."ελευθερία".
Άραξε τότε στον καναπέ και άνοιξε την tv να βλέπεις πρωινάδικα και να επιμορφώνεσαι από την Γιάμαλη, τον Πορτοσάλτε και τους λοιπούς γυμνοσάλιακες της κυβέρνησης που πουλάνε την μάνα τους για μια χορηγία της usaid.