Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Golden Age
Έχει πλάκα οι πανελίστες να κάνουν αποδόμηση σε Ματθαίο Γιαννούλη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τίτλος στο δελτίο του Μέγκα:
Βανδαλισμοί και απειλές "νίκησαν" την Τέχνη
Βανδαλισμοί και απειλές "νίκησαν" την Τέχνη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι αυτός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, σωστά;
Δεν παρακολουθώ τον Γιαννούλη ούτε σαν καλλιτέχνη (ξέρω όμως ποιός είναι και την αισθητική του) ούτε τί κάνει γενικότερα ούτε κατάλαβα αυτά τα περι άσπρης σκόνης που αναφέρθηκαν στο παραπάνω βίντεο.
Εχθές μόνο άκουσα μια συνέντευξη που τα έχωνε σε αυτούς που προκαλούν με τις αηδίες το θρησκευτικό αίσθημα των χριστιανών αλλά και την αποδοκιμασία του στην δράση του Παπαδόπουλου.
Οπότε, δεν ξέρω τί ακριβώς να σου απαντήσω
Εχθές μόνο άκουσα μια συνέντευξη που τα έχωνε σε αυτούς που προκαλούν με τις αηδίες το θρησκευτικό αίσθημα των χριστιανών αλλά και την αποδοκιμασία του στην δράση του Παπαδόπουλου.
Οπότε, δεν ξέρω τί ακριβώς να σου απαντήσω
Οκ, αυτά είναι τιτανομαχίες τυπου "παρ´ το έναν και βάρα τον άλλον"...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το παραπανω τουι, ειναι μερος της αποψης μου, οχι ολη.
Συμφωνω μ αυτο που λες παντως
-
- Golden Age
Πωωωω τί σοφιοστεία και εξυπνάδα πέταξε ο αριστερός του Χ δικέ μου! Επειδή κάποιοι ορκίστηκαν στον ευαγγέλιο θα πρέπει να με προβληματίζει η χριστιανική πίστη (εναντίον της οποίας ο εξυπνάκιας του τουίτερ κάνει προπαγάνδα συνδέοντάς την με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα). Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ απο το προβληματισμό μου.
- Golden Age
Κάτι τέτοια υπονοούμενα πετούσαν στο πάνελ του Λιάγκα οι καθωσπρέπει δημοσιογράφοι - διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Αν κάποιος εκφράζει απόψεις που δεν συμφωνούν με την γραμμή μας, κάνουμε δολοφονία χαρακτήρα.
Κατα τα άλλα, είναι γνωστή η αγάπη της Αριστεράς για τους καλλιτέχνες αν δεν πουν κάτι που δεν της αρέσει. Μεγάλη αγάπη έχει η Αριστερά για τους ανθρώπους των τεχνών. Πολύ μεγάλη.
- Golden Age
Το ίδιο ακριβώς κανάλι πριν κάποια χρόνια ασχολούνταν επιθετικά με το περιεχόμενο ενός τραγουδιού που τραγουδούσε ένα συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε ο πρώην βουλευτής της ΧΑ Ματαθιόπουλος και έβλεπε με θετικό μάτι το ότι το τραγούδι το είχε συμπεριλάβει η δικαιοσύνη στην δικογραφία σαν..."στοιχείο εγκληματικής οργάνωσης". Αυτή είναι η άποψή τους για την "ελευθερία της τέχνης".
- Golden Age
Για να δούμε την πραγματική άποψη της Γιάμαλη για "την ελευθερία της τέχνης"...
To ροκ της ξεφτίλας, Της Αναστασίας Γιάμαλη
29 Ιούλ. 2012
[...]Το πώς και το γιατί επιτρέπεται στον “Ναό της Δημοκρατίας” να εισέρχονται άνθρωποι όπως ο κ. Ματθαιόπουλος την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ υπάρχουν νόμοι σχετικά με τον αντισημιτισμό, δεν είναι σαφές… [...]
[...]Ακόμη όμως και στις χώρες όπου δεν υπάρχει νομοθεσία που να αφορά ρητά τον αντισημιτισμό, τα όποια περιστατικά, όπως το άσμα του βουλευτή, υπόκεινται στους νόμους περί ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Μετά λοιπόν από τον “εγέρθητου-ουγκ” Καιάδα, στη Βουλή μπήκε άλλο ένα αστέρι του white pride πενταγράμμου.[...]
[...]Σε μεγάλο βαθμό όμως το να αγνοοούμε τέτοιες αθλιότητες ή το να αποστρέφουμε το βλέμμα αρνούμενοι να δούμε την απειλή, αφήνει το πεδίο ελεύθερο και για άλλα τέτοια χιτ… για ακόμη περισσότερα χαστούκια, για εκατοντάδες επιθέσεις σε δύσμοιρους μετανάστες, για χιλιάδες αυτόκλητους προστάτες που υποτίθεται οτι μάχονται ένα σύστημα από το οποίο στην πραγματικότητα συντηρούνται και από το οποίο παρασιτικά δημιουργήθηκαν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η είσοδος της Χ.Α. στο Κοινοβούλιο έβγαλε τα μέλη και τους ψηφοφόρους της από το περιθώριο στο οποίο ανήκουν…[...]
https://tvxs.gr/apopseis/arthra-gnomis/ ... s-giamali/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 16 Μαρ 2025, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικη Πινακοθηκη: Οχι σε εκθεση καλλιτεχνη που ειχε θεμα το 1821
από George_V » 20 Μαρ 2025, 15:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλευτής Νίκης: οι πιστοί μοιράζουν σφαλιάρες
από phorumaster » 23 Απρ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-