Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
nyxtovios
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nyxtovios » 16 Μαρ 2025, 15:42
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:39
nyxtovios έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:37
Jolly Roger_ έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:35
Ενδιαφέρον έχει ποια είναι η διαδικτυακή παρέα του, που τον χειροκροτάει στο φβ. Ένας μαλλιαρός ανθυγιεινός Μανώλης Βαρδής,
η τρελοτζημερούσα Έλια Ζερβού που τις προάλλες έβγαζε την κοπέλα στο σύνταγμα "55χρονη Γερμανίδα", ο γνωστός Χαζόρ Μαστίφ (iskar azif), η
Ουκρανή Ρωσίδα σε άρνηση Σάπια-λόγια-βα, κοινώς, όλοι όσοι μας φέρνει εδώ μέσα ο Πατησιώτης ως δεξιά διανόηση.
παίζει να είναι η ΓΑΛΗ αυτή
Αυτή έχει το ουκρανέζικο πανί στη φωτογραφία. Η πρωχοπουρογκόμενα δεν είναι τόσο φανατική σ' αυτο θέμα.

Μην το βλέπεις έτσι. Μεροκάματο βγάζουν, δεν έχουν προσωπικά με Ουκρανία.
Μπορεί να είναι κιόλα.
Πάντως το προφίλ του χοντρού είναι κανονικό freak show. Διαμάντι.
Τενεκέδες, κομματόσκυλα, αγράμματοι και ψεκασμένοι. Τσίρκο. Πρέπει να ζητάει συνδρομή κανονικά.
-
Kauldron
από Kauldron » 16 Μαρ 2025, 15:42
Νon4me έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:40
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:37
Νon4me έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:36
επι του θεματος δεν ειπε κατι παράλογο . αυτο κανει και κερδισμενη βγαινει η τρελη που πηρε την πολιτικη προικα απο τον μπαμπα και ο βλακας ο βελοπουλος .
οι υπολοιποι ολοι εξαφανιζεστε σα σκονη με περασμα αζαξ .

Δε βλέπω κανέναν εξαφανισμένο, αγαπητέ μου ΔΥ του πασοκ.
Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα

) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .
Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο
SeaHawk
Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Kauldron
από Kauldron » 16 Μαρ 2025, 15:43
nyxtovios έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:42
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:39
nyxtovios έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:37
παίζει να είναι η ΓΑΛΗ αυτή
Αυτή έχει το ουκρανέζικο πανί στη φωτογραφία. Η πρωχοπουρογκόμενα δεν είναι τόσο φανατική σ' αυτο θέμα.

Μην το βλέπεις έτσι. Μεροκάματο βγάζουν, δεν έχουν προσωπικά με Ουκρανία.
Μπορεί να είναι κιόλα.
Πάντως το προφίλ του χοντρού είναι κανονικό freak show. Διαμάντι.
Τενεκέδες, κομματόσκυλα, αγράμματοι και ψεκασμένοι. Τσίρκο. Πρέπει να ζητάει συνδρομή κανονικά.
Σωστό κι αυτό.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 16 Μαρ 2025, 15:45
Jolly Roger_ έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:35
Ενδιαφέρον έχει ποια είναι η διαδικτυακή παρέα του, που τον χειροκροτάει στο φβ. Ένας μαλλιαρός ανθυγιεινός Μανώλης Βαρδής, η τρελοτζημερούσα Έλια Ζερβού που τις προάλλες έβγαζε την κοπέλα στο σύνταγμα "55χρονη Γερμανίδα", ο γνωστός Χαζόρ Μαστίφ (iskar azif), η
Ουκρανή Ρωσίδα σε άρνηση Σάπια-λόγια-βα, κοινώς, όλοι όσοι μας φέρνει εδώ μέσα ο Πατησιώτης ως δεξιά διανόηση.
Δεν είναι δεξιά διανόηση,είναι μετανοημένοι αριστεροί εκτός φυσικά από την Ουκρανή που είναι άλλη περίπτωση

Και ο Ψαριανός στη ΔΗΜΑΡ ήταν και τον αλίευσε από εκεί ο Μητσοτάκης.
-
Νon4me
- Phorum.gr user: Νon4me
από Νon4me » 16 Μαρ 2025, 15:47
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:42
Νon4me έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:40
Kauldron έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:37
Δε βλέπω κανέναν εξαφανισμένο, αγαπητέ μου ΔΥ του πασοκ.
Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα

) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .
Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο
SeaHawk
Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.
Ε δεν ειμαι πως με το ζορι ? μπορω να μπω σε δημο - περιφερεια με συμβασεις και δεν μπαινω στη διαδικασια να κανω τα χαρτια καν .
επι του θεματος παλι
Οι αλήθειες πονανε . ειτε τις λεει δεξιος ειτε αριστερος , και ο τατσοπουλος οταν λακισε απο τον σφυριζα εγινε απο γαμηκουλας και σουπερ ουαου λακαμας . το εχουμε δει το εργο απειρες φορες.
-
Jolly Roger_
από Jolly Roger_ » 16 Μαρ 2025, 15:50
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση. Η δεξιά διανόηση στο Ελλαδιστάν πάντα σε μετανοημένους αριστερούς αναγκαζόταν να βασιστεί. Από Δημητράτους και Τυρίμους επί Μεταξά, σε Σάββα Κωνσταντόπουλο, Θεοφύλακτο Παπακωνσταντίνου και Γεωργαλά επί χούντας, και ως Βλαστάρη, Μουμτζή και τους άλλους θαμώνες του ψαριανοπροφίλ επί Κούλεως. Ανάθεμα αν φτιάχτηκε ποτέ, σε αυτή τη μπανανία, πλην Τσάτσου και Κανελλόπουλου, κάποια μη-ετερογενής δεξιά διανόηση. Απλά, ο Κούλης έχει μαζέψει τέτοιους κατιμάδες για "ιδεολόγους" του, που κάνουν ως και τον Γεωργαλά να μοιάζει Πλάτων.
-
πατησιωτης
από πατησιωτης » 16 Μαρ 2025, 15:56
Jolly Roger_ έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 15:50
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση. Η δεξιά διανόηση στο Ελλαδιστάν πάντα σε μετανοημένους αριστερούς αναγκαζόταν να βασιστεί. Από Δημητράτους και Τυρίμους επί Μεταξά, σε Σάββα Κωνσταντόπουλο, Θεοφύλακτο Παπακωνσταντίνου και Γεωργαλά επί χούντας, και ως Βλαστάρη, Μουμτζή και τους άλλους θαμώνες του ψαριανοπροφίλ επί Κούλεως. Ανάθεμα αν φτιάχτηκε ποτέ, σε αυτή τη μπανανία, πλην Τσάτσου και Κανελλόπουλου, κάποια μη-ετερογενής δεξιά διανόηση. Απλά, ο Κούλης έχει μαζέψει τέτοιους κατιμάδες για "ιδεολόγους" του, που κάνουν ως και τον Γεωργαλά να μοιάζει Πλάτων.
Έχει πέσει η ποιότητα των μετανοημένων αλλά μήπως δεν έχει πέσει και η ποιότητα των παραμενόντων αριστερών;ποιοί είναι οι ποιοτικοί "αλύγιστοι";ο Παφίλης και ο Μπογιόπουλος;εκτός και εάν είναι αυτή που έκανε την αντίστροφη πορεία,η Λιάνα Κανέλλη.
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 16 Μαρ 2025, 16:01
Όλοι αυτοί που αναφέρετε εδώ είναι στο τουίτερ? Κάποια προφιλ δεν τα ξέρω, εγώ ξέρω μάλλον τα γνωστά που διαβάζει η πλέμπα, λολ, δωστε κανα λινκ ρε ψαγμένοι
Το οτι υπάρχουν άνθρωποι και εδω μέσα που επιμένουν να βρίζουν και να χυδαιολογούν σε γονείς με πεθαμένα παιδιά ενώ κατα τα λοιπά είναι ηθικά στοιχεία κτλ , δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
πατησιωτης
από πατησιωτης » 16 Μαρ 2025, 16:03
Saturn έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 16:01
Όλοι αυτοί που αναφέρετε εδώ είναι στο τουίτερ? Κάποια προφιλ δεν τα ξέρω, εγώ ξέρω μάλλον τα γνωστά που διαβάζει η πλέμπα, λολ, δωστε κανα λινκ ρε ψαγμένοι
Το οτι υπάρχουν άνθρωποι και εδω μέσα που επιμένουν να βρίζουν και να χυδαιολογούν σε γονείς με πεθαμένα παιδιά ενώ κατα τα λοιπά είναι ηθικά στοιχεία κτλ , δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω
Οι ηλικιωμένοι προτιμούν το facebook.
-
Jolly Roger_
από Jolly Roger_ » 16 Μαρ 2025, 16:05
ΦΒ.
Το τουί είναι πολύ λιγότερο βόθρος (το ελληνικό τουλάχιστον). Έχει η ΝΔ και εκεί κάτι μετακλητούς Σωτηρόπουλους, Μιχαήλ, Ζούκοφ (τους βάζει κι αυτούς ο Πατ εδώ πού και πού) αλλά κρατιούνται και δεν γράφουν τις καφρίλες που γράφουν τύποι σαν τον Ψαριανό, τη Ζερβού ή τον αζίφ στο ΦΒ.
-
SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από SeaHawk » 16 Μαρ 2025, 16:09
Αλλο ενα νημα επιθεσης σε οποιον αντιμετωπιζει την Καρυστιανου ως κανονικο ανθρωπο.
Και παλι απο το.
Kauldron
Ο οποιος
Kauldron εχει ανεβασει τουλαχιστον 2 νηματα για να κοροιδεψει την Ντορα,καρκινοπαθη,συζυγο δολοφονημενου απο τρομοκρατικη οργανωση,και κατα την αποψη του βιασμενη σε παιδικη ηλικια απο τον παιδεραστη Τερυ.Και δεν σταματαει μονο εκει.Κοροιδευει και τον Κυριακο για τον οποιο υποθετει οτι ειναι το παιδι που γεννηθηκε μετα τον βιασμο της Ντορας απο τον παιδεραστη Τερυ.
-
Saturn
από Saturn » 16 Μαρ 2025, 16:10
Σοβαρά τώρα στο ΦΒ γίνονται χειρότερα????????
Τί χάνω!!!!!!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Saturn
από Saturn » 16 Μαρ 2025, 16:12
Αν είναι έτσι, άκυρος και ο Χελώνος σε αυτά και θα τον μαλώσω κι όλα άμα πετύχω, να λέμε αλήθειες.
Αλλα αυτό, δεν είναι άλλοθι για τους υπόλοιπους.
Οπότε, φέρτε την μπάλα πάλι μέσα.
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 3058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
19 Δεκ 2024, 22:56
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Σεπ 2024, 15:10
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
12 Ιουν 2024, 18:00
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Μάιος 2023, 17:36
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.