Παραιτήθηκε ο Αριστος Δοξιαδης
Παραιτήθηκε ο Αριστος Δοξιαδης
Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας – «Η αντιπολίτευση εξαπέλυσε ανήθικο πόλεμο εναντίον μου»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο αντικαταστάτης του θα οριστεί τις επόμενες ημέρες - «Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο»
https://www.newsit.gr/politikh/paraitit ... u/4333561/
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο αντικαταστάτης του θα οριστεί τις επόμενες ημέρες - «Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο»
https://www.newsit.gr/politikh/paraitit ... u/4333561/
Re: Παραιτήθηκε ο Αριστος Δοξιαδης
Χάχα, τσίρκο. Πάει ο Αρίστος ο ανορθόγραφος εκπρόσωπος της αριστείας και της καινοτομίας που χρωστάει στο δημόσιο. Ρε τον Κουλη, πάλι διάνα πέτυχε. Ας βάλει τον Ψαριανό στη θέση του χάχα.
-
Το έψαξαν πολύ μέχρι να τον κάνουμε υφυπουργό απο ότι βλέπω. Οι αναλύσεις του για την ελληνική οικονομία έχουν ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, και διεφθαρμένος είναι, όπως και έχει ξεπέσει με τα σοσιαλ σε επίπεδα κομματοσκυλοτρολ. Επίσης πιο πολύ για γαπικος μοιάζει, ως υπάλληλος του Σόρος άλλωστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αφού δεν ανέλαβε πως παραιτήθηκε;
Πως γκένεν αυτό;
Πως γκένεν αυτό;

- Eθνικοκοινωνιστης
απο το πιο χαρακτηριστιους νεοφιλελεδες μαζι με τον καισαριο,τιμουν τον χαρακτηρισμο,πρεπει να το αναγνωρισειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 20:31Το έψαξαν πολύ μέχρι να τον κάνουμε υφυπουργό απο ότι βλέπω. Οι αναλύσεις του για την ελληνική οικονομία έχουν ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, και διεφθαρμένος είναι, όπως και έχει ξεπέσει με τα σοσιαλ σε επίπεδα κομματοσκυλοτρολ. Επίσης πιο πολύ για γαπικος μοιάζει, ως υπάλληλος του Σόρος άλλωστε.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γω πότε θα βγω στη σύνταξη;
ΔΥ υπαρξιακό ερώτημα.
ΔΥ υπαρξιακό ερώτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 16 Μαρ 2025, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνήσιο πασοκικό κοπρόσκυλο με βεβαρημένο παρελθόν.Άλλη μια επιτυχια του Μητσοτακη.
- Frappezitis
Λεβεντοπαιδο Άριστο βγες απ το μαγαζί και ριχτο.
Να ζήσετε να τον θυμάστε δεξιουληδες.
Να ζήσετε να τον θυμάστε δεξιουληδες.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
Αν έμενε στις αναλυσεις ναι, θυμάμαι πως με τα μνημόνια τον διάβαζα. Αφού αποφάσισε να γίνει ενα κομματικό τρολ, ευτελιστηκε εντελώς. Τι να πεις, γεράματα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 20:39απο το πιο χαρακτηριστιους νεοφιλελεδες μαζι με τον καισαριο,τιμουν τον χαρακτηρισμο,πρεπει να το αναγνωρισειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 20:31Το έψαξαν πολύ μέχρι να τον κάνουμε υφυπουργό απο ότι βλέπω. Οι αναλύσεις του για την ελληνική οικονομία έχουν ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, και διεφθαρμένος είναι, όπως και έχει ξεπέσει με τα σοσιαλ σε επίπεδα κομματοσκυλοτρολ. Επίσης πιο πολύ για γαπικος μοιάζει, ως υπάλληλος του Σόρος άλλωστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ένας φανταστικός αλλά καθόλου υποθετικός διάλογος.
- Μητσοτάκης: έλα Αρίστο ο Κυριάκος είμαι, θα σε βάλω στο Ανάπτυξης για την καινοτομία.
-Δοξιάδης: Κυριάκο ευχαριστώ, ξέρεις όμως με το Ανάπτυξης έχω παρελθόν, με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, είχα ένα θέμα με την Απόλλων και ένα καρτέλ, όχι τίποτα ιδιαίτερο, ήμουν ο νόμιμος εκπρόσωπος, μας τσακώσανε, φυσικά δεν πληρώσαμε φράγκο, γύρω στα 10 εκ είναι το χρέος.
-Μητσοτάκης: Έλα τώρα για αυτό σκας.
Η ΝΔ χρωστάει 500 εκ και δεν μιλάει κανείς, για 10εκ θα μιλήσουνε; Θα τους πούμε τρολ και τέλος.
-Δοξιάδης: εντάξει, κανένα πρόβλημα, επιπλέον ως υπουργός θα μάθω στους νέους πως παραβιάζουν τον ανταγωνισμό και μένουν ατιμώρητοι στην υγεία των κοροιδων.
-Μητσοτάκης: έκλεισε, πάμε δυνατά! ...
- Μητσοτάκης: έλα Αρίστο ο Κυριάκος είμαι, θα σε βάλω στο Ανάπτυξης για την καινοτομία.
-Δοξιάδης: Κυριάκο ευχαριστώ, ξέρεις όμως με το Ανάπτυξης έχω παρελθόν, με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, είχα ένα θέμα με την Απόλλων και ένα καρτέλ, όχι τίποτα ιδιαίτερο, ήμουν ο νόμιμος εκπρόσωπος, μας τσακώσανε, φυσικά δεν πληρώσαμε φράγκο, γύρω στα 10 εκ είναι το χρέος.
-Μητσοτάκης: Έλα τώρα για αυτό σκας.
Η ΝΔ χρωστάει 500 εκ και δεν μιλάει κανείς, για 10εκ θα μιλήσουνε; Θα τους πούμε τρολ και τέλος.
-Δοξιάδης: εντάξει, κανένα πρόβλημα, επιπλέον ως υπουργός θα μάθω στους νέους πως παραβιάζουν τον ανταγωνισμό και μένουν ατιμώρητοι στην υγεία των κοροιδων.
-Μητσοτάκης: έκλεισε, πάμε δυνατά! ...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.facebook.com/AristosD/posts ... cale=el_GR
Αποφάσισα να παραιτηθώ
Ο ανήθικος πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον μου η αντιπολίτευση, με ανυπόστατες επιθέσεις ήδη από την πρώτη μέρα της ορκομωσίας μου στην κυβέρνηση, με προσγείωσε απότομα στη σκληρή πολιτική πραγματικότητα.
Σε όσους με κατηγόρησαν για την υπόθεση της εταιρίας ΑΠΟΛΛΩΝ απαντώ ότι έχω δικαστεί και αθωωθεί από ποινικό δικαστήριο το 2013, που με απάλλαξε ρητά από κάθε κατηγορία που σχετίζεται με όσα σήμερα μου καταλογίζει η αντιπολίτευση. Προσθέτω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το δικαστήριο, δεν είχα καμία όχληση από καμία αρχή, παρόλο που άλλαξαν τόσες κυβερνήσεις. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.
Επειδή δεν θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου σε τέτοιες διαμάχες, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, τόσο για λόγους προσωπικής ηρεμίας όσο και για λόγους προστασίας της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου που έχω αναλάβει από ένα κυνήγι μαγισσών.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την τιμητική του πρόταση για αυτό το χαρτοφυλάκιο που είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον. Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο.
Αποφάσισα να παραιτηθώ
Ο ανήθικος πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον μου η αντιπολίτευση, με ανυπόστατες επιθέσεις ήδη από την πρώτη μέρα της ορκομωσίας μου στην κυβέρνηση, με προσγείωσε απότομα στη σκληρή πολιτική πραγματικότητα.
Σε όσους με κατηγόρησαν για την υπόθεση της εταιρίας ΑΠΟΛΛΩΝ απαντώ ότι έχω δικαστεί και αθωωθεί από ποινικό δικαστήριο το 2013, που με απάλλαξε ρητά από κάθε κατηγορία που σχετίζεται με όσα σήμερα μου καταλογίζει η αντιπολίτευση. Προσθέτω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το δικαστήριο, δεν είχα καμία όχληση από καμία αρχή, παρόλο που άλλαξαν τόσες κυβερνήσεις. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.
Επειδή δεν θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου σε τέτοιες διαμάχες, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, τόσο για λόγους προσωπικής ηρεμίας όσο και για λόγους προστασίας της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου που έχω αναλάβει από ένα κυνήγι μαγισσών.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την τιμητική του πρόταση για αυτό το χαρτοφυλάκιο που είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον. Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 20:31Το έψαξαν πολύ μέχρι να τον κάνουμε υφυπουργό απο ότι βλέπω.
Γιατι νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι που να μην εχουν μπλεχτει σε σκανδαλα;
Προεδρο της Προανακριτικης για τα Τεμπη ξερεις ποιον εβαλαν;

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
25 Ιούλ 2023, 00:09
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Σκωτίας
από Ίακχος » 29 Απρ 2024, 13:32 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
29 Απρ 2024, 16:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Αριστος στην ομαδα του Doctor House
από SeaHawk » 18 Οκτ 2024, 14:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 154 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Οκτ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-