Παραιτήθηκε ο Αριστος Δοξιαδης
Re: Παραιτήθηκε ο Αριστος Δοξιαδης
Ή επειδη το υφυπουργειο ειναι βασικα 10 θεσεις για κοπροσκυλο + μετακλητους πανω απο την προϋπαρχουσα Γενικη Γραμματεια που κι αυτη πηγε σε αποτυχημενο πολιτευτη της ΝΔ με πτυχιο ΤΕΙ στη συλλογη ουρων και διδακτορικο Ιατρικης α λα Νατασα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν άκουσα το επώνυμο (δεν είναι και συνηθισμένο). Δεν ξέρω.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 01:44Ερώτηση: έχει καμία συγγένεια με τον Απόστολο Δοξιάδη αυτός; (και οι 2 πάντως είναι βαμμένοι μπλε)
Οικογενειακή σχέση.Ξαδέρφια και Πασόκοι αλλα βρήκαν το φώς το αληθινό στην woke κυβέρνηση του Κυριάκου.Green Dragon έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 07:34Και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν άκουσα το επώνυμο (δεν είναι και συνηθισμένο). Δεν ξέρω.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 01:44Ερώτηση: έχει καμία συγγένεια με τον Απόστολο Δοξιάδη αυτός; (και οι 2 πάντως είναι βαμμένοι μπλε)
Η υπόθεση του προστίμου των 10 εκατομμυρίων από την επιτροπή Ανταγωνισμού έχει τελεσιδικήσει. Δε θα πληρωθεί φυσικά γιατί η εταιρία κήρυξε πρώχευση. Αυτό για το οποίο μιλάει είναι το ποινικό σκέλος της υπόθεσης όπου εκεί πρέπει να αποδεχθεί στο δικαστήριο και ο δόλος. Στο ποινικό σκέλος αθωώθηκε, όχι στο αστικό. Λέει βέβαια ότι στο ποινικό αθωώθηκε το 2013 και δεν καταλαβαίνω πού κολλάς τον Τσακαλώτο που ήρθε στην κυβέρνηση αργότερα. Για την ιστορία αυτός που κατήγγειλε καρτέλ στο ξενόγλωσσο βιβλίο δικαιώθηκε (κατόπιν εορτής βέβαια) και του επιδικάστηκαν 770.000 από την επιτροπή Ανταγωνισμού (που δεν αναιρούσαν την πολύ μεγαλύτερη ζημιά που υπέστη).πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 21:26Aσφαλώς όχι.Όπως γράφει έχει αθωωθεί εδώ και 12 χρόνια.Επειδή μάλιστα ήταν από τους σφοδρούς επικριτές των συριζαίων,αφού δεν βρήκε τρόπο ο Τσακαλώτος να τον υποχρεώσει να πληρώσει,δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 21:22πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 21:14Είχα γράψει και αυτό.
πατησιωτης @ To νεο κυβερνητικο σχημα
Θέλει στομάχι η πολιτική,πρέπει να είσαι Άδωνις Γεωργιάδης για να μην καταλαβαίνεις τίποτε.Άνθρωποι που είναι ευκατάστατοι και δεν έχουν ανάγκη βάζουν μπελάδες στο κεφάλι τους εάν ανακατεύονται.Πολύ καλύτερα είναι να είσαι σχολιαστής εκ του μακρόθεν και να μην έχεις ευθύνη για τίποτε.
οκ οκ. τα δέκα εκατομμύρια θα τα πληρώσει;
Επειδή είμαι σίγουρος πως τα ήξερες τα παραπάνω, διχάζομαι για το τί να υποθέσω για την αλληλεγγύη σου στον Δοξιάδη και δε μπορώ να την αποδώσω κατευθείαν σε κομματικό πατριωτισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 17 Μαρ 2025, 08:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βιβλιοπωλεία Φλωρά: Το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου και μία δικαίωση που άργησε να έρθει
Εικοσιτέσσερα χρόνια. Τόσος ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε για να δικαιωθεί η οικογένεια Φλωρά, από τη στιγμή που ο Γιώργος Φλωράς, άλλοτε βασικός μέτοχος και δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας στην εταιρεία προσέφυγε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καταγγέλλοντας το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου.
"Η οικογένειά μου καταστράφηκε πλήρως οικονομικά καθώς προσπαθούσαμε εν μέσω δικαστικών διαδικασιών και του καρτέλ που μας πίεζε οικονομικά, να διασώσουμε την επιχείρηση. Αυτό που δεν γνώριζα και το κατάλαβα αργότερα, ήταν πως όταν τα βάζει κανείς με μία χιονοστιβάδα, δεν μπορεί να επιβιώσει. Η ζωή μου αναλώθηκε στη μάχη εναντίον ενός ισχυρότατου συστήματος εγκληματιών του λευκού κολάρου, που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Εμείς καταστραφήκαμε, αλλά για όλους εκείνους ήταν αδιάφορο. Εάν γνώριζα όλο αυτό που θα περνούσα, θα σήκωνα τα χέρια μου ψηλά και δεν θα είχα ασχοληθεί”, λέει στο Capital.gr ο Γιώργος Φλωράς.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/389 ... na-erthei/
Εικοσιτέσσερα χρόνια. Τόσος ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε για να δικαιωθεί η οικογένεια Φλωρά, από τη στιγμή που ο Γιώργος Φλωράς, άλλοτε βασικός μέτοχος και δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας στην εταιρεία προσέφυγε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καταγγέλλοντας το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου.
"Η οικογένειά μου καταστράφηκε πλήρως οικονομικά καθώς προσπαθούσαμε εν μέσω δικαστικών διαδικασιών και του καρτέλ που μας πίεζε οικονομικά, να διασώσουμε την επιχείρηση. Αυτό που δεν γνώριζα και το κατάλαβα αργότερα, ήταν πως όταν τα βάζει κανείς με μία χιονοστιβάδα, δεν μπορεί να επιβιώσει. Η ζωή μου αναλώθηκε στη μάχη εναντίον ενός ισχυρότατου συστήματος εγκληματιών του λευκού κολάρου, που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Εμείς καταστραφήκαμε, αλλά για όλους εκείνους ήταν αδιάφορο. Εάν γνώριζα όλο αυτό που θα περνούσα, θα σήκωνα τα χέρια μου ψηλά και δεν θα είχα ασχοληθεί”, λέει στο Capital.gr ο Γιώργος Φλωράς.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/389 ... na-erthei/
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στον επόμενο ανασχηματισμό θα κάνει υπουργούς μέχρι και τους νεροκουβαλητές της βουλής και θα υπάρξουν περισσότεροι παραιτηθέντες στο ξεσκαρτάρισμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τι είναι ο συγκεκριμένος τενεκες και τον ξέρετε όλοι;
Καλά, εντάξει.
Όταν και τα έξυπνα παιδιά του πχώρου εξάπτονται όταν ανακαλύπτουν αιφνιδίως την Αμερικάνικη* Ελλάδα, άντε γεια.
*Ευφημιστικός προσδιορισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενιγουέι, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο γελοίο από τη μεταπολιτευτική εκσέλιξη αυτής της χώρας. Τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Με τα μνημόνια έγινε γνωστός με κάποιες ενδιαφέρουσες αναλύσεις πάνω στην ελληνική οικονομία, αλλά ως πρόσωπικοτητα όπως είναι εμφανές από τα σοσιαλ, ειναι ψωνίσμενο δεξιό καφροτρολ.
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... gma-228449
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Αυτές είναι οι βασικες του θέσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
25 Ιούλ 2023, 00:09
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Σκωτίας
από Ίακχος » 29 Απρ 2024, 13:32 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
29 Απρ 2024, 16:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Αριστος στην ομαδα του Doctor House
από SeaHawk » 18 Οκτ 2024, 14:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 154 Απαντήσεις
- 3571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Οκτ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-