6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
Χέλη δεν έχω καμμία διάθεση να λογομαχήσω, είδα απλά τυχαία ένα ενδιαφέρον μήνυμα και απάντησα, για να εξηγήσω ότι ο ΦΠΑ νομικά, λογιστικά και πρακτικά είναι διαφορετικό πράγμα απ'τα κόστη της επιχείρησης γιατί πολύ απλά δεν είναι κόστος της επιχείρησης. Είναι λεφτά που σε αντίθεση με όλα τα άλλα λεφτά που περνάν απ'τα χέρια σου δεν ανήκαν στην επιχείρηση ποτέ. Αυτή είναι η διαφορά. Kαι ναι η απάντησή μου πήγε και σε λίγο άσχετα πράγματα απλά γιατί τα βρίσκω ενδιαφέροντα.
Τώρα αν αυτό έχει κάποια σημασία γι'αυτό που συζητάτε ή όχι, δεν to ξέρω, γιατί όπως είπα δεν έχω ιδέα τι στομπούτσο βρήκατε τόσο ενδιαφέρον και συζητάτε τόσες μέρες LOL
Τώρα αν αυτό έχει κάποια σημασία γι'αυτό που συζητάτε ή όχι, δεν to ξέρω, γιατί όπως είπα δεν έχω ιδέα τι στομπούτσο βρήκατε τόσο ενδιαφέρον και συζητάτε τόσες μέρες LOL
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

αξιολογηση σε ολο το δημοσιο, χτες.
τι, οχι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πολύ ωραίαChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 17:23
Η ειδοποιός διαφορά του ΦΠΑ απ'όλα αυτά τα ποσά είναι ότι ο ΦΠΑ δε σου ανήκει ούτε σου ανήκε ποτέ, είσαι απλά φοροεισπράκτορας του κράτους.
από τη στιγμή που εμένα το κράτος με υποχρεώνει με νόμο να βάλω Pos και να δέχομαι πληρωμή με pos ακόμα και για 1 λεπτό, εφόσον το φπα δεν είναι δικό μου και εγώ κάνω τον εισπράκτορα, με ποια λογική η προμήθεια που παίρνει η τράπεζα από εμένα υπολογίζεται πάνω και στον ΦΠΑ; αφού δεν είναι δικό μου ποσό, γιατί πληρώνω εγώ τη προμήθεια που του αναλογεί;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ηλεκτρονικό χρήμα είναι πιο ασφαλές
https://www.youtube.com/shorts/E9DCc30NYio
https://www.youtube.com/shorts/E9DCc30NYio
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μου εδωσε αποδειξη ο γιατρος!
Και παει και η αδερφη μου 1 μηνα, παντα δινει αποδειξη ακομα και για μερικα ποσα, ακομα και με μετρητα.
Βεβαια δεν ειναι Ελληνας.
Και παει και η αδερφη μου 1 μηνα, παντα δινει αποδειξη ακομα και για μερικα ποσα, ακομα και με μετρητα.
Βεβαια δεν ειναι Ελληνας.
Eτσι,σιγα σιγα να προσαρμοζονται και οι κλεφταραδες ταριφες,που ολο χαλασμενα POS εχουν η δεν τους πιανει το 'ντερνετ,"να σε παω σε ενα ΑΤΜ να βγαλεις λεφτα...",οχι ρε φιλαρακι,μονο πορτοφολι στο κινητο εχω με NFC,αν δεν θελεις κατεβασε με επι τοπου να παρω αλλον.
Γιατρός μου ζήτησε 20 ευρώ μετρητά ή 30 ευρώ με κάρτα.Έκανα την πρωτη επιλογή αλλά δεν θα ξαναπάω.
Αυτά είναι τα πταίσματα. ΟΛΗ η αγορά λειτουργεί έτσι. Δουλειές 20-30-50 χιλιάρικα κανονίζονται με βάση το αν ο πελάτης θέλει απόδειξη ή όχι. Ένας γνωστός έβαλε περίφραξη στον (μεγάλο) κήπο του πριν κάτι μέρες, κόπηκε απόδειξη για 3 χιλιάρικα και ο μάστορας πήρε 30 στο χέρι.
Κατά τα άλλα ο μαλάκας τους έπιασε αυτούς με το τεκμαρτό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Με το τεκμαρτό έπιασε τα μικρομάγαζα που δηλώνουν εμπόρευμα και οχι τους τεχνιτες που τσεπώνουν μαύρα.micmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 12:34Αυτά είναι τα πταίσματα. ΟΛΗ η αγορά λειτουργεί έτσι. Δουλειές 20-30-50 χιλιάρικα κανονίζονται με βάση το αν ο πελάτης θέλει απόδειξη ή όχι. Ένας γνωστός έβαλε περίφραξη στον (μεγάλο) κήπο του πριν κάτι μέρες, κόπηκε απόδειξη για 3 χιλιάρικα και ο μάστορας πήρε 30 στο χέρι.
Κατά τα άλλα ο μαλάκας τους έπιασε αυτούς με το τεκμαρτό.
Προχτές άλλος γνωστός έψαχνε να επισκευάσει σασμάν CVT και ΟΛΟΙ του λέγανε από το τηλέφωνο άλλη τιμή με απόδειξη και άλλη χωρίς. Σε έναν άγνωστο, έτσι; Που τον άκουγαν πρώτη φορά από το τηλέφωνο και δεν ήξεραν καν ποιός είναι.
Προκαλώ τον οποιοδήποτε να πάρει τηλ. ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επαγγελματία και να δει πόσο εύκολα θα του δώσει τιμή χωρίς απόδειξη (ή με μειωμένη απόδειξη) ακόμα και από το τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρει καν.
Η αγορά έχει ξεφύγει τελείως, δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα.
Προκαλώ τον οποιοδήποτε να πάρει τηλ. ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επαγγελματία και να δει πόσο εύκολα θα του δώσει τιμή χωρίς απόδειξη (ή με μειωμένη απόδειξη) ακόμα και από το τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρει καν.
Η αγορά έχει ξεφύγει τελείως, δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
09 Φεβ 2024, 09:56