"Βασιλικη" Υποδοχη στον Παύλο.Οι τίτλοι δεν πεθαινουν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

"Βασιλικη" Υποδοχη στον Παύλο.Οι τίτλοι δεν πεθαινουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:06

Υποδέχτηκαν με τιμές τον Παύλο Ντε Γκρες στην Μάνη: «Οι τίτλοι δεν πεθαίνουν – Υποδέχομαι τον πρίγκιπα»
Παύλος Ντε Γκρες: «Η πατρίδα είναι το παν για εμένα»
Υποδέχτηκαν με τιμές τον Παύλο Ντε Γκρες στην Μάνη: «Οι τίτλοι δεν πεθαίνουν – Υποδέχομαι τον πρίγκιπα»

Με λαμπρότητα ο δήμος Ανατολικής Μάνης τίμησε την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821, την ημέρα που οι Μανιάτες ύψωσαν τη σημαία της επανάστασης στην Αρεόπολη και κήρυξαν τον απελευθερωτικό αγώνα.

Εικόνα

Στις διήμερες εκδηλώσεις το παρών έδωσε ο και Παύλος Ντε Γκρες. Ο Δήμαρχος ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεαδάκος, υποδεχόμενος τον Παύλο Ντε Γκρες στις εκδηλώσεις, είπε μεταξύ άλλων: «Πιστεύοντας ότι εδώ μέσα βρισκόμαστε μόνο Έλληνες, έχει δικαίωμα ο καθένας μας να πιστεύει ότι θέλει. Όμως εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι τίτλοι δεν πεθαίνουν και ακολουθούν τον άνθρωπο σε όλη του τη ζωή. Έτσι λοιπόν, υποδέχομαι τον πρίγκιπα Παύλο», με τους παραβρισκόμενους να ξεσπούν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.

Σήμερα (Δευτέρα 17 Μάρτιου) ο Παύλος Ντε Γκρες παραβρέθηκε στην δοξολογία στον Ι.Ν Παμμέγιστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου.

Εικόνα

Στη συνέχεια έδωσε το παρών στην αναπαράσταση της ορκωμοσίας των μανιάτικων οικογενειών από μαθητές της Μάνης, στην πλατεία Αθανάτων της Αερόπολης.

Εικόνα

Εικόνα

Εκεί τιμήθηκε από την επίτιμη πρόεδρο του σώματος απόδοσης τιμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης, Αθηνά Αδρεάκου η οποία τον προσφώνησε υψηλότατο, προσφέροντας του την σημαία της επανάστασης με μια βασιλική κορώνα στο κέντρο της:
«Υψηλότατε το Σώμα απόδοσης τιμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης με σεβασμό, συγκίνηση, αγάπη και περηφάνεια, θέλουμε να δεχτείτε το δώρο μας που είναι σύμβολο της σημερινής ημέρας».

Εικόνα

Από την πλευρά του ο Παύλος Ντε Γκρες είπε:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου κάνετε αυτό το δώρο σήμερα, είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι εδώ μαζί σας, γιατί η πατρίδα είναι το παν για εμένα. Η θρησκεία και η πατρίδα είναι αυτό που μας κρατάει όλους μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω και η Μάνη.»

Πηγη: https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... n-prigkipa

Αν θελετε την αποψη μου η Δημοκρατια δεν κινδυνευει απο τους Ντε Γκρες.

Αν κινδυνευει απο καποιον ειναι απο αυτους που την "υπηρετουν" τωρα καθως αποδεικνυονται κατωτεροι και αναξιοπρεπεις.

Αν θελουν να επιβιωσουν θα πρεπει να ανεβασουν λιγο τα στανταρ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Μοναρχικος
Phorum.gr user: Μοναρχικος

Re: "Βασιλικη" Υποδοχη στον Παύλο.Οι τίτλοι δεν πεθαινουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μοναρχικος » 17 Μαρ 2025, 23:16

Εγω το εχω πει οτι ο κοσμος θελει να επανελθει η βασιλεια στην χωρα

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 17 Μαρ 2025, 23:17

George_V έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:06

Με λαμπρότητα ο δήμος Ανατολικής Μάνης τίμησε την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821, την ημέρα που οι Μανιάτες ύψωσαν τη σημαία της επανάστασης στην Αρεόπολη και κήρυξαν τον απελευθερωτικό αγώνα.

Εικόνα

Στις διήμερες εκδηλώσεις το παρών έδωσε ο και Παύλος Ντε Γκρες. Ο Δήμαρχος ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεαδάκος, υποδεχόμενος τον Παύλο Ντε Γκρες στις εκδηλώσεις, είπε μεταξύ άλλων: «Πιστεύοντας ότι εδώ μέσα βρισκόμαστε μόνο Έλληνες, έχει δικαίωμα ο καθένας μας να πιστεύει ότι θέλει. Όμως εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι τίτλοι δεν πεθαίνουν και ακολουθούν τον άνθρωπο σε όλη του τη ζωή. Έτσι λοιπόν, υποδέχομαι τον πρίγκιπα Παύλο», με τους παραβρισκόμενους να ξεσπούν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.

Σήμερα (Δευτέρα 17 Μάρτιου) ο Παύλος Ντε Γκρες παραβρέθηκε στην δοξολογία στον Ι.Ν Παμμέγιστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου.

Εικόνα

Στη συνέχεια έδωσε το παρών στην αναπαράσταση της ορκωμοσίας των μανιάτικων οικογενειών από μαθητές της Μάνης, στην πλατεία Αθανάτων της Αερόπολης.

Εικόνα

Εικόνα

Εκεί τιμήθηκε από την επίτιμη πρόεδρο του σώματος απόδοσης τιμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης, Αθηνά Αδρεάκου η οποία τον προσφώνησε υψηλότατο, προσφέροντας του την σημαία της επανάστασης με μια βασιλική κορώνα στο κέντρο της:
«Υψηλότατε το Σώμα απόδοσης τιμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης με σεβασμό, συγκίνηση, αγάπη και περηφάνεια, θέλουμε να δεχτείτε το δώρο μας που είναι σύμβολο της σημερινής ημέρας».

Εικόνα

Από την πλευρά του ο Παύλος Ντε Γκρες είπε:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου κάνετε αυτό το δώρο σήμερα, είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι εδώ μαζί σας, γιατί η πατρίδα είναι το παν για εμένα. Η θρησκεία και η πατρίδα είναι αυτό που μας κρατάει όλους μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω και η Μάνη.»

Πηγη: https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... n-prigkipa

Αν θελετε την αποψη μου η Δημοκρατια δεν κινδυνευει απο τους Ντε Γκρες.

Αν κινδυνευει απο καποιον ειναι απο αυτους που την "υπηρετουν" τωρα καθως αποδεικνυονται κατωτεροι και αναξιοπρεπεις.

Αν θελουν να επιβιωσουν θα πρεπει να ανεβασουν λιγο τα στανταρ.
Επιστροφή της βασιλικής οικογένειας στην εξουσία εδώ και τώρα.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:18

Μοναρχικος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:16
Νταξει η Μανη δεν ειναι ολος ο κοσμος.

Μιλαμε για την πιο φιλοβασιλικη περιοχη της Ελλαδας. Η την μονη φιλοβασιλικη εστω.

Πως στην Κρητη καθε καφενειο εχει φωτο του Βενιζέλου? Ε στη Μανη καθε καφενειο εχει φωτο των Βασιλιαδων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Μαρ 2025, 23:19

Μοναρχικος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:16
Της Μάνης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth » 17 Μαρ 2025, 23:20

Εικόνα
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:22

Αυτο ηταν δολοφονια αθωων.

Και αντε ο Νικολαος Β' την ψιλοαξιζε λογω υπερτατης βλακειας.

Τα παιδια του δεν εφταιξαν σε τιποτα.

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice » 17 Μαρ 2025, 23:24

Καλά ρε, τι λετσαρια είναι αυτή; Χωρίς γραβάτα και με ξεκουμπωτο πουκάμισο; Σαν πληροφορικαριος που πιάνει πρώτη δουλειά σε εταιρεία είναι. Θα φρίξει ο Ζαμπούνης.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Μαρ 2025, 23:24

Εικόνα

Σύνταγμα της Επιδαύρου, 1822
Γι'αυτό εδιναν το αίμα τους οι ξεσηκωμενοι, όχι για να φιλάνε τις ποδιές των βασιλιάδων
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Μαρ 2025, 23:27

NoMoreLice έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:24
Καλά ρε, τι λετσαρια είναι αυτή; Χωρίς γραβάτα και με ξεκουμπωτο πουκάμισο; Σαν πληροφορικαριος που πιάνει πρώτη δουλειά σε εταιρεία είναι. Θα φρίξει ο Ζαμπούνης.
Οταν δεν φοράει ο Τσιπρας γραβατα ειναι λιγδιάρης αριστερος, οταν δεν φοραει Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΑΣ και εχει και το γιακά όξω σαν μολις να εχει βγει ξημερωματα από σχήμα Κωστόπουλος-Τάσσιος σε ξεφτιλάδικο στο Μπουρνάζι και ψάχνει φουρνο για ζαμπονοτυρόπιτα ειναι "βασιλικη υποδοχη" :102:

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:28

vantono έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:27
NoMoreLice έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:24
Οταν δεν φοράει ο Τσιπρας γραβατα ειναι λιγδιάρης αριστερος, οταν δεν φοραει Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΑΣ και εχει και το γιακά όξω σαν μολις να εχει βγει ξημερωματα από σχήμα Κωστόπουλος-Τάσσιος σε ξεφτιλάδικο στο Μπουρνάζι και ψάχνει φουρνο για ζαμπονοτυρόπιτα ειναι "βασιλικη υποδοχη" :102:
Εγω με γραβατα τον βλεπω.

Τι διαολο στραβωθηκα?

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 17 Μαρ 2025, 23:30

vantono έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:27
...οταν δεν φοραει Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΑΣ και εχει και το γιακά όξω σαν μολις να εχει βγει ξημερωματα από σχήμα Κωστόπουλος-Τάσσιος σε ξεφτιλάδικο στο Μπουρνάζι και ψάχνει φουρνο για ζαμπονοτυρόπιτα ειναι "βασιλικη υποδοχη" :102:
:smt005:

Η αλήθεια είναι πως και η κόρη του έχει μια μπουρναζοαισθητική.

Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth » 17 Μαρ 2025, 23:32

George_V έγραψε:
17 Μαρ 2025, 23:22
Αυτο ηταν δολοφονια αθωων.

Και αντε ο Νικολαος Β' την ψιλοαξιζε λογω υπερτατης βλακειας.

Τα παιδια του δεν εφταιξαν σε τιποτα.
Πρέπει να διακόπτεται η συνέχεια, η γραμμή διαδοχής. Ορθή απόφαση. Βλέπεις τώρα κάτι μακρινές θειές και ξαδέλφες των Ρομανόφ διεκδικούν τον θρόνο.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 17 Μαρ 2025, 23:33

Να είσαι καλοκαίρι στη Μάνη, να πηγαίνεις στο σπίτι (παππούδων) φίλου και να παίζεις PRO έχοντας τα κάδρα του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας πάνω από την τηλεόραση. Αξία ανεκτίμητη. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών