Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
πιάσε αυτό που λέει
σφύριξα κι έληξες
επειδή κάπου εδώ νομίζω, λαμβάνει τέλος η ουσιαστική σας συνεισφορά σε αυτό το νήμα
*εκτός αν θελήσω να πω του Μπαζούμπα εκείνες τις δυο τρεις κουβεντούλες, μπορείτε να τις ακούσετε και οι υπόλοιποι
σφύριξα κι έληξες
επειδή κάπου εδώ νομίζω, λαμβάνει τέλος η ουσιαστική σας συνεισφορά σε αυτό το νήμα
*εκτός αν θελήσω να πω του Μπαζούμπα εκείνες τις δυο τρεις κουβεντούλες, μπορείτε να τις ακούσετε και οι υπόλοιποι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
οχι ευχαριστουμε ακουγεται ασχημο . καντε τα δικα σας γεια .
Δόξα τον Αλλαχ!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μαντηλα να παρεις .
Δεν μπορώ, τις μάζωξες όλες εσύ με τα
χανουμάκια που ποστάρεις συνέχεια
Δόξα τω Θεώ!

Δόξα τω Θεώ!
ξεδιπλωσε τα παραπονα - απωθημενα . γιατι δε μιλας τοσο καιρο ? ανακριση θελεις ?
Στους τακτικούς ελιγμούς, χρειάζεσαι διάβασμα ακόμη
Και πολύ ταλέντο..αλλά γι αυτό....
Μπάγια
Και πολύ ταλέντο..αλλά γι αυτό....

Μπάγια
δεν κανω ?
με κοβεις ?

... το στανιο μου για bandwith
σωστο κι αυτο.Στύξ έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 17:19Mα το έχω ξαναγράψει γιατρέ. Το phorum λειτουργεί κι ως αποσυμπιεστής.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 17:15Μια εκτονώσις είναι αυτό δεν το χεις καταλάβει;
Ένας αυνανισμός τρόπον τινά.
Αν δεν υπάρχει αντικείμενο στον καυγά, δεν έχει ουσία κι ενδιαφέρον το έργο κύριοι.
Μπινελικωνόμαστε, δωρεάν ψυχοθεραπεία και λειτουργούμε μετά κανονικά στην κοινωνία.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 13:04Σε πάω σαν τύπο ρε μαλάκα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 09:25ειμαι απο τους τυπους που αν δε μου μιλανε απλοικα, δεν καταλαβαινω, ουτε καν κανω προσπαθεια.
για παραδειγμα, απο αυτο το ποστ σου (και πολλα ακομη) δεν καταλαβαινω τιποτα. και επειδη ειμαστε στο πχορουμ, δεν μπαινω στον κοπο να τα διαβαζω καν δευτερη φορα. δεν καθομαι να ψαχνω κρυφα νοηματα, κρυπτογρφημενη ειρωνια, κεκαλυμενη αληθεια κλπ.
οτι δεν ειναι απλο και σαφες, το προσπερναω.
Είναι επαρκώς σαφές;

Τυχαία νομίζεις ήταν ο νταλικέρης στο ανάγνωσμα που έφτιαξα;
Οταν σκοτώνεις έναν βιαστή παιδιών έναν βασανιστή έναν δολοφόνο αθώων ή κάποιον πολύ ζημιάρη που δεν μετανοεί η πράξη σου είναι ηθική. Κάνεις καλό στον κόσμο. Τον γλιτώνεις από μια βλαβερή ουσία. Κανονικά θα έπρεπε να αμοίβεσαι για κάτι τέτοιο.
Αυτό που αναφέρεις, είναι αυτοδικία. Αλλά δεν έχει σχέση με το νήμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενίοτε χρειάζεται η σαφήνεια, διαφορετικά δεν.sharp έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 12:48ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 13:04Σε πάω σαν τύπο ρε μαλάκα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 09:25
ειμαι απο τους τυπους που αν δε μου μιλανε απλοικα, δεν καταλαβαινω, ουτε καν κανω προσπαθεια.
για παραδειγμα, απο αυτο το ποστ σου (και πολλα ακομη) δεν καταλαβαινω τιποτα. και επειδη ειμαστε στο πχορουμ, δεν μπαινω στον κοπο να τα διαβαζω καν δευτερη φορα. δεν καθομαι να ψαχνω κρυφα νοηματα, κρυπτογρφημενη ειρωνια, κεκαλυμενη αληθεια κλπ.
Είναι επαρκώς σαφές;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ημανε γω νταλικιερης;sharp έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 12:48ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 13:04Σε πάω σαν τύπο ρε μαλάκα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 09:25
ειμαι απο τους τυπους που αν δε μου μιλανε απλοικα, δεν καταλαβαινω, ουτε καν κανω προσπαθεια.
Είναι επαρκώς σαφές;
πουθε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι καπιταλιστές έχουν ανάγκη από μια δυνατή κεντροαριστερά
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Ιούλ 2024, 13:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
29 Μαρ 2025, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάγκη της συνεργασίας των κεντροαριστερων κομμάτων για μια προοδευτική διακυβέρνηση
από Ίακχος » 22 Μαρ 2025, 18:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Μαρ 2025, 18:16
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
24 Φεβ 2025, 13:13