Αυτό
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θλιβερό και πρέπει να γίνει ban.
Σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει ανάλογες καταστάσεις, απειλητικά τηλέφωνα σπίτι μου από ακροαριστερούς τρομοκράτες και από τη μαφία του στοιχήματος.
Σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει ανάλογες καταστάσεις, απειλητικά τηλέφωνα σπίτι μου από ακροαριστερούς τρομοκράτες και από τη μαφία του στοιχήματος.
Δεν τα θυμάμαι καλά άλλα ήταν η εποχή με τους τύπους που το παίζανε και καλά αρχαιόθρησκοι, περασμένη δεκαετία λέμε τώρα, κάτι είχανε γράψει εδω μέσα που δεν άρεσε στους χαβαλέδες του 12θεου και είχανε απειλήσει με μυνήσεις
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Occasio facit furem
Κάτσε ρε, στο παλιό ήμουν κι εγώ και έγραφα θρησκειολογία τότε
Θες να πεις οτι το φόρουμ έπεσε από νήμα της Θρησκειολογίας?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Τα ονόματα μας του δώσανε. Τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους.Nandros έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:41Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι κάποτε έπαιζα στοίχημα σχεδόν επαγγελματικά και έγραφα σε φόρουμ του εξωτερικού.
Αλλά δέχτηκα σοβαρές απειλές να κόψω το στοίχημα και σταμάτησα γιατί έμπλεξα σε κυκεώνα απειλών και παρακολουθήσεων.
Είμαι οικογενειάρχης επιστήμονας δε θέλω τέτοιες ιστορίες
Αυτό ρε π@#στη μου κάπως διαρρεύσανε αυτά παίδες, κάτι μαλάκια έγινε, κάπου τα είχατε ή τα δώσατε καλοπροαίρετα και σας παίξανε μπινιά;Nandros έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:41Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
.
Παντως θυμαμαι πριν απο χρονια που καποια παιδια απο εδω ειχαν φτιαξει λογαριασμο στο τουιτερ με το αβαταρ μου και εβριζαν χυδαια τον αντερ (στο τουιτερ). Μετα ερχοταν ο αντερ εδω και παριστανε το θυμα..
Προβοκατσια και δεξια ειναι συνωνυμα
Τζαστ σέινγκ..
Μην τρελαινεσαι οττο, μπορει να ειναι απ το διπλα γραφειο
Προβοκατσια και δεξια ειναι συνωνυμα
Τζαστ σέινγκ..
Μην τρελαινεσαι οττο, μπορει να ειναι απ το διπλα γραφειο
Saturn έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:44Κάτσε ρε, στο παλιό ήμουν κι εγώ και έγραφα θρησκειολογία τότε
Θες να πεις οτι το φόρουμ έπεσε από νήμα της Θρησκειολογίας?ΛΟΛ
δεν θυμάμαι και καλά κάποιος θα τα ξέρει καλύτερα απο εμένα αλλά οι μαγαζάτορες ας πούμε του παλιού είχανε φοβηθεί τόσο που απαγόρεψαν ας πούμε αναφορά σε συγκεκριμένο μαγαζί 12θεων
τί εννοείς????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Eλα ντε!Nandros έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:41Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
.
- Otto Weininger

viewtopic.php?f=79&t=6016
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-