Συ είσαι; Τέσπα, είχε κάνει μαλακία και ανέβασε την νεα ταυτότητα φάτσα φόρα. Πάντως αρκετοί έχουν κάνει dox τον εαυτό τους, άθελα, όσους έχω πετύχει τους στέλνω PM και κατεβάζουν τις αναρτήσεις.
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Ti 4 ρε απατεωνα,την ιδια ειχες βαλει στο παλιο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και γω αυτό απορώ ρε τύπε, που είσαι συνταξιούχος ναυτικός.Nandros έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:41Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Ακριβώς. Το θέμα είναι για πόσο θα είμαστε φιλευσπλαχνοι.Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:29Μα για τον συγκεκριμένο τα μάθαμε όλα. Εκτός και αν λες για φρέσκο φρούτο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:59Η διαρροή έγινε από κάποιον που μας ξέρει και όχι επειδή έγραψα το Νίκος στα "κινέζικα".
Ψυχάκιας, που εψαχνε όχι μόνο εμάς αλλά και συγγενείς, πεθερικά κλπ.
Οπότε ναι, αν νιώσω τέτοια απειλή και ξεπεραστούν τόσο τα όρια, θα μάθω όχι μόνο ποιος και που ειναι αλλα μέχρι και πότε πήγε για χέσιμο τελευταία φορά.
Το ότι δε τον έχουμε συνετίσει είναι λόγω του ότι είμαστε φιλευσπλαχνοι. Αλλά και αυτό έχει ένα όριο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα πείτε κάτι παραπάνω για τον βορρά που δεν πάμε για διακοπές ή θα αρχίσω τα χάπια? 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
hello kitty μπλουζακι, αν θυμαμαι καλα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 20:41Τουλάχιστον ήταν ντυμένος;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πω ρε μάστορα...
Σε φανταζόμουν ξερακιανό και χωρίς σκεμπέ, γράψε λάθος λαιμαι...
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:53Της μαμάς μου στο γραφείο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:26
Ο γνωστός είναι ένας τύπος που με κάποιο τρόπο βρήκε ή του δώσανε προσωπικά στοιχεία δικά μου και 5-6 άλλων από εδώ, με αποτέλεσμα να παίρνει τηλέφωνα σε κινητά, επαγγελματικά ακόμα και συγγενικά και να λέει αδιανόητες μαλακίες/συκοφαντίες ή/και να βρίζει σαν παλαβός.
Παρότι τον βρήκαμε ποιος είναι, που είναι κλπ προσωπικά τον θεώρησα κλινική περίπτωση και δεν εδωσα συνέχεια παρότι που και που συνεχίζει.
Αν νιώσω ότι ξεφεύγει και δυνητικά αποτελεί απειλή, τότε η αντίδραση μου θα είναι ανάλογη. Για να μην πω δυσανάλογη.
Τι παίχτηκε;
Πώς βρήκε τηλέφωνα σε ένα φόρουμ;
Ποιων 5-6 άλλων και γιατί;
Τι έγινε ρε, έχω χάσει επεισόδια.
Το κινητό του πατέρα μου.
Το σταθερό στη δουλειά του Οττο και το κινητό του Οττο και στον σύλλογο που είναι Μέλος ο Οττο.
Τον Μαυροβασιλη και την αδερφή του
Τον Ερμη
Μέχρι τώρα δεν έχει βρει μόνο το κινητό μου και του Σατανικού.
ΥΓ. Πονάς αν με διαβάζεις ;;;;; Ατσσσσσσσς

Ώπα, ώπα, ώπα Σες....
Τι λες;
Εννοώ τι φάση;;;;
Καταλαβαίνω να είναι καμιά μουλωχτή μαϊμού που ήρθε πχ σε μια πχορουμοσυνάντηση να έμαθε μικρό όνομα Otto, να ξέρει επάγγελμα και να βρει πχ τηλέφωνο φαρμακείου, το κινητό αντε πες από 11880 ή συναφείς υπηρεσίες....
Το σύλλογο όπου είναι μέλος; Πως;
Το δικό σου κινητό; Πως;
Των γονιών σου;Πως στο κέρατο;
Ο Ερμής λέει με βρήκε μέσω google με το ονοματεπώνυμό μου, οκ δεκτό.
Του Black Bill και της άσχετης με το πχορουμ αδελφής του; Απο που;
Πωωωωωως στο διάολο;;
Άρα μιλάμε για καρφωτή και μιλημένη με το νι και με το σίγμα από κάποιον που σας ξέρει καλά.
Τόσα πολλά δεν τα βρίσκει κανείς τόσο εύκολα..
Ωωωω ρε πούστη μου να τραβάτε τέτοιο ζόρι;....
Ισλανδια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συγκλονίστηκε συθέμελα όλο το matrix, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
φαντάζομαι εννοεί εντός Ελλάδος
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-