Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που γράφουν πολιτικά ή αλλα κοινωνικά κλπ σχόλια, χωρίς περαιτέρω μαζικούς ή προσωπικούς χαρακτηρισμους´.
Και όμως τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα από κάτι φοβικά ρετάλια που κάνουν προσωπικές αναφορές στο χαλαρό, ενώ συγχρόνως τρέμουν για την προστασία της δικής τους παρταλοειδούς ταυτότητας.
Είναι ή δεν είναι μόντυ πάιθον φάση, όλα τούτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Μαρ 2025, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνε την έρευνα σου και στείλε τα αποτελέσματα σε ΠΜ.
.
Μπορει και το κανω ετσι για το σπορ αφου το ζητησες
To ειχα κανει με καποια στο παλιο την εντοπισα σε λιγα λεπτα και της εστειλα πιεμ λεγοντας της"κοιταξε με αυτην την δημοσιευση σε εντοπισα αν θες να μην σε εντοπιζουν απεφυγε τετοιες δημοσιευσεις"
Με ευχαριστησε και συνεχισαμε τις ζωες μας
Κάνε την έρευνα σου και στείλε τα αποτελέσματα σε ΠΜ.
.
Μπορει και το κανω ετσι για το σπορ αφου το ζητησες
To ειχα κανει με καποια στο παλιο την εντοπισα σε λιγα λεπτα και της εστειλα πιεμ λεγοντας της"κοιταξε με αυτην την δημοσιευση σε εντοπισα αν θες να μην σε εντοπιζουν απεφυγε τετοιες δημοσιευσεις"
Με ευχαριστησε και συνεχισαμε τις ζωες μας
οχι
Δεν θυμαμαι ρε συ ποια ηταν
Νομιζω οτι ηταν καποια που ηταν μεχρι πριν λιγο καιρο συντονιστρια και στο παλιο πρεπει να ειχε αλλο νικνειμ αλλα μπορει να κανω και λαθος
Πως την ελεγαν αυτη που ηταν συντονιστρια ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 18 Μαρ 2025, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ, ως Χριστιανή, θα πρότεινα στα παιδιά να διαβάσουν και κανα Ψαλμό του Δαυίδ
να τους προστατεύει από το Κακό
πχ αυτό που έχω στην υπογραφή μου
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, όντως σε καποιες φάσεις λειτουργεί αλλά όχι πάντα με τη βολική και αφελή προσέγγιση των πραγμάτων... σε χριστιανούς και μη.
Δεν υπάρχει ούτε βολική ούτε αφελής προσέγγιση, δεν ξέρω πώς το εννοείς, ίσως μερικοί άνθρωποι όταν τους τυχαίνει κάτι πολύ άσχημο στην ζωή τους, κάτι και δεν μπόρεσαν ποτέ να το αντιμετωπίσουν, μεταμορφώνονται στο Τέρας που αντίκρυσαν, τους καταπίνει το Τέρας που αντίκρυσαν, το Τέρας που τους άγγιξε, βρυκολακιάζουν παίρνοντας την μορφή Του...και την οργή που δεν μπορούν να βγάλουν προς τον ταπεινωμένο τους εαυτό, την σκορπούν απλόχερα επί δικαίων και αδίκων...
Επίσης
Πάντα λειτουργεί, στον Χρόνο που κρίνει Εκείνος
SpoilerShow
Καλή Μετάνοια σε όλους μας!
Στρώνεις σιγα, σιγά. Αυτό στο δίνω. Έστω και με προσεγγίσεις τέρμα γραμμικής οπτικής.
Έτσι εμπεδώνονται τα πράγματα και επέρχεται στο τέλος η γαλήνη.
Στεπ μπάι στεπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Μαρ 2025, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι
Νομιζω οτι ηταν καποια που ηταν μεχρι πριν λιγο καιρο συντονιστρια και στο παλιο πρεπει να ειχε αλλο νικνειμ αλλα μπορει να κανω και λαθος
Α γι αυτο ειχε κοψει λασπη τοσο γρηγορα,μηπως δεν καταλαβε οτι το ειπες καλοπροαιρετα;
Γαλή, δεν ξέρω τί φαντασιώνεσαι πάλι με το στρώσιμο
Την μεγαλοψυχία μου να σε κοουτάρω πιθανώς να την παρεξηγείς
Θα πρότεινα, μέχρι να αναλάβουν οι Άνωθεν δυνάμεις
Να το κοιτάξεις λίγο με κάποιον ειδικό
Σαν γυναίκα προς γυναίκα στο λεω πρώτα από όλα
Και αυτό και όλα τα άλλα
Αυτό είναι που πρέπει να μου δώσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 18 Μαρ 2025, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι
Α γι αυτο ειχε κοψει λασπη τοσο γρηγορα,μηπως δεν καταλαβε οτι το ειπες καλοπροαιρετα;
οχι
Κατά τ' άλλα είναι νορμάλ ο Γιαννόπουλος.
Ο ορισμος,θα τον βαλουν και στο λεξικο διπλα στη λεξη
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.