Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Μαρ 2025, 22:36

Otto Weininger έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:03
νύχτα έγραψε:
18 Μαρ 2025, 21:59
κομματάκι τρομακτικά όλα αυτά, ειλικρινά απορώ γιατί
δεν δράσατε ομαδικώς και του την χαρίζετε
Δράσαμε (ξέρουμε τα πάντα, τόσα που δεν τα φαντάζεται καν) αλλά του την χαρίσαμε. Για τώρα.

Διότι είναι κλινικη περίπτωση. Μόνο να ακούγατε τα ηχητικά που μου αφηνε στο κινητό.
Να με συγχωρείς, αλλά αφού αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση απο κάποιον ψυχοπαθή,τόσον καιρό,( θυμάμαι που το είχαμε σχολιάσει με την Σέσι κάποια στιγμή..),ίσως θα έπρεπε να μην το δεις χαριστικά ή νομότυπα.

Εγώ προσωπικά, θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα, αλανιάρικα, από ''παράδρομο''. Αν με εννοείς. Αυτά τα πράγματα, εκτός από ψυχοφθόρα, παίζει να είναι κι επικίνδυνα, αν ο άλλος είναι τελειωμένη περίπτωση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Μαρ 2025, 22:36

exiledd έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:34
Cecily Anne έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:28
νύχτα έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:09

μου κάνει φοβερή εντύπωση και που τα λέτε δημόσια,
ενώ υπάρχει πιθανότητα να μας διαβάζει...

απειλητικά ηχητικά εννοείς, υποθέτω

έχετε σκεφτεί γιατί την έπεσε σε εσάς συγκεκριμένα;
είστε φίλοι μεταξύ σας;

σόρρυ για τι ερωτήσεις αλλά είναι κάπως σοκαριστικό

δεν περιμένω απαντήσεις, μην ανησυχείς, αναρωτιέμαι φωναχτά

εύχομαι να απαλλαχτείτε πάντως
Εικάζω ότι τους συνέδεσε με κάποιο τρόπο από το παλιό. Εμένα με έμπλεξε για να με σώσει λέει. Σοκαριστικό είναι να κάθεσαι κοτζάμ γαϊδούρα να εξηγείς στη μαμά σου και στο μπαμπά σου, αφού τους έκανε ατέλειωτες κλήσεις στον επαγγελματικό τους χώρο και 30 απανωτά μηνύματα στις 5 το χάραμα, ότι δεν έχεις μπλέξει σε τίποτα περίεργο και ότι απλά γράφεις σε ένα διαδικτυακό τόπο, όπως μ ξέρω ‘γώ το φέισμπουκ και μέσα σε ολους Υπάρχουν και οι τρελοί. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι να σε παίρνουν τηλέφωνο από τον σύλλογο να σου λένε ότι μας πήραν τηλ και μας έκαναν καταγγελία για παιδοφιλία. Τεσπα. Ευτυχώς οι υπάλληλοι το πήραν ψύχραιμα και κατάλαβαν ότι είναι σαλταρισμένος, οπότε το χειρίστηκαν ανάλογα.
Αυτό ρε συ...

Να'χεις το ψυχάκι, να έχεις την αμηχανία να μην πω ντροπή,να εξηγείς τα ανεξήγητα στους δικούς σου που είναι και άσχετοι με την όλη φάση ότι όλα καλά δεν κινδυνεύετε.

Αυτό πάντως με την συκοφαντία περί παιδοφιλίας, εγώ δε θα το άφηνα έτσι,μόνο και μόνο για το σοβαρό της υπόθεσης.
Θα τον έτρεχα μόνο γι'αυτό, γ@μα το το stalking, μόνο γι' αυτό.
Ε σου λέω ήταν τυχερός, γιατί νοσηλευόμουν εκείνη την περίοδο. Ποιος θα ασχολιόταν να τον τρέξει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Μαρ 2025, 22:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Μαρ 2025, 21:15
nyxtovios έγραψε:
18 Μαρ 2025, 21:09
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Μαρ 2025, 21:05

Ο Ζαχαρίας δεν είναι μαλάκας, ο νυχτόβιος είναι. Για ναρκωμενες αγελάδες έγραψα, χαζοχαρουμενος ταύρος προέκυψε. Τέτοιες σαλιάρες γνώρισε, τέτοια λέει. :lol:
Άρχισες και τους χαρακτηρισμούς ενταντίον μου; χωρίς κανένα λόγο κιόλας.
Μην παραξηγιέσαι όμως όταν στην πέφτουν μετά όπως σου αξίζει.
Άσ´ το βρε βλάκα. Εγώ ποτέ δεν ξεκινάω πρώτη χαρακτηρισμούς. Αλλά κάπου έλεος με όλα τα φοβικά παρτάλια εδώ μέσα, που κάνουν ομαδικές πλακίτσες. Θα αρχίσω να κάνω κι εγώ με την πάρτη σας. Δεν βλεπω κάπου το πρόβλημα. Εσύ; :lol:
:p3::p3:

Έκατσα κατάχαμα και έκλαψα γοερά.

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice » 18 Μαρ 2025, 22:40

Στο παλιό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε βρουν. Οι περισσότεροι είχαν το email τους φάτσα φόρα. Επίσης σύμφωνα με το rule of 5, αν έχεις αποκάλυψει τόσα πράγματα για σένα, τα οποία συνδυαστικά δεν ανταποκρίνονται σε πάνω από 5 ανθρώπους, ουσιαστικά έχεις αποκαλύψει την ταυτότητα σου.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 22:41

Εγώ ξέρω που να ψάξω για τον καθένα, χωρίς καν να ψάχνω σε ...διαύγειες κλπ.

Έχει και τα "καλα" της η χαλαρή έκθεση, προσφέρει περισσότερα κονέ.

Και μία συμβουλή. Οι εφιάλτες είναι συνήθως οι πρώην οφα φίλοι, που σέρνονται στο χαλαρό από παπάκια και λοιπά ...ακια σε φάσεις ο,τι κάτσει κι όπως κάτσει γενικώς. Στο τέλος τρώνε φτύσιμο απ´ όλους και τελειώνει το ...ενσυναισθηματικό ή πολιτικό στόρυ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 22:43

Πασιφάη έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
nyxtovios έγραψε:
18 Μαρ 2025, 21:09

Άρχισες και τους χαρακτηρισμούς ενταντίον μου; χωρίς κανένα λόγο κιόλας.
Μην παραξηγιέσαι όμως όταν στην πέφτουν μετά όπως σου αξίζει.
Άσ´ το βρε βλάκα. Εγώ ποτέ δεν ξεκινάω πρώτη χαρακτηρισμούς. Αλλά κάπου έλεος με όλα τα φοβικά παρτάλια εδώ μέσα, που κάνουν ομαδικές πλακίτσες. Θα αρχίσω να κάνω κι εγώ με την πάρτη σας. Δεν βλεπω κάπου το πρόβλημα. Εσύ; :lol:

Πάλι κατάχαμα; Σιγά την πρωτοτυπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Μαρ 2025, 22:43

Οφα φίλοι δηλαδή ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Μαρ 2025, 22:43

NoMoreLice έγραψε:
Στο παλιό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε βρουν. Οι περισσότεροι είχαν το email τους φάτσα φόρα. Επίσης σύμφωνα με το rule of 5, αν έχεις αποκάλυψει τόσα πράγματα για σένα, τα οποία συνδυαστικά δεν ανταποκρίνονται σε πάνω από 5 ανθρώπους, ουσιαστικά έχεις αποκαλύψει την ταυτότητα σου.
και από ip μπορούν να βρεθούν άνθρωποι πιθανολογώ
εγώ για την δική μου την περίπτωση συμπεραίνω και αυτό
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd » 18 Μαρ 2025, 22:44

Cecily Anne έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:36
exiledd έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Εικάζω ότι τους συνέδεσε με κάποιο τρόπο από το παλιό. Εμένα με έμπλεξε για να με σώσει λέει. Σοκαριστικό είναι να κάθεσαι κοτζάμ γαϊδούρα να εξηγείς στη μαμά σου και στο μπαμπά σου, αφού τους έκανε ατέλειωτες κλήσεις στον επαγγελματικό τους χώρο και 30 απανωτά μηνύματα στις 5 το χάραμα, ότι δεν έχεις μπλέξει σε τίποτα περίεργο και ότι απλά γράφεις σε ένα διαδικτυακό τόπο, όπως μ ξέρω ‘γώ το φέισμπουκ και μέσα σε ολους Υπάρχουν και οι τρελοί. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι να σε παίρνουν τηλέφωνο από τον σύλλογο να σου λένε ότι μας πήραν τηλ και μας έκαναν καταγγελία για παιδοφιλία. Τεσπα. Ευτυχώς οι υπάλληλοι το πήραν ψύχραιμα και κατάλαβαν ότι είναι σαλταρισμένος, οπότε το χειρίστηκαν ανάλογα.
Αυτό ρε συ...

Να'χεις το ψυχάκι, να έχεις την αμηχανία να μην πω ντροπή,να εξηγείς τα ανεξήγητα στους δικούς σου που είναι και άσχετοι με την όλη φάση ότι όλα καλά δεν κινδυνεύετε.

Αυτό πάντως με την συκοφαντία περί παιδοφιλίας, εγώ δε θα το άφηνα έτσι,μόνο και μόνο για το σοβαρό της υπόθεσης.
Ε σου λέω ήταν τυχερός, γιατί νοσηλευόμουν εκείνη την περίοδο. Ποιος θα ασχολιόταν να τον τρέξει;
Ο Otto, αυτόν κατήγγειλε ψευδώς άλλωστε...
Καταλαβαίνω το σκεπτικό του:Ας το να πάει στα τσακίδια, αλλά είναι πάλι πολύ χοντρό.
Anyways...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Μαρ 2025, 22:47

Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:24
Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:11
Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:08

Σε ποιο νημα αναφερεσαι; Τι να σχολιασω;
Στο νήμα που άνοιξα εχθές και που στοκαρίστηκα για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει καιρόοοο τώρα και όπου μοιράζονταν απειλές δεξιά αριστερά και γινόταν και κουβέντα για διαρροές προσωπικών δεδομένων.

Ο Όττο ας πούμε δέχτηκε ένα υβριστικό μήνυμα και πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα το τυπάκι, εφόσον έτσι το ένοιωθε.
Έρχονται τώρα καποιοι να βαράνε παλαμάκια
Την ίδια ώρα που όλα όσα προανέφερα γίνονται εξακολουθητικά
Για τα σχολια της μπαμπως λες; Ποιος ασχολειται με το καρτουν εδω μεσα περα απο εμενα , τον καλυτερο της φιλο, και τις ουρες;

Επισης αν αναφερεσαι στο ιδιο πραγμα, δηλαδη το οτι η μπαμπω που διατεινεται οτι αδιαφορει για τα πχωρουμικα ολα αλλα καθεται και κουτσομπολευει με τις ουρες το αν η πασιφαη ειναι αξιογαμησιμη (τι καρτουν θεεμ :lol: ), δεν προκειται για το ιδιο πραγμα για να σοκαριστουμε το ιδιο. Ολη η φορουμικη της παρουσια ειναι αυτο το πραγμα που σε ενοχλει, 90000 κουτσουλιες. Αν ειναι να φαει μπαν δεν μπορει να γινει εξ'αφορμης συγκεκριμενου ποστ αλλα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Δεν νομιζω να φτασει εκει η φαση.
Μπαζ, αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Στο μπολνταρισμένο. Εντάξει, όλοι λίγο - πολύ, θα ξεφυγουμε σε χαρακτηρισμους, ( ναι, δεν είναι θεμιτό..), αλλά όταν έχεις ένα άτομο που διαρκώς και σε καθημερινή βάση, μιλάει υποτιμητικά για τους συνομιλητές του με αρκούντως χυδαίο και σκατόψυχο τρόπο, ίσως θα πρέπει κάποιοι να του μαζέψουν τα λουριά. Απορώ γιατί δεν συμβαίνει. Δεν είμαστε δα οι περισσότεροι μέσα στην παράνοια, να γουστάρουμε να ασχολούμαστε με τα άλυτα θεματάκια που αντιμετωπίζει ο καθένας.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 22:48

Cecily Anne έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:36
exiledd έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Αυτό ρε συ...

Όντως, δεν τίθεται θέμα σε τέτοιες φάσεις. Αλλά συνήθως τούτοι είναι τυπάκια που χρήζουν οι ίδιοι μακρύτερης νοσηλείας. Κι εκεί παίζει η φάση σύγκρουσης με τις οικογένειες τους, που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 18 Μαρ 2025, 22:49

κανονικά στο πχορουμ, κανείς δεν θα έπρεπε να γράφει ανώνυμα. θα ήταν εκκλησία.

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice » 18 Μαρ 2025, 22:50

Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:43
NoMoreLice έγραψε:
και από ip μπορούν να βρεθούν άνθρωποι πιθανολογώ
εγώ για την δική μου την περίπτωση συμπεραίνω και αυτό
Δύσκολο το βλέπω αυτό. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, αυτό γίνεται μόνο αν έχει πρόσβαση στα δεδομένα του παρόχου σου.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Μαρ 2025, 22:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:43
Πασιφάη έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Πάλι κατάχαμα; Σιγά την πρωτοτυπία.
Εσύ πάλι δεν βλέπω να πρωτοτυπείς κάπου. Για πες μου αγαπούλα, πότε θα κόψεις μάγκικα τον χθεσινό γόρδιο δεσμό; Γιατί από παρόλες, χορτάσαμε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 22:50

Πασιφάη έγραψε:
18 Μαρ 2025, 22:47
Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:24
Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:11

Στο νήμα που άνοιξα εχθές και που στοκαρίστηκα για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει καιρόοοο τώρα και όπου μοιράζονταν απειλές δεξιά αριστερά και γινόταν και κουβέντα για διαρροές προσωπικών δεδομένων.

Ο Όττο ας πούμε δέχτηκε ένα υβριστικό μήνυμα και πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα το τυπάκι, εφόσον έτσι το ένοιωθε.
Έρχονται τώρα καποιοι να βαράνε παλαμάκια
Την ίδια ώρα που όλα όσα προανέφερα γίνονται εξακολουθητικά
Για τα σχολια της μπαμπως λες; Ποιος ασχολειται με το καρτουν εδω μεσα περα απο εμενα , τον καλυτερο της φιλο, και τις ουρες;

Επισης αν αναφερεσαι στο ιδιο πραγμα, δηλαδη το οτι η μπαμπω που διατεινεται οτι αδιαφορει για τα πχωρουμικα ολα αλλα καθεται και κουτσομπολευει με τις ουρες το αν η πασιφαη ειναι αξιογαμησιμη (τι καρτουν θεεμ :lol: ), δεν προκειται για το ιδιο πραγμα για να σοκαριστουμε το ιδιο. Ολη η φορουμικη της παρουσια ειναι αυτο το πραγμα που σε ενοχλει, 90000 κουτσουλιες. Αν ειναι να φαει μπαν δεν μπορει να γινει εξ'αφορμης συγκεκριμενου ποστ αλλα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Δεν νομιζω να φτασει εκει η φαση.
Μπαζ, αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Στο μπολνταρισμένο. Εντάξει, όλοι λίγο - πολύ, θα ξεφυγουμε σε χαρακτηρισμους, ( ναι, δεν είναι θεμιτό..), αλλά όταν έχεις ένα άτομο που διαρκώς και σε καθημερινή βάση, μιλάει υποτιμητικά για τους συνομιλητές του με αρκούντως χυδαίο και σκατόψυχο τρόπο, ίσως θα πρέπει κάποιοι να του μαζέψουν τα λουριά. Απορώ γιατί δεν συμβαίνει. Δεν είμαστε δα οι περισσότεροι μέσα στην παράνοια, να γουστάρουμε να ασχολούμαστε με τα άλυτα θεματάκια που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Ώσμωση μπαζοειδών. Πρωτότυπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών