Γιατί, είπα εγώ κάτι άλλο?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:28μα αυτο ειναι τελειο καλο μου
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πραγματικά, αγαπούλα, ομολογώ οτι δεν κατάλαβα τίποτα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δώστε και σώστε έχει γίνει!

Eιναι 35-45 χρονων,
Στα νιατα του επαιζε καποιο mmorpg η dota στο battlenet
Ειχε ενα τραυματισμο στο γονατο που του στερησε την δυνατοτητα να κανει καριερα σε καποιο αθλημα
Πολιτικα εντασσεται στην ακρα δεξια
Εχει σκυλο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάντως, έχεις το λέφτερο, Νυχτόβια αγάπη μου, να με ρωτήσεις σε πμ όποια διευκρίνηση θέλεις 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ευτυχώς που είπες το τελευταίο και το έσωσες ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 18 Μαρ 2025, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
και με το mirc, βολές ρίχνουνε?
Αγαπούλα?
ηθελε να πει ο αλλος πως ειναι παλια αυτη η ατακα και εβαλε στη μεση το μιρκ .
πες μου εισαι ξανθουλα βαμμενη ?

Κάνει και χουμοράκι το "αλάνι".
Του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι είναι γιούχου ιν δε χούχου, σαλπαρισμένος για αλλού, πως το λένε, αλλά και πάλι σκάλωσα με αυτό που είπε η Σες.
Να κάθεσαι να εξηγείς στους δικούς σου σε τι καϊλίκι site ξημεροβραδιάζεσαι και που έμπλεξες, με τρελάκηδες...
Μαλάκες ντρέπομαι να λέω ότι γράφω εδώ μέσα, είμαι 100 per cent ότι όσοι παράτησαν το άθλημα κσι την κάνανε για αλλού κάπως έτσι τη σακουλευτήκανε τη φάση:
Άσε μην μπλέξω με κανα ζαβό και γίνω ρόμπα...
Του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι είναι γιούχου ιν δε χούχου, σαλπαρισμένος για αλλού, πως το λένε, αλλά και πάλι σκάλωσα με αυτό που είπε η Σες.
Να κάθεσαι να εξηγείς στους δικούς σου σε τι καϊλίκι site ξημεροβραδιάζεσαι και που έμπλεξες, με τρελάκηδες...
Μαλάκες ντρέπομαι να λέω ότι γράφω εδώ μέσα, είμαι 100 per cent ότι όσοι παράτησαν το άθλημα κσι την κάνανε για αλλού κάπως έτσι τη σακουλευτήκανε τη φάση:
Άσε μην μπλέξω με κανα ζαβό και γίνω ρόμπα...
Όταν σε λέω εγώ τιμημενο πρωτοχορευτή της φιγούρας, κάτι ξέρω

Κι όμως, ειδικώς ο προχωκαγκουρισμός έχει καταγραφεί ως πχορουμικός όρος, απολύτως σαφής και ενεργειακά ισχυρός για το είδος σας.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:28Έχω την αίσθηση πως ήρθε η ώρα αγαπούλα, να ''εγκαινιασεις'' άλλες λεξούλες, διότι αυτές ξεφτισαν.
Και το ξέρετε. Εσείς συνεχίστε με τα γραία,μπάμπω, αγάμητη κλπ που εκφράζει πλήρως το κωλοπετεινιτσιώτικο ...γαμημένο είδος σας και ταράζει τα μπαζοχυμένα θηλαστικά και αρσενικά του είδους σας. Έτσι μάθατε, έτσι κάνετε, κατανοητό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-