Και να είσαι ξέρω ‘γώ 20ρης πάει στο διάολο ! Εγώ κοντεύω τα 40!exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:37Κάνει και χουμοράκι το "αλάνι".
Του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι είναι γιούχου ιν δε χούχου, σαλπαρισμένος για αλλού, πως το λένε, αλλά και πάλι σκάλωσα με αυτό που είπε η Σες.
Να κάθεσαι να εξηγείς στους δικούς σου σε τι καϊλίκι site ξημεροβραδιάζεσαι και που έμπλεξες, με τρελάκηδες...
Μαλάκες ντρέπομαι να λέω ότι γράφω εδώ μέσα, είμαι 100 per cent ότι όσοι παράτησαν το άθλημα κσι την κάνανε για αλλού κάπως έτσι τη σακουλευτήκανε τη φάση:
Άσε μην μπλέξω με κανα ζαβό και γίνω ρόμπα...
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Δεύτερη φορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν με δοκίμασες ποτέ εκει για να ξέρεις
Με έχεις δοκιμάσει αρκούντως στα υπόλοιπα εδώ μέσα όμως
Θα έλεγα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εμενα τη πρώτη φορά που πήρε στη δουλειά, το.σηκωσε η γραμματέας και έτσι του έδωσε το κινητό μου. Τη δεύτερη το σήκωσε ο πατέρας μου και τον άκουσε στο παραλήρημα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:38Και να είσαι ξέρω ‘γώ 20ρης πάει στο διάολο ! Εγώ κοντεύω τα 40!exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:37Κάνει και χουμοράκι το "αλάνι".
Του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι είναι γιούχου ιν δε χούχου, σαλπαρισμένος για αλλού, πως το λένε, αλλά και πάλι σκάλωσα με αυτό που είπε η Σες.
Να κάθεσαι να εξηγείς στους δικούς σου σε τι καϊλίκι site ξημεροβραδιάζεσαι και που έμπλεξες, με τρελάκηδες...
Μαλάκες ντρέπομαι να λέω ότι γράφω εδώ μέσα, είμαι 100 per cent ότι όσοι παράτησαν το άθλημα κσι την κάνανε για αλλού κάπως έτσι τη σακουλευτήκανε τη φάση:
Με κοιτάει και μου λέει "τι μλκια έκανες πάλι;"

Αντε να εξηγείς τώρα τι και πως
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λίγο τουμπεκιασμένο σε βλέπω μάλλον , μαναράκι (αγαπούλα και αγαπούλα συνέχεια, μη γίνουμε και γραφικοί)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ο τύπος τα έκανε όλα αυτά ,τι τον κινητοποίησε. Είχατε τίποτα έντονες αντιπαραθέσεις ; Κάτι πρέπει να του έστριψε τη ''βίδα''..
Έτσι πιστέυεις? Έτσι ελπίζεις? Έτσι λαχταράς?

Δεν νομίζω οτι γαμάμε τίποτα πάντως
Ίσα ίσα
Δίνουμε τροφή για κοινωνικό σχολιασμό
Πιστεύω οτι σου αρέσει το τελευταίο, έτσι δεν είναι?
Αγαπούλα?
Ίσα ίσα
Δίνουμε τροφή για κοινωνικό σχολιασμό
Πιστεύω οτι σου αρέσει το τελευταίο, έτσι δεν είναι?
Αγαπούλα?
Κόλλησε η βελόνα. Καμία πρόοδος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:38Κι όμως, ειδικώς ο προχωκαγκουρισμός έχει καταγραφεί ως πχορουμικός όρος, απολύτως σαφής και ενεργειακά ισχυρός για το είδος σας.
Και το ξέρετε. Εσείς συνεχίστε με τα γραία,μπάμπω, αγάμητη κλπ που εκφράζει πλήρως το κωλοπετεινιτσιώτικο ...γαμημένο είδος σας και ταράζει τα μπαζοχυμένα θηλαστικά και αρσενικά του είδους σας. Έτσι μάθατε, έτσι κάνετε, κατανοητό.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν είμαι εγώ εξπέρ στα τεχνικά βρε.
Σε άλλα έχω τρίτη όραση.

Στο παρελθόν χρειάστηκα όντως τεχνική βοήθεια από φίλους για να βρω κάποιους μαλάκες αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή φάση από κάτι αου αου παρταλάκια στα φόρα.
Οπότε ησύχασε γλυκειά μου, δεν έχεις και τόσο ενδιαφέρον ως εύρημα. Αν με πειράξεις πραγματικά, θα σε βρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tι εχασα σε αυτο το νημα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:43Εμενα τη πρώτη φορά που πήρε στη δουλειά, το.σηκωσε η γραμματέας και έτσι του έδωσε το κινητό μου. Τη δεύτερη το σήκωσε ο πατέρας μου και τον άκουσε στο παραλήρημα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:38Και να είσαι ξέρω ‘γώ 20ρης πάει στο διάολο ! Εγώ κοντεύω τα 40!exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:37Κάνει και χουμοράκι το "αλάνι".
Με κοιτάει και μου λέει "τι μλκια έκανες πάλι;"
Αντε να εξηγείς τώρα τι και πως
Bro εσείς γελάτε, τώρα γιατί τότε φαντάζομαι τα χρειαστηκατε, αλλά μόνο αυτό το τι και πως (ούτε φαντάζομαι τι εξήγηση έδωσες

Και αν δεν μείνει στο παραλήρημα και την παρενόχληση και πειράξει κάποιον δικό μου;
Και αν, και αν, και αν;
Ου μπλέξεις έλεγε η μακαρίτισσα...
Ου...
Μπλέξεις...
Μα δεν είπα οτι θέλεις να με βρεις Γαλή μου
Κι εγώ σε βρίσκω, χαλαρουίτα, μην νομίζεις οτι σε σνομπάρω τόσο, τις αγαπώ τις Γατούλες
Για προσωπικά δεδομένα άλλου τύπου μιλάω
Όχι φωτο και τα ρέστα
Δεν μοιράζομαι τέτοια εγώ
Συγκεντρώσου μανάρα μου, επιτέλους!
Κι εγώ σε βρίσκω, χαλαρουίτα, μην νομίζεις οτι σε σνομπάρω τόσο, τις αγαπώ τις Γατούλες
Για προσωπικά δεδομένα άλλου τύπου μιλάω
Όχι φωτο και τα ρέστα
Δεν μοιράζομαι τέτοια εγώ
Συγκεντρώσου μανάρα μου, επιτέλους!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-