Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
νταξ, ημανε και ολιγον μαλακας, ειχα βαλει το επαγγελματικο μειλ μου στην εγγραφη, και ηταν συντονιστης. ε, δε χρειαστηκε και να κανει τον ντεντεκτιβ.exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:15JJ για να γίνει αυτό, δεν ξέρω σε τι βαθμό βέβαια την εντόπισες, πρέπει η άλλη να είχε και ξεκλείδωτα social να είχε αναφέρει όνομα και τόπο διαμονής ή να είχε φώτο ανεβασμένες.SeaHawk έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:05Μπορει και το κανω ετσι για το σπορ αφου το ζητησες
To ειχα κανει με καποια στο παλιο την εντοπισα σε λιγα λεπτα και της εστειλα πιεμ λεγοντας της"κοιταξε με αυτην την δημοσιευση σε εντοπισα αν θες να μην σε εντοπιζουν απεφυγε τετοιες δημοσιευσεις"
Με ευχαριστησε και συνεχισαμε τις ζωες μας
Γίνεται πάντως, ρωτήστε τον Ασέβ, που του έκανε κουκουτσά ο Ηράκλειτος στο χώρο του...
Καλοπροαίρετα μεν αλλά είναι αυτό που, ορθά δε γουστάρει ο Otto, να του σκάσεις μύτη έστω για ένα φιλικό "γειά" επειδή τον stalkαρες από social engineering (έτσι λέγεται οεντοπισμός κάποιου μέσω κοινωνικών του δεδομένων).
Δεν έχει κανένας μας δουλειά να ξέρει που μένει ή που εργάζεται ο άλλος, όσο συμπαθής και να μας είναι, Period...
Όχι ότι ψέγω τον Ηράκλειτο, just sayin'...
Αλλά πρέπει, διάολε!, και ο άλλος να είναι πολύ απρόσεκτος...
get a room.
ισχυει. και γω φανταζομαι οτι τα υπολοιπα θα μπορουσα να τα παρω στο χαλαρο, ακομη και στην πλακα, αυτο θα μου αναβε ολα τα λαμπακια σαν χριστουγεννιατικο δεντρο.exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:34Αυτό ρε συ...Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:28Εικάζω ότι τους συνέδεσε με κάποιο τρόπο από το παλιό. Εμένα με έμπλεξε για να με σώσει λέει. Σοκαριστικό είναι να κάθεσαι κοτζάμ γαϊδούρα να εξηγείς στη μαμά σου και στο μπαμπά σου, αφού τους έκανε ατέλειωτες κλήσεις στον επαγγελματικό τους χώρο και 30 απανωτά μηνύματα στις 5 το χάραμα, ότι δεν έχεις μπλέξει σε τίποτα περίεργο και ότι απλά γράφεις σε ένα διαδικτυακό τόπο, όπως μ ξέρω ‘γώ το φέισμπουκ και μέσα σε ολους Υπάρχουν και οι τρελοί. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι να σε παίρνουν τηλέφωνο από τον σύλλογο να σου λένε ότι μας πήραν τηλ και μας έκαναν καταγγελία για παιδοφιλία. Τεσπα. Ευτυχώς οι υπάλληλοι το πήραν ψύχραιμα και κατάλαβαν ότι είναι σαλταρισμένος, οπότε το χειρίστηκαν ανάλογα.νύχτα έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:09
μου κάνει φοβερή εντύπωση και που τα λέτε δημόσια,
ενώ υπάρχει πιθανότητα να μας διαβάζει...
απειλητικά ηχητικά εννοείς, υποθέτω
έχετε σκεφτεί γιατί την έπεσε σε εσάς συγκεκριμένα;
είστε φίλοι μεταξύ σας;
σόρρυ για τι ερωτήσεις αλλά είναι κάπως σοκαριστικό
δεν περιμένω απαντήσεις, μην ανησυχείς, αναρωτιέμαι φωναχτά
εύχομαι να απαλλαχτείτε πάντως
Να'χεις το ψυχάκι, να έχεις την αμηχανία να μην πω ντροπή,να εξηγείς τα ανεξήγητα στους δικούς σου που είναι και άσχετοι με την όλη φάση ότι όλα καλά δεν κινδυνεύετε.
Αυτό πάντως με την συκοφαντία περί παιδοφιλίας, εγώ δε θα το άφηνα έτσι,μόνο και μόνο για το σοβαρό της υπόθεσης.
Θα τον έτρεχα μόνο γι'αυτό, γ@μα το το stalking, μόνο γι' αυτό.
δεν θα υπηρχε.kongrosian έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 22:49κανονικά στο πχορουμ, κανείς δεν θα έπρεπε να γράφει ανώνυμα. θα ήταν εκκλησία.
Κατά καιρούς έχει γράψει εδώ με διάφορους λογαριασμούς.
Και εμένα μου αναψε τα λαμπάκια αυτό. Και δεν έχουν σβήσει, σε αναμονή είναι.
αμαρτια, μερες που ναι.