Επινες 3 λιτρα την ημερα?Belisarius έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:54Τα σούπερ μάρκετ είναι σαφώς φτηνότερα όπως είναι λογικό. Αγοράζω από μπακάλικα μόνο όταν δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Ο περιορισμός του μπακάλικου παίζει να μου εξασφαλίζει 1-2 μισθούς το χρόνο απλά αγοράζοντας τα ίδια ακριβώς προϊόντα από υπεραγορά.
Green Cola 1.5 λίτρο αγόραζα 1-2 την ημέρα (το ξέρω πολύ). Τιμή μπακάλικου 1.80. Τιμή σούπερ μάρκετ 67 εως 1.10 (νομίζω τώρα ανέβηκε η τιμή αλλά την έκοψα). Υπολογίστε 1.5 μπουκάλια την ημέρα επί 365 το χρόνο τι διαφορά στα χρήματα προκύπτει. Αυτό απλά από την κοκα κόλα.
Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;
Re: Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Από την άλλη π.χ. κρεατικά ή φρούτα/λαχανικά δεν συμφέρει στις υπεραγορές. Θέλει ψάξιμο.
- Belisarius
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειναι πολύ πιο φρέσκα στα ΣΜ γιατι το εμπορευμα τους διατίθεται πιο γρήγορα.Belisarius έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:59Από την άλλη π.χ. κρεατικά ή φρούτα/λαχανικά δεν συμφέρει στις υπεραγορές. Θέλει ψάξιμο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Το Πάσχα είχα πάρει μηχανή για την ψησταριά σε μικρό μαγαζί. Την ίδια ακριβώς μηχανή στα ίδια βατ το πράκτικεε την είχε 2 ευρώ ακριβότερα...
- hellegennes
Ε, σε εμάς τότε πρέπει να φορολογούν τον τζίρο, που πληρώνουμε αναλογικά 3-4 φορές περισσότερο φόρο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:48Πολύ φοβούμαι ότι πρόκειται για συνομωσία σόρος-σιωνιστών να φορολογούνται τα κέρδη και όχι ο τζίρος!ST48410 έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:36Πως γίνεται αυτό;hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:33Επίσης συνεισφέρουν ελάχιστους ως καθόλου φόρους. Οι τρεις μεγάλες αλυσίδες έχουν τζίρο περί τα 5 δισεκατομμύρια και πληρώνουν φόρους περί τα 60 εκατομμύρια. Δηλαδή παράγουν το 2,8% του ΑΕΠ και πληρώνουν το 0,3% των άμεσων φόρων (ή το 0,13% των συνολικών φόρων).
Κάπου εδώ θα πεταχτεί ο Γιαννόπουλος να μου πει ότι πληρώνω λιγότερο φόρο από τον Βασιλόπουλο, γιατί την μέρα που έμαθαν την αναλογία στα μαθηματικά ήταν σε κάποια πρεσβεία στην Βουλγαρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε σχέση με τα μανάβικα συμφέρει. Αλλά φτηνότερα όλων πουλάνε οι παραγωγοί στις λαϊκές.Belisarius έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:59Από την άλλη π.χ. κρεατικά ή φρούτα/λαχανικά δεν συμφέρει στις υπεραγορές. Θέλει ψάξιμο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μια λογιστικη παπαρια ειναι ας πουμε οτι κανουν επενδυσεις δεκαδων και εκατονταδων εκατομμυριων ,οτι αλλαζουν τα ψυγεια τους καθε 3-4 χρονια ενω πολλα μινι μαρκετ εχουν ακομη ψυγεια με φρεον 12 που εχει απαγορευτει απο την δεκαετια του 90hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:58Δεν πληρώνουν φόρους γιατί κρύβουν τα κέρδη τους με λογιστικές παπαριές.
Η φαση ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφια των μινι μαρκετ οταν κανει ανακαινιση αγοραζει ραφια και ψυγεια απο αυτα που απεσυραν οι αλυσιδες
Αλλα ενταξει πνιγμενος στην γενικοτητα για λογιστικες παπαριες μπορει να το πιστεψεις κιολας
Πες μας ομως μερικες παπαριες ετσι με περισσοτερες λεπτομεριες γκουρου της τροφικης αλυσιδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Δεκ 2018, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:44Με μαγικά λογιστικά. Seriously, κοίτα τις οικονομικές καταστάσεις τους, δεν το βγάζω απ' το μυαλό μου.ST48410 έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:36Πως γίνεται αυτό;hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:33Επίσης συνεισφέρουν ελάχιστους ως καθόλου φόρους. Οι τρεις μεγάλες αλυσίδες έχουν τζίρο περί τα 5 δισεκατομμύρια και πληρώνουν φόρους περί τα 60 εκατομμύρια. Δηλαδή παράγουν το 2,8% του ΑΕΠ και πληρώνουν το 0,3% των άμεσων φόρων (ή το 0,13% των συνολικών φόρων).
δηλαδή κάνουν λογιστικές παπαριές τις οποίες μπορεί να τις δει οποιοσδήποτε στις οικονομικές καταστάσεις τους;hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:58
Δεν πληρώνουν φόρους γιατί κρύβουν τα κέρδη τους με λογιστικές παπαριές.
Παρουσιάζουν δηλαδή αυξημένα έξοδα; Είσαι σίγουρος οτι αυτά τα έξοδα δεν δικαιολογούνται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 17 Δεκ 2018, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ζητάς αποδείξεις εκεί που είναι λίγο δύσκολο να είναι διαθέσιμες αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα να παρουσιάζεις επιχειρήματα χωρίς αποδείξεις...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 23:02Μια λογιστικη παπαρια ειναι ας πουμε οτι κανουν επενδυσεις δεκαδων και εκατονταδων εκατομμυριων ,οτι αλλαζουν τα ψυγεια τους καθε 3-4 χρονια ενω πολλα μινι μαρκετ εχουν ακομη ψυγεια με φρεον 12 που εχει απαγορευτει απο την δεκαετια του 90hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:58Δεν πληρώνουν φόρους γιατί κρύβουν τα κέρδη τους με λογιστικές παπαριές.
Η φαση ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφια των μινι μαρκετ οταν κανει ανακαινιση αγοραζει ραφια και ψυγεια απο αυτα που απεσυραν οι αλυσιδες
Αλλα ενταξει πνιγμενος στην γενικοτητα για λογιστικες παπαριες μπορει να το πιστεψεις κιολας
Η κοκα κολα ανεβαζει την πιεση???Belisarius έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 23:01Ναι. Άνετα. Αλλά ανέβασα πίεση. Οπότε την έκοψα εν μία νυκτί.
Η πίεση επανήλθε σε αθλητικά επίπεδα σε 2-3 εβδομάδες.
- hellegennes
Πηγή;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 23:02Μια λογιστικη παπαρια ειναι ας πουμε οτι κανουν επενδυσεις δεκαδων και εκατονταδων εκατομμυριων
Πηγή;
Πηγή;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 23:02ενω πολλα μινι μαρκετ εχουν ακομη ψυγεια με φρεον 12
Πηγή;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 23:02Η φαση ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφια των μινι μαρκετ οταν κανει ανακαινιση αγοραζει ραφια και ψυγεια απο αυτα που απεσυραν οι αλυσιδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα μίνι μάρκετ που είναι οικογενειακές επιχειρήσεις κάνουν μεγάλη φοροδιαφυγή και ακόμη μεγαλύτερη εισφοροδιαφυγή.
Πολλαπλάσιες σε ποσοστό από τις αλυσίδες.
Πολλαπλάσιες σε ποσοστό από τις αλυσίδες.
- Belisarius
ευχαριστώ φίλε.sensimilla έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 22:19Αν υπαρχει κάποια δικη, ο αναγνώστης τοποθετείται χιλιάδες χρόνια αφού εχει τελεσιδικησει και το μυαλό του ειναι ελεύθερο να γαληνευσει μακρυα απο ιαχες και σφυρακια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Αύγ 2024, 11:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-