Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Niki » 19 Μαρ 2025, 22:00
SeaHawk έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 13:07
Niki έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:51
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
Να διευκρινίσω ότι τα έχω στείλει σε κάποιον που δουλεύει για αυτούς σαν εξωτερικός συνεργάτης.Αυτός είναι ο γνωστός μου.
Την πρώτη μέρα που τα έστειλα με πήρε τηλ και μου είπε αν έχω του ιδίου και στο Χ να στείλω και αν έχω και άλλων.
Μου είπε ότι θα κάνουν ειδική εκπομπή για τα μποτς.
Προχτές που δεν είδα τίποτα τον πήρα τηλ μου είπε ότι ακόμα κάνουν εκπομπή για την αστυνομική βία.
Σήμερα δεν τον πήρα θα τον ξαναπάρω αύριο.
Σου ζητησα να μην το κανεις
Σε προειδοποιησα οτι θα υπαρξουν συνεπειες

Ειμαστε ακομη στην αρχη

Τι να πω είσαι πολύ τυχερός αν και μου είπανε ότι θα κάνουν ειδική εκπομπή για τα μποτ και να τους στείλω και άλλα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Otto Weininger
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Otto Weininger » 19 Μαρ 2025, 22:04
Niki έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 22:00

Τι να πω είσαι πολύ τυχερός αν και μου είπανε ότι θα κάνουν ειδική εκπομπή για τα μποτ και να τους στείλω και άλλα.
Αντε και σε πιστεύουμε.
Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις, πέρα από το να με επιβεβαιώσεις (για άλλη μια φορά) ότι έχεις ξεφύγει τελείως;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
-
- 55 Απαντήσεις
- 1389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Απρ 2025, 09:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
16 Μαρ 2025, 17:06
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.