Πάμε για κοινωνική κατάρρευση; Tι δεν πάει καλά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Re: Πάμε για κοινωνική κατάρρευση; Tι δεν πάει καλά;
Δεν πάμε για καμιά κοινωνική κατάρρευση ,δεν θα συμβεί ποτέ δευτέρα παρουσία ,υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε καλά και πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά.
Δεν κατέρρευσε τίποτα το 1850 ή το 1950 που έχεζαν σε λάκους στον κήπο και έτρωγαν χειρότερο απ αυτούς που τρώνε σήμερα σε συσσίτια και θα καταρρεύσει τώρα που υπάρχουν 5-6 εναλλακτικές για τον οποιονδήποτε;
Ντάξει η διαφθορά είναι κυρίαρχη παντού. Κι άμα;
Δεν κατέρρευσε τίποτα το 1850 ή το 1950 που έχεζαν σε λάκους στον κήπο και έτρωγαν χειρότερο απ αυτούς που τρώνε σήμερα σε συσσίτια και θα καταρρεύσει τώρα που υπάρχουν 5-6 εναλλακτικές για τον οποιονδήποτε;
- hellegennes
Δεν είναι ίδιο αλλά είναι περιπτωσιολογία. Είναι σαν να λες "δεν μετράει γιατί ήταν κλινικές περιπτώσεις". Ε, πολλές αυτοκτονίες είναι κλινικές περιπτώσεις. Όσον αφορά την στατιστική κατανομή τους δεν αλλάζει κάτι.Νon4me έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:37hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:32Καλά, αυτό δεν λέει τίποτα. Αν είναι να ψειρίζουμε μια-μια τις περιπτώσεις θα αρχίσουμε να λέμε "αυτός ήταν να αυτοκτονήσει γιατί τον παράτησε η γυναίκα του και απολύθηκε από την δουλειά του", "εκείνος ήταν να αυτοκτονήσει γιατί έτρωγε τραμπουκισμό και ήταν γκέι" και πάει λέγοντας. Η περιπτωσιολογία δεν εξηγεί την σύμπτωση, αλλά δεν παύει να είναι σύμπτωση.
ιδιο ειναι ο αναδρομος ερμης με ζευγαρι που ηταν χρονια σε ψυχιατρειο ?αλλα......
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ποτέ δεν συνέβη δευτέρα παρουσία άρα μας λες ότι ποτέ δεν υπήρξε κοινωνική κατάρρευση σε καμμιά κοινωνία. Όλα είναι μια ομαλή ροή της ιστορίας από πόλεις-κράτη σε εθνικές και πολυεθνικές δημοκρατίες.mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:39Δεν πάμε για καμιά κοινωνική κατάρρευση ,δεν θα συμβεί ποτέ δευτέρα παρουσία ,υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε καλά και πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά.
Τώρα, αν εκτιμάς ότι συνέβησαν στο παρελθόν αλλά δεν θα συμβούν στο μέλλον, σεβαστή η άποψή σου αλλά αστήριχτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ενταξει τωρα κανεις σαν τον ακατανομαστο στην προσεληνωση . παω σουπερ μαρκετ.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:47
Δεν είναι ίδιο αλλά είναι περιπτωσιολογία. Είναι σαν να λες "δεν μετράει γιατί ήταν κλινικές περιπτώσεις". Ε, πολλές αυτοκτονίες είναι κλινικές περιπτώσεις. Όσον αφορά την στατιστική κατανομή τους δεν αλλάζει κάτι.
- hellegennes
Το ότι δεν θυμάσαι δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει διαρκώς. Σε clusters βρίσκονται συνήθως γιατί είναι σχετικά τυχαίοι θάνατοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εν πρώτοις "προσσελήνωση", με δύο σίγμα. Σε δεύτερο λόγο, σου λέω απλά ότι είναι λάθος αυτό που κάνεις. Δεν έχει σημασία για ποιον λόγο αυτοκτόνησαν. Δεν ξέρεις την φύση των υπόλοιπων αυτοκτονιών. Ίσως αν αφαιρέσεις με τον ίδιο τρόπο τις υπόλοιπες κλινικές περιπτώσεις να μείνουν 100 αυτοκτονίες. Δεν μπορείς να τις αφαιρείς και να λες "ουσιαστικά μιλάμε για μία γιατί οι άλλες δεν μετράνε".Νon4me έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:50ενταξει τωρα κανεις σαν τον ακατανομαστο στην προσεληνωση . παω σουπερ μαρκετ.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:47
Δεν είναι ίδιο αλλά είναι περιπτωσιολογία. Είναι σαν να λες "δεν μετράει γιατί ήταν κλινικές περιπτώσεις". Ε, πολλές αυτοκτονίες είναι κλινικές περιπτώσεις. Όσον αφορά την στατιστική κατανομή τους δεν αλλάζει κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ανέφερα απλά τη μηδενική πιθανότητα δευτέρας παρουσίας με την έννοια του ότι δεν προμυνείεται τέλος του κόσμου.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:49Ποτέ δεν συνέβη δευτέρα παρουσία άρα μας λες ότι ποτέ δεν υπήρξε κοινωνική κατάρρευση σε καμμιά κοινωνία. Όλα είναι μια ομαλή ροή της ιστορίας από πόλεις-κράτη σε εθνικές και πολυεθνικές δημοκρατίες.mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:39Δεν πάμε για καμιά κοινωνική κατάρρευση ,δεν θα συμβεί ποτέ δευτέρα παρουσία ,υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε καλά και πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά.
Τώρα, αν εκτιμάς ότι συνέβησαν στο παρελθόν αλλά δεν θα συμβούν στο μέλλον, σεβαστή η άποψή σου αλλά αστήριχτη.
Εντιμώ ότι κοινωνική κατάρρευση αντίστοιχη με οποιαδήποτε άλλη του παρελθόντος ,αποκλείεται να συμβεί μέχρι την 31.7.2032.
Το στηρίζω με το ότι εκείνη την ημερομηνία θα μπω εδώ και θα γράψω ότι είχα δίκιο.
- hellegennes
mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:58Ανέφερα απλά τη μηδενική πιθανότητα δευτέρας παρουσίας με την έννοια του ότι δεν προμυνείεται τέλος του κόσμου.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:49Ποτέ δεν συνέβη δευτέρα παρουσία άρα μας λες ότι ποτέ δεν υπήρξε κοινωνική κατάρρευση σε καμμιά κοινωνία. Όλα είναι μια ομαλή ροή της ιστορίας από πόλεις-κράτη σε εθνικές και πολυεθνικές δημοκρατίες.mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:39Δεν πάμε για καμιά κοινωνική κατάρρευση ,δεν θα συμβεί ποτέ δευτέρα παρουσία ,υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε καλά και πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά.
Εντιμώ ότι κοινωνική κατάρρευση αντίστοιχη με οποιαδήποτε άλλη του παρελθόντος ,αποκλείεται να συμβεί μέχρι την 31.7.2032.
Το στηρίζω με το ότι εκείνη την ημερομηνία θα μπω εδώ και θα γράψω ότι είχα δίκιο.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Αντι να σχολιάσεις το εντιμώ ,γελάκια. Πας κι εσύ.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 15:27mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:58Ανέφερα απλά τη μηδενική πιθανότητα δευτέρας παρουσίας με την έννοια του ότι δεν προμυνείεται τέλος του κόσμου.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:49
Ποτέ δεν συνέβη δευτέρα παρουσία άρα μας λες ότι ποτέ δεν υπήρξε κοινωνική κατάρρευση σε καμμιά κοινωνία. Όλα είναι μια ομαλή ροή της ιστορίας από πόλεις-κράτη σε εθνικές και πολυεθνικές δημοκρατίες.
- hellegennes
Ε, εντάξει, αυτό είναι κλασικό ολίσθημα χειρός. Είπαμε, είμαι pedant αλλά όχι κι έτσι. Κοίτα την αμέσως από πάνω απάντησή μου στον Non4me. Δεν έχω χάσει την φόρμα μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ηαπονία. Πήξε.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 15:36Ε, εντάξει, αυτό είναι κλασικό ολίσθημα χειρός. Είπαμε, είμαι pedant αλλά όχι κι έτσι. Κοίτα την αμέσως από πάνω απάντησή μου στον Non4me. Δεν έχω χάσει την φόρμα μου.
- hellegennes
Όντως, είναι απονία αυτό που κάνεις.mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 15:37Ηαπονία. Πήξε.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 15:36Ε, εντάξει, αυτό είναι κλασικό ολίσθημα χειρός. Είπαμε, είμαι pedant αλλά όχι κι έτσι. Κοίτα την αμέσως από πάνω απάντησή μου στον Non4me. Δεν έχω χάσει την φόρμα μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δειτε τιτλους απο δυο σημερινες εφημεριδες και κρινετε.
Στην Εστια το ζουμι ειναι στον υποτιτλο.

.
Στην Εστια το ζουμι ειναι στον υποτιτλο.
.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο του "πάμε προς κατάρρευση ως κοινωνία", βασικά έχουμε ήδη καταρρεύσει.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:50Μέσα σε 3 μερες μου εκαναν εντυπωση οι παραπανω θανατοι γιατι εγιναν ουσιαστικα στην ιδια περιοχη.
Φοιτητης βρεθηκε κρεμασμενος στην Πανεπιστημιουπολη.
Ζευγαρι αυτοκτονησε στου Ζωγραφου πηδωντας απο το μπαλκονι.
Συνταξιουχος αστυνομικος βρεθηκε νεκρος σε γκαραζ στην Καισαριανη με το οπλο διπλα του.
Τι ακριβως συμβαινει και εχει χαθει ετσι η μπαλα;
Το βλεπετε κι εσεις οτι ειμαστε μια κοινωνια με σπασμενα φρενα που τρεχει στον κατηφορο η ειναι ιδεα δικη μου;
Και πως μπορουμε να αντιδρασουμε;
.
Όχι βέβαια για τους λόγους που πας να υπαινιχθείς.
mitsokollias έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 14:39Δεν πάμε για καμιά κοινωνική κατάρρευση ,δεν θα συμβεί ποτέ δευτέρα παρουσία ,υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε καλά και πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
29 Ιαν 2025, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινωνική πολιτική με ΝΔ Μητσοτάκη.
από Niki » 10 Δεκ 2024, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
10 Δεκ 2024, 16:08
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Νοέμ 2023, 16:14
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση με πάταγο της ΝΔ στο 24%.
από Μαδουραίος » 09 Δεκ 2024, 20:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Δεκ 2024, 22:12
-