Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 21 Μαρ 2025, 20:37

Cecily Anne έγραψε:
21 Μαρ 2025, 18:44
Αυτό που σας εξηγω είναι ότι δεν μπορείς να μας χαρακτηρίζεις παρέα όταν δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε πιμι, μόνο και μόνο επειδή δε βριζόμαστε, όπως εσεις. Χαλάρωσε, σε είπε τζιτζιφιόγκο, οκ είναι βαρύ. Στην πυρά !

Αλλά όπως και να έχει η ουσία είναι αυτή

https://www.instagram.com/share/BAFFUyIK_l
Ένας χρήστης έγραψε πως γνωρίζονται 20 χρόνια, οπότε ας σας αντιμετωπίσω κι εγώ σαν γκρουπ, όπως μόλις έκανες.

Επίσης, δεν έχω θέμα να βριστω και να ξεβριστω με κάποιον εδώ . Σιγά τα αίματα.

Εδώ έχουμε κάτι άλλο. Μια εμμονή αερολογιας και παπαρολογιας που έχει καταλάβει όλα τα νήματα του Ιδρύματος.

Έχει κουράσει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 21 Μαρ 2025, 21:29

Cecily Anne έγραψε:
21 Μαρ 2025, 21:23
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
21 Μαρ 2025, 20:37
Cecily Anne έγραψε:
Αυτό που σας εξηγω είναι ότι δεν μπορείς να μας χαρακτηρίζεις παρέα όταν δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε πιμι, μόνο και μόνο επειδή δε βριζόμαστε, όπως εσεις. Χαλάρωσε, σε είπε τζιτζιφιόγκο, οκ είναι βαρύ. Στην πυρά !

Ένας χρήστης έγραψε πως γνωρίζονται 20 χρόνια, οπότε ας σας αντιμετωπίσω κι εγώ σαν γκρουπ, όπως μόλις έκανες.

Εδώ έχουμε κάτι άλλο. Μια εμμονή αερολογιας και παπαρολογιας που έχει καταλάβει όλα τα νήματα του Ιδρύματος.

Έχει κουράσει.
Μπορεί με ένα χρήστη να γνωρίζονται προσωπικά, εγώ τη γνωρίζω φορουμικα, δεν μας κάνει παρεάκι το γεγονός ότι δεν πλακωνόμαστε και ότι συζητάμε ανθρώπινα. Διότι εσείς χρησιμοποιείται το παρεάκι σαν αιτιολογία για το ότι δεν κάνουμε εκστρατεία εναντίον. Πράγμα που δεν στέκει. Τεσπα. Κι εμένα με κουράζει η φάση, άστο!
Μήπως να επιστρέψετε το νήμα εκεί που ξεκίνησε και να αφήσουμε τα άσχετα? Άντε μπράβο.
Για όλους το λέω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 21 Μαρ 2025, 21:36

SeaHawk έγραψε:
21 Μαρ 2025, 17:22
Ερμής έγραψε:
21 Μαρ 2025, 15:37

Λειπει ο αλήτης, κάποια δόση ήταν να πάμε με τον ίδιο, τη σύζυγο του και τον Καραμπαμπα σε εβραϊκό εστιατόριο και μου έκατσε στραβή και δε μπορεσα.
Ωραια χρόνια, αγνά.
Λειπει αυτος που απειλουσε για το παραμικρο με καταγγελιες στην ΔΗΕ
Και τα χρονια που εκανε τις απειλες αυτες ηταν και αγνα
Καπου ωπα για το θεο
Δε θα ξεχάσω ποτέ το νημα που είχες ανοίξει "RHCL ο αποκλειστικός" που είχες βάλει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαν πάει κουβά όλες :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 21 Μαρ 2025, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 21 Μαρ 2025, 21:36

Στύξ έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 16:32
Thor έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 16:28

Ναι βρε, βαλε λινκ αυτου που θες να παρεις.

Αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/39065284/Celes ... 94L3NrdSJ9

Εικόνα
Θα πάρω το τηλεσκόπιο μου και θα φύγω ,δεν παλεύεστε άλλο..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Μαρ 2025, 21:42

Cecily Anne έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Έχει κουράσει.
Μπορεί με ένα χρήστη να γνωρίζονται προσωπικά, εγώ τη γνωρίζω φορουμικα, δεν μας κάνει παρεάκι το γεγονός ότι δεν πλακωνόμαστε και ότι συζητάμε ανθρώπινα. Διότι εσείς χρησιμοποιείται το παρεάκι σαν αιτιολογία για το ότι δεν κάνουμε εκστρατεία εναντίον. Πράγμα που δεν στέκει. Τεσπα. Κι εμένα με κουράζει η φάση, άστο!
Προσωπικά γνωρίζομαι με πάνω από 20 πχορουμίτες, με πολλούς εκ των οποίων έχουμε ανταμώσει πολλές φορές σε παλιότερες πχορουμικές συνάξεις. Τους πρώην γιεγιεσέδες του πχόρουμ, δεν τους μετράω καν. Με τον Όττο, έχουμε βρεθεί μια φορά σε μια ταβέρνα σε μια ομαδική, δεν θυμάμαι καν πότε ακριβώς και που.

Και πολλοί από αυτούς έχουν έρθει και στο σπίτι μου. Τον Νοσταλγία τον ξέρω από τα φωτεινά και κατάμαυρα χρόνια του μαύρου, έχουμε φάει ψωμί, αλάτι και πολύ πίκρα με γέλιο μαζί. Είναι άλλη φάση.

Οπότε, το τι λέει ο κάθε τυπάς που φοβάται για τα δικά του προσωπικά δεδομένα, δεν με θίγει προσωπικά. Ας βγει έστω κι ένας από αυτούς που γνώρισα να με κατηγορήσει, για πούστικη συμπεριφορά. Ένας. :)

Οι υπόλοιποι ας συνεχίζουν να σκούζουν...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 21 Μαρ 2025, 21:45

Otto Weininger έγραψε:
21 Μαρ 2025, 21:36

Δε θα ξεχάσω ποτέ το νημα που είχες ανοίξει "RHCL ο αποκλειστικός" που είχες βάλει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαν πάει κουβά όλες :smt005:
:smt005::smt005:
Nαι την μια μετεφερε πληροφοριες απο βουλευτη την αλλη απο υπουργο την παραλλη απο πρεσβη και υστερα απο διπλωματες
Αποκορυφωνα ηταν οι μυστικες δημοσκοπησεις που ειχε στα χερια του και εβγαζαν 1ο τον ΣΥΡΙΖΑ
Μιλαμε για παθολογικο ψευτη

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 21 Μαρ 2025, 21:46

να ρε μαλακες, μπορει να ομιλησει κανονικα

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 21 Μαρ 2025, 21:46

Otto Weininger έγραψε:
21 Μαρ 2025, 21:36
SeaHawk έγραψε:
21 Μαρ 2025, 17:22
Ερμής έγραψε:
21 Μαρ 2025, 15:37

Λειπει ο αλήτης, κάποια δόση ήταν να πάμε με τον ίδιο, τη σύζυγο του και τον Καραμπαμπα σε εβραϊκό εστιατόριο και μου έκατσε στραβή και δε μπορεσα.
Ωραια χρόνια, αγνά.
Λειπει αυτος που απειλουσε για το παραμικρο με καταγγελιες στην ΔΗΕ
Και τα χρονια που εκανε τις απειλες αυτες ηταν και αγνα
Καπου ωπα για το θεο
Το πιο αστειο βεβαια ειναι οτι τον επεισε ο αλλος οτι θα τον καταγγειλει για cyber stalking και ο γιαννοπουλος το διεγραψε.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 21 Μαρ 2025, 21:47

Δεν γνωριζεις ολη την ιστορια αλλα δεν γαμεις

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 21 Μαρ 2025, 21:50

Σαν χθες το θυμαμαι,κατι παπατζες ελεγε οτι ειναι σαν να γραφει επωνυμα και τωρα πετιεται η καταγγελια :lol:
Παραδεξου οτι κοτεψες και παμε παρακατω
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 21 Μαρ 2025, 22:02

Cecily Anne έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Έχει κουράσει.
Το αν γνωρίζεστε προσωπικά δε με αφορά και είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Το ουσιαστικό κομμάτι της απάντησης μου ήταν το υπόλοιπο. Για το οποίο παρέθεσα και τις αναρτήσεις από το παρόν νήμα.
Υπάρχει ένα προβληματικό άτομο.
Είναι σαν να μπαίνει μια τρελή στο λεωφορείο να αρχίζει να παραληρει, να βρίζει και να δαγκώνει τους μισούς επιβάτες.
Άσχετους ανθρώπους μεταξύ τους, που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι με την τρελή.
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Όμως μιλάμε για κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Και παρεμβαίνουν και κάτι άκυροι - γνωστοί της και μη-" ε μην της κανετε μπουλινγκ της καημενης."

Αυτά και τέλος. Βαρέθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 21 Μαρ 2025, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Μαρ 2025, 22:04

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι η εμμονική. :lol:

Προσοχή στην εγκυρότητα σας, παίδες. Διαφυλάξτε την ως κόρη τυφλού οφθαλμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 21 Μαρ 2025, 22:06

21 Μαρ 2025, 22:02
Cecily Anne έγραψε:

Έχει κουράσει.
Το αν γνωρίζεστε προσωπικά δε με αφορά και είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Το ουσιαστικό κομμάτι της απάντησης μου ήταν το υπόλοιπο. Για το οποίο παρέθεσα και τις αναρτήσεις από το παρόν νήμα.
Είναι σαν να μπαίνει μια τρελή στο λεωφορείο να αρχίζει να παραληρει, να βρίζει και να δαγκώνει τους μισούς επιβάτες.
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Σε κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Και παρεμβαίνουν και κάτι άκυροι - γνωστοί της και μη-" ε μην της κανετε μπουλινγκ της καημενης."

Πραγματικά είναι μια σπατάλη πόρων.
Ατελειωτα ποστ μπουρδολογιας.
Ο δον Κιχώτης του φόρουμ που κυνηγάει προχωκαγκουρες, τρυφεροκωλους, πορδοφορους και λοιπούς του είδους.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 21 Μαρ 2025, 22:06

GoBack έγραψε:
21 Μαρ 2025, 21:50
Σαν χθες το θυμαμαι,κατι παπατζες ελεγε οτι ειναι σαν να γραφει επωνυμα και τωρα πετιεται η καταγγελια :lol:
Παραδεξου οτι κοτεψες και παμε παρακατω
Ειπαμε οτι δεν ξερεις ολη την ιστορια
Θα σου πω ενα σημειο μονο και θα σταματησω εδω
Ταυτοχρονα με την απειλη προσφυγης στην ΔΗΕ δυο συντονιστες μου ειχαν δωσει τελεσιγραφο με απειλη περμα για το συγκεκριμενο νημα
Οσο και να με προκαλεσεις δεν θα πω κατι αλλο μην προσπαθεις τζαμπα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Μαρ 2025, 22:09

nyxtovios έγραψε:
21 Μαρ 2025, 22:06
21 Μαρ 2025, 22:02
Cecily Anne έγραψε:

Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Σε κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.

Πραγματικά είναι μια σπατάλη πόρων.
Ατελειωτα ποστ μπουρδολογιας.
Ο δον Κιχώτης του φόρουμ που κυνηγάει προχωκαγκουρες, τρυφεροκωλους, πορδοφορους και λοιπούς του είδους.
Ναι, άλλο καημό δεν είχα από το να κυνηγάω πορδοφόρους, τρυφερόκωλους, λοιπούς του προχωκαγκούρικου είδους.

...Να τους κάνω τί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών