Αυτό που σας εξηγω είναι ότι δεν μπορείς να μας χαρακτηρίζεις παρέα όταν δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε πιμι, μόνο και μόνο επειδή δε βριζόμαστε, όπως εσεις. Χαλάρωσε, σε είπε τζιτζιφιόγκο, οκ είναι βαρύ. Στην πυρά !
Αυτό που σας εξηγω είναι ότι δεν μπορείς να μας χαρακτηρίζεις παρέα όταν δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε πιμι, μόνο και μόνο επειδή δε βριζόμαστε, όπως εσεις. Χαλάρωσε, σε είπε τζιτζιφιόγκο, οκ είναι βαρύ. Στην πυρά !
Ένας χρήστης έγραψε πως γνωρίζονται 20 χρόνια, οπότε ας σας αντιμετωπίσω κι εγώ σαν γκρουπ, όπως μόλις έκανες.
Επίσης, δεν έχω θέμα να βριστω και να ξεβριστω με κάποιον εδώ . Σιγά τα αίματα.
Εδώ έχουμε κάτι άλλο. Μια εμμονή αερολογιας και παπαρολογιας που έχει καταλάβει όλα τα νήματα του Ιδρύματος.
Έχει κουράσει.
Μπορεί με ένα χρήστη να γνωρίζονται προσωπικά, εγώ τη γνωρίζω φορουμικα, δεν μας κάνει παρεάκι το γεγονός ότι δεν πλακωνόμαστε και ότι συζητάμε ανθρώπινα. Διότι εσείς χρησιμοποιείται το παρεάκι σαν αιτιολογία για το ότι δεν κάνουμε εκστρατεία εναντίον. Πράγμα που δεν στέκει. Τεσπα. Κι εμένα με κουράζει η φάση, άστο!
Μήπως να επιστρέψετε το νήμα εκεί που ξεκίνησε και να αφήσουμε τα άσχετα? Άντε μπράβο.
Για όλους το λέω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Λειπει ο αλήτης, κάποια δόση ήταν να πάμε με τον ίδιο, τη σύζυγο του και τον Καραμπαμπα σε εβραϊκό εστιατόριο και μου έκατσε στραβή και δε μπορεσα.
Ωραια χρόνια, αγνά.
Λειπει αυτος που απειλουσε για το παραμικρο με καταγγελιες στην ΔΗΕ
Και τα χρονια που εκανε τις απειλες αυτες ηταν και αγνα
Καπου ωπα για το θεο
Δε θα ξεχάσω ποτέ το νημα που είχες ανοίξει "RHCL ο αποκλειστικός" που είχες βάλει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαν πάει κουβά όλες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 21 Μαρ 2025, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ένας χρήστης έγραψε πως γνωρίζονται 20 χρόνια, οπότε ας σας αντιμετωπίσω κι εγώ σαν γκρουπ, όπως μόλις έκανες.
Εδώ έχουμε κάτι άλλο. Μια εμμονή αερολογιας και παπαρολογιας που έχει καταλάβει όλα τα νήματα του Ιδρύματος.
Έχει κουράσει.
Μπορεί με ένα χρήστη να γνωρίζονται προσωπικά, εγώ τη γνωρίζω φορουμικα, δεν μας κάνει παρεάκι το γεγονός ότι δεν πλακωνόμαστε και ότι συζητάμε ανθρώπινα. Διότι εσείς χρησιμοποιείται το παρεάκι σαν αιτιολογία για το ότι δεν κάνουμε εκστρατεία εναντίον. Πράγμα που δεν στέκει. Τεσπα. Κι εμένα με κουράζει η φάση, άστο!
Προσωπικά γνωρίζομαι με πάνω από 20 πχορουμίτες, με πολλούς εκ των οποίων έχουμε ανταμώσει πολλές φορές σε παλιότερες πχορουμικές συνάξεις. Τους πρώην γιεγιεσέδες του πχόρουμ, δεν τους μετράω καν. Με τον Όττο, έχουμε βρεθεί μια φορά σε μια ταβέρνα σε μια ομαδική, δεν θυμάμαι καν πότε ακριβώς και που.
Και πολλοί από αυτούς έχουν έρθει και στο σπίτι μου. Τον Νοσταλγία τον ξέρω από τα φωτεινά και κατάμαυρα χρόνια του μαύρου, έχουμε φάει ψωμί, αλάτι και πολύ πίκρα με γέλιο μαζί. Είναι άλλη φάση.
Οπότε, το τι λέει ο κάθε τυπάς που φοβάται για τα δικά του προσωπικά δεδομένα, δεν με θίγει προσωπικά. Ας βγει έστω κι ένας από αυτούς που γνώρισα να με κατηγορήσει, για πούστικη συμπεριφορά. Ένας.
Δε θα ξεχάσω ποτέ το νημα που είχες ανοίξει "RHCL ο αποκλειστικός" που είχες βάλει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαν πάει κουβά όλες
Nαι την μια μετεφερε πληροφοριες απο βουλευτη την αλλη απο υπουργο την παραλλη απο πρεσβη και υστερα απο διπλωματες
Αποκορυφωνα ηταν οι μυστικες δημοσκοπησεις που ειχε στα χερια του και εβγαζαν 1ο τον ΣΥΡΙΖΑ
Μιλαμε για παθολογικο ψευτη
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Λειπει ο αλήτης, κάποια δόση ήταν να πάμε με τον ίδιο, τη σύζυγο του και τον Καραμπαμπα σε εβραϊκό εστιατόριο και μου έκατσε στραβή και δε μπορεσα.
Ωραια χρόνια, αγνά.
Λειπει αυτος που απειλουσε για το παραμικρο με καταγγελιες στην ΔΗΕ
Και τα χρονια που εκανε τις απειλες αυτες ηταν και αγνα
Καπου ωπα για το θεο
Το πιο αστειο βεβαια ειναι οτι τον επεισε ο αλλος οτι θα τον καταγγειλει για cyber stalking και ο γιαννοπουλος το διεγραψε.
Έχει κουράσει.
Το αν γνωρίζεστε προσωπικά δε με αφορά και είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Το ουσιαστικό κομμάτι της απάντησης μου ήταν το υπόλοιπο. Για το οποίο παρέθεσα και τις αναρτήσεις από το παρόν νήμα.
Υπάρχει ένα προβληματικό άτομο.
Είναι σαν να μπαίνει μια τρελή στο λεωφορείο να αρχίζει να παραληρει, να βρίζει και να δαγκώνει τους μισούς επιβάτες.
Άσχετους ανθρώπους μεταξύ τους, που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι με την τρελή.
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Όμως μιλάμε για κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Και παρεμβαίνουν και κάτι άκυροι - γνωστοί της και μη-" ε μην της κανετε μπουλινγκ της καημενης."
Αυτά και τέλος. Βαρέθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 21 Μαρ 2025, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έχει κουράσει.
Το αν γνωρίζεστε προσωπικά δε με αφορά και είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Το ουσιαστικό κομμάτι της απάντησης μου ήταν το υπόλοιπο. Για το οποίο παρέθεσα και τις αναρτήσεις από το παρόν νήμα.
Είναι σαν να μπαίνει μια τρελή στο λεωφορείο να αρχίζει να παραληρει, να βρίζει και να δαγκώνει τους μισούς επιβάτες.
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Σε κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Και παρεμβαίνουν και κάτι άκυροι - γνωστοί της και μη-" ε μην της κανετε μπουλινγκ της καημενης."
Πραγματικά είναι μια σπατάλη πόρων.
Ατελειωτα ποστ μπουρδολογιας.
Ο δον Κιχώτης του φόρουμ που κυνηγάει προχωκαγκουρες, τρυφεροκωλους, πορδοφορους και λοιπούς του είδους.
Σαν χθες το θυμαμαι,κατι παπατζες ελεγε οτι ειναι σαν να γραφει επωνυμα και τωρα πετιεται η καταγγελια
Παραδεξου οτι κοτεψες και παμε παρακατω
Ειπαμε οτι δεν ξερεις ολη την ιστορια
Θα σου πω ενα σημειο μονο και θα σταματησω εδω
Ταυτοχρονα με την απειλη προσφυγης στην ΔΗΕ δυο συντονιστες μου ειχαν δωσει τελεσιγραφο με απειλη περμα για το συγκεκριμενο νημα
Οσο και να με προκαλεσεις δεν θα πω κατι αλλο μην προσπαθεις τζαμπα
Και άντε σε μια διαδρομή δεν έγινε και κάτι. Σε κάθε διαδρομή του λεωφορείου, κάθε μέρα, τα ίδια και τα ίδια.
Πραγματικά είναι μια σπατάλη πόρων.
Ατελειωτα ποστ μπουρδολογιας.
Ο δον Κιχώτης του φόρουμ που κυνηγάει προχωκαγκουρες, τρυφεροκωλους, πορδοφορους και λοιπούς του είδους.
Ναι, άλλο καημό δεν είχα από το να κυνηγάω πορδοφόρους, τρυφερόκωλους, λοιπούς του προχωκαγκούρικου είδους.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.