εσυ σπας μπαλες μπαινοντας και γραφοντας μαλακιες για να ξεκινησεις μανουρα
Τρέλλα και σήμερα. Ατόφια, ολοκάθαρη, που σπαρταράει. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Κρατα αυτο , οταν εγω γυρνουσα τριτη φορα εσεις σκεφτοσασταν να πατε πρωτη . τα αλφα μειλ του κοπαδιου τα κουτσαβακια βλεπαν περιστροφο και κατουργιοταν πανω τους .
Τρέλλα και σήμερα. Ατόφια, ολοκάθαρη, που σπαρταράει. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Κρατα αυτο , οταν εγω γυρνουσα τριτη φορα εσεις σκεφτοσασταν να πατε πρωτη . τα αλφα μειλ του κοπαδιου τα κουτσαβακια βλεπαν περιστροφο και κατουργιοταν πανω τους .
Χαλάρωσε την πέτσα σου Αρτινέ, διότι η μαγκιά,δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο. Πριν πετάξεις τη μαλακία σου και το παίξεις δικηγοράκος, πάνε να τσεκάρεις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Που σκάσανε αίφνης, για να μπαχαλέψουν ένα ηδη γαμημένο νημα.
Θες να μου πεις κάτι για το σιδερικό; Ποιός κατουριέται; Γιατί θα'πρεπε; Απειλείς; Να το δούμε ρε κουραδόμαγκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Χαλάρωσε την πέτσα σου Αρτινέ, διότι η μαγκιά,δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο. Πριν πετάξεις τη μαλακία σου και το παίξεις δικηγοράκος, πάνε να τσεκάρεις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Που σκάσανε αίφνης, για να μπαχαλέψουν ένα ηδη γαμημένο νημα.
Θες να μου πεις κάτι για το σιδερικό; Ποιός κατουριέται; Γιατί θα'πρεπε; Απειλείς; Να το δούμε ρε κουραδόμαγκα.
δε σε βλεπω καθολου . ποτε δε σε εβλεπα . και ουτε προκειτε . ( δεν ειμαι αρτινος μωρη μιναρα )
ειχε διοργανώσει τα καλλιστεία, και μετα μικ δροπ, νομίζω το καλυτερο νημα του πχωρουμ;
Τοτε ειχε αρχισει να δειχνει η γαλή οτι λαγκαρει, ηταν αρχή ομως και ειχαμε μαλώσει τον μπρέιν, δεν μπορουσαμε να ξερουμε οτι υπάρχει βλάβη. Συγνώμη Μπρέιν.
Σου έχω ματαξαναπεί, μην επιχειρείς να με κάνεις να φαίνομαι οτι είμαι εγώ η χαζή
Δεν με ακούς και θα θυμώσω
ελα βρε, mic drop, Brainstorm out, τι δεν καταλαβαινεις; Έλειπες τότε νομίζω, λιγο ειχες ερθει για στον αλλον διαγωνισμό. Στα δύσκολα, στην μαχη, ήσουν απούσα.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.