Πώς το ξερεις, μιλατε τακτικα;
Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
Re: Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εγώ ηρθα μόνη μου και εξέφρασα δικές μου απορίες. Ο Ασέβαστος, είναι επίσης μεγάλο παιδί, για να φερθεί όπως θέλει. Δεν θα του το υποδείξω εγώ.Saturn έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 15:18Δεν είχα καμιά πρόθεση, Πασιφάη μου, να εμπλακώ σε θεολογικές αναλύσεις, μια αναφορά μισοαστεία μισοσοβαρή έκανα για το θέμα του νήματος, ήρθε ο Λοξίας να μιλήσει θεολογικά, του ειπα δυο πράγματα και οι δυο συμφωνήσαμε να το κλείσουμε γιατί ΚΑΙ τα έχουμε ξαναπεί ΚΑΙ δεν αφορούν το νήμα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 15:07Γιατί ρε κορίτσι, σου κάνει εντύπωση η αντίδρασή μου, σε κάτι που έγραψες; Ξέρεις οτι οι απόψεις μας απεχουν έτη φωτός. Κι εγώ απλά ζήτησα μιαν απάντηση, για να κάνουμε κουβέντα.
Η συζήτηση ειναι πλέον, ''όπου μας κάτσει'' ρε φίλη.
Όταν έχουμε μιαν άποψη, την υποστηρίζουμε. Δεν τίθεται θέμα διάθεσης, απ'την στιγμή που γράφεις κάτι και παίρνεις μιαν απάντηση. Απλά εκεί, δίδεις την γνώμη σου. Τί στην ευχή;
Έρχεσαι με τον Ασέβαστο και βάζετε παραπάνω από ένα θεολογικά ερωτήματα στην κουβέντα, που ακόμα και μονολεκτικά να μπορούσε να τα απαντήσει κάποιος, η μία απάντηση θα έφερνε το άλλο ερώτημα, και γιατί και έτσι και γιουβέτσι και αλλιώς και παραλλιώς..όπως και έγινε δηλαδή, με την μορφή που είχαν οι ερωτήσεις σας.
Η αλήθεια είναι οτι όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει ξανά κα ξανά στο παρελθόν, δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρει πραγματικά άλλο ένα νήμα τέτοιο, άμα ενδιαφέρει οκ, ανοίχτε το αλλά εγώ (και ο καθένας δηλαδή) πραγματικά δεν είμαι αναγκασμένη να απαντώ όποτε, όπως και ό,τι γουστάρει ο καθένας. Ειδικά άμα πρόκειται για σεντόνια και για πράγματα που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα αποδεχτεί αυτός που τα ζητάει, τσάμπα σάλιο.
Άμα Πασίφω θες προσωπικές διευκρινήσεις, οκ εμεις τα λέμε και εκτός από δω.
Σχολίασα σε κάτι που εγραψες δημόσια και θα ήθελα μιαν απαντηση. Θεωρώ πως μπορείς να την συντομεύσεις κατά το δοκούν.
Πού βλέπεις κάτι το παράταιρο; Ασχέτως αν τα λέμε και εκτός.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σου απάντησα παραπάνω νομίζω
Αν σε ενδιαφέρει να γίνει θέμα στο φορουμ, άνοιξε νήμα ρε καρδούλα μου
Αν σε ενδιαφέρει να γίνει θέμα στο φορουμ, άνοιξε νήμα ρε καρδούλα μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Κάτι έβλεπα τώρα στις ειδήσεις αλλά δεν πρόλαβα, το έπιασα στο τέλος
Κάτι για δηλώσεις ερντο και για δηλώσεις ιμάμογλου μέσα από τα κρατητήρια
πήρε πρέφα κανείς?
Κάτι για δηλώσεις ερντο και για δηλώσεις ιμάμογλου μέσα από τα κρατητήρια
πήρε πρέφα κανείς?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Οργισμένος
Ο εμφυλιος ειν ενα τσιγαρο δρομος σουλτανε μου...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
γιατι γραφεις ''μας ενδιαφερει '' ...? ενδιαφερει τους Ελληνες πατριωτες ... εσυ δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια και η αποψη σου δεν εχει καμια βαρυτητα σε τετοια θεματαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 00:22Εμάς μας ενδιαφέρει να απομονωθεί η Τουρκία από την Ευρώπη ως τυραννικό αντιδημοκρατικό καθεστώς, όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας. Το καλό είναι πως ο τουρκολαγνος Τραμπ απομονώνεται επίσης με τις επιθετικες του πολιτικές, και η Ευρώπη κάπως ξυπνάει, με εμάς να πρέπει να την σπρώξουμε την αμυνα της προς την Τουρκία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Σίγουρα έχει περισσότερο από τα σαχλαμαρεθνικιστικα προφίλ που ανεβάζειςnostromos έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 17:08γιατι γραφεις ''μας ενδιαφερει '' ...? ενδιαφερει τους Ελληνες πατριωτες ... εσυ δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια και η αποψη σου δεν εχει καμια βαρυτητα σε τετοια θεματαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 00:22Εμάς μας ενδιαφέρει να απομονωθεί η Τουρκία από την Ευρώπη ως τυραννικό αντιδημοκρατικό καθεστώς, όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας. Το καλό είναι πως ο τουρκολαγνος Τραμπ απομονώνεται επίσης με τις επιθετικες του πολιτικές, και η Ευρώπη κάπως ξυπνάει, με εμάς να πρέπει να την σπρώξουμε την αμυνα της προς την Τουρκία

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Πάει για εμφύλιο και τριχοτόμηση η Τουρκία, δυτικά η ευρωπαϊκή, ανατολικά η μουσουλμανική, και οι Κούρδοι θα φτιάξουν το δικό τους κρατος. Ωραία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Κι εγώ αυτό πιστεύω ως μεγαλύτερη πιθανότητα οτι θέλουν
Εντωμεταξύ, εχθές πήρε στο τουίτερ το μάτι μου έναν που έγραφε οτι εκείνη την ώρα, το βράδυ με την συγκέντρωση στην πλατεία, βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, οτι είχαν περιορίσει την πρόσβαση στα τουίτερ κτλ και οτι δεν έβλεπε να γίνονται αυτά που μεταδίδουν και με έναν άλλον συμφωνούσαν οτι ήταν καταστάσεις από προηγούμενη ημέρα.
Δυστυχώς το εχασα και δεν μπορώ να το ποστάρω αλλά δεν πολυκατάλαβα αυτά που έγραφε τί ισχύ είχαν
Δυστυχώς το εχασα και δεν μπορώ να το ποστάρω αλλά δεν πολυκατάλαβα αυτά που έγραφε τί ισχύ είχαν
Να το
Να τα, να τα!!!!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Τουρκία είναι από τις λίγες χώρες στον κόσμο που δεν έχει γίνει ποτέ επανάσταση.Η λεγόμενη επανάσταση των Νεοτούρκων ήταν πραξικόπημα του στρατού,το ίδιο και η κεμαλική μεταπολίτευση αλλά και η άνοδος Ερντογάν.Υπάρχει παραδοσιακός σεβασμός της κοινωνίας προς το κράτος - το δοβλέτι - που δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα ούτε στις γύρω αραβικές χώρες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 09:26Πάει για εμφύλιο και τριχοτόμηση η Τουρκία, δυτικά η ευρωπαϊκή, ανατολικά η μουσουλμανική, και οι Κούρδοι θα φτιάξουν το δικό τους κρατος. Ωραία.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 09:26Πάει για εμφύλιο και τριχοτόμηση η Τουρκία, δυτικά η ευρωπαϊκή, ανατολικά η μουσουλμανική, και οι Κούρδοι θα φτιάξουν το δικό τους κρατος. Ωραία.
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω πιθανό για τα επόμενα ..πολλά χρόνια .. Ο Τούρκος έχει ισχυρή πατριωτική συνείδηση ( φρόντισε ο Κεμάλ για αυτό ) τέτοια που κανένα κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό θέμα δεν θα τον έκανε να επιθυμεί να δει κομμάτια και θρύψαλα τη χώρα του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχαιρετα την Αμερικη (ΗΠΑ) που χανεται
από Frappezitis » 05 Απρ 2025, 06:54 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 1313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2025, 22:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχαιρετα το Ισραηλ που χανεται
από Στρακαστρουκας » 09 Οκτ 2023, 15:38 » σε Διεθνής πολιτική - 75 Απαντήσεις
- 4767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
18 Δεκ 2023, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαιρέτα τον Κασελάκη που χάνεται ... !
από tanipteros » 14 Σεπ 2024, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
15 Σεπ 2024, 13:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3382 Προβολές
-