ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 22 Μαρ 2025, 11:50

Δεν ητο στας προθέσεις μου :oops:

(εσύ είσαι που με είχε μπερδέψει το τρολάρισμά σου και δεν ήξερα τί σκατούλες υποστηρίζεις γιατί δεν σε διάβασα και περαιτέρω, οπότε, μη το παίρνεις προσωπικά :P )
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 22 Μαρ 2025, 12:10

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
21 Μαρ 2025, 23:48
Αγαπητοί και αγαπητές.

Ως είναι εμφανές, το ιντερνετικό απολίθωμα που ακούει στο όνομα πχόρουμ.τζιαρ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ανυπόφορο. Μποτ και ναυάγια της ζωής κοπρίζουν σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση του χώρου σε αποχωρητήριο.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κλίνω στο να μην φύγω από το μάταιο τούτο φόρουμ ωσάν άλλος Σαμψών γκρεμίζοντας τις κολώνες του Ιδρύματος. Ο κόσμος μας είναι πολύ μικρός, αλλά εγώ πολύ κύριος.

Θα φορέσω το κοστούμι μου και θα αποχωρήσω ησύχως...γλιστρώντας μες στην πρώτη νύχτα της Άνοιξης.

Γεια σας κύριοι.

Ακόμη μια "attention whore", κάνει δραματική ανακοίνωση αποχώρησης, σε ύφος Μάρθας Βούρτση.

Για να ξαναγυρίσει μετά από λίγο, όπως έκαναν και άλλοι.

Ναυάγιο της ζωής.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 22 Μαρ 2025, 12:22

το λάθος του τζίτζι είναι που δεν έγραψε για αντίο ένα απλό σας κατουράω στη μούρη

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Μαρ 2025, 12:28

Πάντως .....για να τα λέμε όλα.....ο αποχωρήσας (οριστικά; :p2: )
ανάμεσα στη κατά πλειοψηφία άχρηστων και ρυπογόνων αναρτήσεων του
πότε πότε, έγραφε και και κάτι που, οριακά έστω, ειχε και ένα σχετικό ενδιαφέρον :102:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Μαρ 2025, 12:31

Αγαπητοί και αγαπητές.

Ως είναι εμφανές, το ιντερνετικό απολίθωμα που ακούει στο όνομα πχόρουμ.τζιαρ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ανυπόφορο. Μποτ και ναυάγια της ζωής κοπρίζουν σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση του χώρου σε αποχωρητήριο.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κλίνω στο να μην φύγω από το μάταιο τούτο φόρουμ ωσάν άλλος Σαμψών γκρεμίζοντας τις κολώνες του Ιδρύματος. Ο κόσμος μας είναι πολύ μικρός, αλλά εγώ πολύ κύριος.

Θα φορέσω το κοστούμι μου και θα αποχωρήσω ησύχως...γλιστρώντας μες στην πρώτη νύχτα της Άνοιξης.

Γεια σας κύριοι.

enterprise-psi, κάποτε με κατηγορούσες που το αποκαλούσα βόθρουμ. Τώρα που το αποκαλούν όλοι έτσι?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 22 Μαρ 2025, 12:57

Αρίστος έγραψε:
22 Μαρ 2025, 09:31
Σκεψου ποσο τον πικαρατε για να θελησει να φυγει αυτος ο ηρεμοτατος ανθρωπος.

Δεν διαβασα το διπλανο νημα αλλα υποθετω πως θα γιναν παλι τα τερατα και μαλιστα απο νεοδημοκρατες.

.

Καμμία σχέση ..Έκανε αυτό που έπρεπε και που θα έκανα κι εγώ το ίδιο στη θέση του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γυφτάκι την 22 Μαρ 2025, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 22 Μαρ 2025, 13:42

Saturn έγραψε:
22 Μαρ 2025, 09:44
Σε φόρουμ μπαίνεις επειδη υπάρχει αλληλεπρίδραση στα θέματα που συζητάς (είτε σοβαρά είτε ελαφρυά)
Για εμένα πρόβλημα γίνεται όταν το φόρουμ καταντά "ζωή σου"
Κατά περιόδους όλοι έχουμε κολλήσει λιγότερο ή περισσότερο σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μας
Το κακό αρχίζει όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα του φόρουμ από τα της εξωφορουμικής σου ύπαρξης

Προσυπογράφω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 22 Μαρ 2025, 13:48

dtri2020 έγραψε:
22 Μαρ 2025, 12:10
Αγαπητοί και αγαπητές.

Γεια σας κύριοι.

Ακόμη μια "attention whore", κάνει δραματική ανακοίνωση αποχώρησης, σε ύφος Μάρθας Βούρτση.

Ναυάγιο της ζωής.
Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 22 Μαρ 2025, 16:26

Νon4me έγραψε:
22 Μαρ 2025, 13:48
dtri2020 έγραψε:
22 Μαρ 2025, 12:10
Αγαπητοί και αγαπητές.

Γεια σας κύριοι.

Ναυάγιο της ζωής.
Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.
Για πες!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Μαρ 2025, 16:33

Saturn έγραψε:
22 Μαρ 2025, 10:27
εντωμεταξύ, εγώ τον Τζιτζι δεν ειχα καταλάβει ποτέ τί πολιτικές πεποιθήσεις είχε, ένα φεγγάρι νόμιζα τρόλαρε την νδ άλλο φεγγάρι νόμιζα τρόλαρε τον συριζα
Εντάξει, δεν διάβαζα ανελλιπώς τις δημοσιεύσεις του

Τελευταία, τώρα δηλαδή που ξαναμπήκα έβλεπα οτι τα έχωνε σε ΝΔ για τους χειρισμούς της αλλά πίστευα οτι είναι ΝΔκράτης που δεν γουστάρει το κυβερνητικό σχήμα

Από αυτά που βλέπω να γράφονται, καταλαβαίνω οτι κατάλαβα και πάλι λάθος?

Παιδιά, αν ποτέ θέλετε να βγάλετε άκρη για περσόνα, μη με καλέσετε για βοήθεια, θα σας κάψω :smt005:
Αλλά και πάλι, νοιώθω λίγο σαν το κλουβί με τις τρελές εδώ μέσα, δηλαδή κάπου δεν φταίω τόσο κι εγώ , το έχετε παρακάνει με το τρολάρισμα ίσως
Ζαίος του κερατά είναι. Ευτυχώς όχι απόπατος σαν το πηγμένο ψωλόχυμα του κοτοπολάκη
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 22 Μαρ 2025, 16:37

Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τις απόψεις του γενικότερα
Αλλά νομίζω, ήταν ευγενικός χρήστης, από όσα τουλάχιστον θυμάμαι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 22 Μαρ 2025, 16:38

ποιός είναι ο κοτοπολάκης? για χρήστη λες?

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Μαρ 2025, 16:40

Ο Τζίτζι είναι εξαιρετικός χρήστης και πολύ καλός συνομιλήτης καίτι συριζαίος. Και έχει δίκιο για το ότι το πχώρουμ έχει χαλάσει σε σχέση με παλιότερα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 22 Μαρ 2025, 16:59

Yochanan έγραψε:
22 Μαρ 2025, 16:40
Ο Τζίτζι είναι εξαιρετικός χρήστης και πολύ καλός συνομιλήτης καίτι συριζαίος. Και έχει δίκιο για το ότι το πχώρουμ έχει χαλάσει σε σχέση με παλιότερα.
Ποιά πράγματα σου λείπουν περισσότερο από το παλιό φόρουμ, Γιόχι?

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 22 Μαρ 2025, 17:21

Yochanan έγραψε:
22 Μαρ 2025, 16:40
:hammer:

"καίτοι" ρε κατσαπλιά...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών