Αστραψε και βρόντηξε ο Φραγκολιάς.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Αστραψε και βρόντηξε ο Φραγκολιάς.
Η Σολωμού άξιζε μόνον ως Ράνια στα s1ngles του mega:
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μεγάλες προσωπικότητες.
Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τον κάθε και την κάθε μία "πουθενά" να βγαινει και να λέει την αποψάρα της σε τικ τοκ κτλ λες και μας νοιάζει
Και έχουν και ένα ηλίθιο, κριντζιάρικο θράσος στον τρόπο που μιλάνε όλοι τους....μπλιαξ
Θα πάω να ζήσω στις ερημιές, πώς έγινε έτσι ο κόσμος?
Και έχουν και ένα ηλίθιο, κριντζιάρικο θράσος στον τρόπο που μιλάνε όλοι τους....μπλιαξ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τώρα θυμήθηκα. Ηθελε να δείξει ότι όλα έχουν ακριβύνει και ότι διαμαρτυρήθηκε ταξικά. Θέλησε δηλαδή να δείξει ότι είναι μια άξια φεμινίστρια με ταξική συνείδηση.
Ελα όμως που:
- Το μαγαζί ήταν στο Κολονάκι (άρα τι περίμενε;)
- Αυτή που τα άκουσε, ήταν μια υπάλληλος και μάλιστα γυναίκα.
Ωστόσο βλέπουμε διάφορες φεμινιστικές ιστοσελίδες, να τη δικαιολογούν για όσα είπε περί των πενηντάρηδων αντρών. Οταν έκραξε μια γυναίκα υπάλληλο και την έκανε ρεζίλι, δεν είπανε τίποτα.
Ελα όμως που:
- Το μαγαζί ήταν στο Κολονάκι (άρα τι περίμενε;)
- Αυτή που τα άκουσε, ήταν μια υπάλληλος και μάλιστα γυναίκα.
Ωστόσο βλέπουμε διάφορες φεμινιστικές ιστοσελίδες, να τη δικαιολογούν για όσα είπε περί των πενηντάρηδων αντρών. Οταν έκραξε μια γυναίκα υπάλληλο και την έκανε ρεζίλι, δεν είπανε τίποτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οταν το κουτσομπολιό έγινε θρησκεία.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:05Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τον κάθε και την κάθε μία "πουθενά" να βγαινει και να λέει την αποψάρα της σε τικ τοκ κτλ λες και μας νοιάζει
Πώς το λέγαμε εκείνο το όρος είπαμε? Κάτι από Αλ..ξεκινά...ε?Imperium έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:44Οταν το κουτσομπολιό έγινε θρησκεία.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:05Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τον κάθε και την κάθε μία "πουθενά" να βγαινει και να λέει την αποψάρα της σε τικ τοκ κτλ λες και μας νοιάζει

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Huh?Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:47Πώς το λέγαμε εκείνο το όρος είπαμε? Κάτι από Αλ..ξεκινά...ε?Imperium έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:44Οταν το κουτσομπολιό έγινε θρησκεία.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 13:05Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τον κάθε και την κάθε μία "πουθενά" να βγαινει και να λέει την αποψάρα της σε τικ τοκ κτλ λες και μας νοιάζει
Μήπως μπερδεύεις το Αλ... με το Μπαλ... ;

τέλος πάντων, την ευρύτερη περιοχή, κατάλαβες, είμαι σίγουρη

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Appearances can be deceiving.
Κρίκος στη μύτη (OK, τίποτα το extreme), tongue piercing («Καλώς την περιστέρα μου που παίζει τη φλογέρα μου»

Και τελικά προκύπτει αυτό:
https://www.tiktok.com/@marilenamani/vi ... 4400659734
Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου

Λίγο ακόμα και θα μπουκάρει ο Λαρισαίος με την αγιαστούρα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Εχουμε και την άλλη σταρ της γουοκ κουλτούρας: Τη συνατσάκη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάσου να έβγαινε κάποιος επώνυμος άντρας κ να έλεγε ότι "όποια γυναίκα δεν έχει παντρευτεί στα 50 της, έχει πρόβλημα"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-