ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Υπήρξαν εμπόδια ή περιστάσεις στην ζωή σας που σας εμπόδισαν να τα εκμεταλλευτείτε?
Πιστεύετε ότι αυτά τα αδικοχαμένα ταλέντα μπορούν ακόμα να αναδειχθούν ή θα παραμείνουν για πάντα ανεκμετάλλευτα?
Υπήρξαν εμπόδια ή περιστάσεις στην ζωή σας που σας εμπόδισαν να τα εκμεταλλευτείτε?
Πιστεύετε ότι αυτά τα αδικοχαμένα ταλέντα μπορούν ακόμα να αναδειχθούν ή θα παραμείνουν για πάντα ανεκμετάλλευτα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
Δεν πιστεύω στο ταλέντο. Πιστεύω στη θέληση. Και εγώ έχω θέληση να συγγράψω ένα λογοτεχνικό αριστούργημα. Το δουλεύω. Η μαμά μου, που πιστεύει στο ταλέντο, μου λέει ότι δεν έχω ταλέντο στη συγγραφή και ν'αφήσω τα παιδιαρίσματα. Αν ποτέ κάνω συγγραφική επιτυχία, θα της την τρίψω στη μούρη. Νομίζω πως έχω μητρικά θέματα.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 15:39Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
οκ
το "γεμάτος από δαύτα" , εσύ το 'ριξες?
το "γεμάτος από δαύτα" , εσύ το 'ριξες?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Έκτωρ Φοίνιξ
Καλώς, συνέχισε στα νήματά σου. Καλή τύχη. 

δεν πιστεύω στο ταλέντο αλλά προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα θα είχα
εξασκήσει πολλά πραγματάκια
απορώ με τους ανθρώπους που έχουν χρόνο και δεν ασχολούνται με κάτι δημιουργικό
πάντα απορούσα
θα συμφωνήσω με τον κύριο Χέκτορ Φέλιξ Φοίνιξ ότι όταν υπάρχει θέληση, μπορεί να προκύψει και ικανότητα,
ίσως όχι σε όλους τους τομείς, μα στους περισσότερους
εξασκήσει πολλά πραγματάκια
απορώ με τους ανθρώπους που έχουν χρόνο και δεν ασχολούνται με κάτι δημιουργικό
πάντα απορούσα
θα συμφωνήσω με τον κύριο Χέκτορ Φέλιξ Φοίνιξ ότι όταν υπάρχει θέληση, μπορεί να προκύψει και ικανότητα,
ίσως όχι σε όλους τους τομείς, μα στους περισσότερους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Παπαριές μαρίτσα μ. Σαφώς και δεν έχεις μητρικά θέματα. Έχεις σαφέστατο γνώθι σαυτόν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 17:23Δεν πιστεύω στο ταλέντο. Πιστεύω στη θέληση. Και εγώ έχω θέληση να συγγράψω ένα λογοτεχνικό αριστούργημα. Το δουλεύω. Η μαμά μου, που πιστεύει στο ταλέντο, μου λέει ότι δεν έχω ταλέντο στη συγγραφή και ν'αφήσω τα παιδιαρίσματα. Αν ποτέ κάνω συγγραφική επιτυχία, θα της την τρίψω στη μούρη. Νομίζω πως έχω μητρικά θέματα.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 15:39Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Ταλέντο έχεις αλλά βαριέσαι να μπεις στη διαδικασία αξιολόγησης* και χρησιμοποιείς τα υπόλοιπα ως κάλυψη. Νιανιανίζεις γενικώς.
*Όχι ότι είναι κάτι αξιόπιστο, ειδικώς αν κάποιος ρίξει μια ματιά στους "λόγιους" του σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Πες μου εσύ, πάνσοφη Γαλή, ποιο είναι το ταλέντο μου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 18:34Παπαριές μαρίτσα μ. Σαφώς και δεν έχεις μητρικά θέματα. Έχεις σαφέστατο γνώθι σαυτόν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 17:23Δεν πιστεύω στο ταλέντο. Πιστεύω στη θέληση. Και εγώ έχω θέληση να συγγράψω ένα λογοτεχνικό αριστούργημα. Το δουλεύω. Η μαμά μου, που πιστεύει στο ταλέντο, μου λέει ότι δεν έχω ταλέντο στη συγγραφή και ν'αφήσω τα παιδιαρίσματα. Αν ποτέ κάνω συγγραφική επιτυχία, θα της την τρίψω στη μούρη. Νομίζω πως έχω μητρικά θέματα.Saturn έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 15:39Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Ταλέντο έχεις αλλά βαριέσαι να μπεις στη διαδικασία αξιολόγησης* και χρησιμοποιείς τα υπόλοιπα ως κάλυψη. Νιανιανίζεις γενικώς.
*Όχι ότι είναι κάτι αξιόπιστο, ειδικώς αν κάποιος ρίξει μια ματιά στους "λόγιους" του σήμερα.
Ποτέ δεν δήλωσα πάνσοφη, χαρά μου. Αμιγώς υποκειμενικές απόψεις, γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν πιστεύω ότι έχω ταλέντο, αλλά πανουργία. Δυστυχώς, δεν έχει καλλιεργηθεί κάτι μέσα μου, όλα είναι πρόωρα και εμβρυακά. Γι' αυτό με πιάνει αγωνία και υποφέρω από κατάθλιψη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ε, τότε δούλεψε την πανουργία περισσότερο. Ακόμη κι αυτή χρειάζεται ταλέντο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:12Δεν πιστεύω ότι έχω ταλέντο, αλλά πανουργία. Δυστυχώς, δεν έχει καλλιεργηθεί κάτι μέσα μου, όλα είναι πρόωρα και εμβρυακά. Γι' αυτό με πιάνει αγωνία και υποφέρω από κατάθλιψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δε χρειάζομαι σοφίες ετούτη την ώρα, αλλά ΟΚ. Το ταλέντο είναι για κάποιους άλλους, όχι για μένα. Για να έχεις ταλέντο σημαίνει ότι το ζεις διαρκώς, το ταλέντο είναι τυφλό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:14Ε, τότε δούλεψε την πανουργία περισσότερο. Ακόμη κι αυτή χρειάζεται ταλέντο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 20:12Δεν πιστεύω ότι έχω ταλέντο, αλλά πανουργία. Δυστυχώς, δεν έχει καλλιεργηθεί κάτι μέσα μου, όλα είναι πρόωρα και εμβρυακά. Γι' αυτό με πιάνει αγωνία και υποφέρω από κατάθλιψη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Το είχα απορία αν τελικά ο Έκτωρας είναι ο Γενιάς
Ω του θαύματος σήμερα, βλέπω αυτή την τυχαία συνάντηση
Αύριο μπορεί να επανέλθω
Ω του θαύματος σήμερα, βλέπω αυτή την τυχαία συνάντηση

Αύριο μπορεί να επανέλθω
Πιστεύω στο ταλέντο. Όποιος έχει σε κάτι το καταλαβαίνει. Αυτό δε σημαινει ότι αν έχεις ταλέντο έχεις και τη διάθεση να φας τη ζωή σου σε αυτό, ενώ κάποιοι την τρώνε και καταφέρνουν κάτι και χωρίς ταλέντο. Υπάρχει και αυτό το είδος των οικογενειων που μισώ που κάνουν τα πάντα να πετύχουν τα παιδιά τους με σπουδές στο εξωτερικό και χίλιες δυο υπερβολές για να πάρουν θέση στην κοινωνία. Είναι σαν αυτούς που τρέχανε με τις άμαξες να προλάβουν πρώτοι στην άγρια Δύση. Δεν υπήρξα ανθρωπάκος ποτέ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερχονται τα νεα ταλεντα του survivor
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2024, 05:19 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono