Γιγάντιες γεωμετρικές δομές βρέθηκαν κάτω από τις Πυραμίδες της Γκίζας

Αρχαιολογικά ευρήματα, μνημεία του παρελθόντος, αρχαίοι πολιτισμοί, έρευνες, ανασκαφές.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Γιγάντιες γεωμετρικές δομές βρέθηκαν κάτω από τις Πυραμίδες της Γκίζας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Μαρ 2025, 12:21

Νετο Γκουερινο έγραψε:
24 Μαρ 2025, 10:24
Ασέβαστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:15
Καβαλάρης έγραψε:
24 Μαρ 2025, 07:10
Ε μέχρι εκεί θα βρεις.

Έτσι θέλεις να φαντάζεσαι εσύ γιατί έτσι έχεις μάθει να σκέφτεσαι. Πολιτισμός που έχει ακολουθήσει άλλη πορεία δεν θα χρειάζεται πυρηνικούς αντιδραστήρες για παραγωγή ενέργειας.

Ισχύει. Αν πέσει ένας μετεωρίτης και τα σαρώσει όλα ο αρχαιολόγος σε 10.000 χρόνια δεν πρόκειται να βρει αυτοκίνητα ή λαπτοπ. Θα βρει μόνο το Σινικό τείχος, το όρος Ράσμορ κλπ.
θα βρει οτιδηποτε κατασκευασμενο απο μαρμαρο, χαλκο, χρυσο, διαμαντι, και φυσικα γυαλι.
Και τι ακριβώς θα καταλάβει κάποιος δέκα χιλιάδες χρόνια μετά ,από αυτά;

Άσε που εγώ θεωρώ σχεδόν αδύνατο να βρεθούν
Για τον απλούστατο λόγο ότι τέτοια αντικείμενα βρίσκονται κυρίως σε αρχαίους ασυλητους τάφους
Ο σύγχρονος πολιτισμός δεν έχει τέτοια έθιμα, δηλαδή δεν θάβει τον κόσμο με πολύτιμα αντικείμενα
θα καταλαβει οτι υπηρξε πολιτισμος.

ο συγχρονος κοσμος μαζευεται σε μεγαλουπολεις. αμα πεσει μετεωριτης στη νεα υορκη, ο μελλοντικος αρχαιολογος δε θα ψαχνει ταφους. η υπαρξη της πολης, δε θα σβησει ουτε σε 100.000 χρονια. το συνολο των τεχνουργηματων στη συγκεκριμμενη περιοχη δε θα αφηνει καμμια αμφιβολια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 24 Μαρ 2025, 12:33

Ασέβαστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 12:21
Νετο Γκουερινο έγραψε:
24 Μαρ 2025, 10:24
Ασέβαστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:15

θα βρει οτιδηποτε κατασκευασμενο απο μαρμαρο, χαλκο, χρυσο, διαμαντι, και φυσικα γυαλι.
Και τι ακριβώς θα καταλάβει κάποιος δέκα χιλιάδες χρόνια μετά ,από αυτά;

Άσε που εγώ θεωρώ σχεδόν αδύνατο να βρεθούν
Για τον απλούστατο λόγο ότι τέτοια αντικείμενα βρίσκονται κυρίως σε αρχαίους ασυλητους τάφους
Ο σύγχρονος πολιτισμός δεν έχει τέτοια έθιμα, δηλαδή δεν θάβει τον κόσμο με πολύτιμα αντικείμενα
θα καταλαβει οτι υπηρξε πολιτισμος.

ο συγχρονος κοσμος μαζευεται σε μεγαλουπολεις. αμα πεσει μετεωριτης στη νεα υορκη, ο μελλοντικος αρχαιολογος δε θα ψαχνει ταφους. η υπαρξη της πολης, δε θα σβησει ουτε σε 100.000 χρονια. το συνολο των τεχνουργηματων στη συγκεκριμμενη περιοχη δε θα αφηνει καμμια αμφιβολια.
Θα καταλάβει ότι υπήρχε πολιτισμός που έφτιαχνε κοσμήματα,όχι πολιτισμός που είχε δορυφόρους στο διάστημα και όπλα ικανά να καταστρέψουν τον πλανήτη
Μετά από δέκα χιλιάδες χρόνια,σε περίπτωση πίσω γυρίσματος τίποτα δεν θα υπάρχει που να θυμίζει την σημερινή νέα Υόρκη
Οι πυραμίδες όμως το πιθανότερο είναι να στέκουν εκεί όρθιες

Άσε που και ο χρυσός,ο χαλκός κτλ θα επαναχρησιμοποιηθούν και θα κατατάσσονται χρονολογικά σε πιο σύγχρονες εποχές

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 24 Μαρ 2025, 12:54

Δεν γνωριζουμε εαν οι δομες αυτες ειναι φυσικες ή τεχνητες. Οποτε μπορει να σταματησει εδω η κουβεντα, μεχρι να υπαρξει καποια προοδος.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 24 Μαρ 2025, 13:04

Urzaring13 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:33
Εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν περίπου (πεπεισμένος) από πριν για την ύπαρξη εξωγήινων αλλά και για την ύπαρξη επιζόντων από αρχαίους πολιτισμούς που ζουν κρυμμένοι ανάμεσα μας. Και οι πυραμίδες διάσπαρτες σε όλο το κόσμο (και όχι μόνο στην Αίγυπτο) αποτελούν το ιδανικό σχήμα ενεργειακά και εικάζω πως μπορεί να χρησιμοποιούνταν και ως όπλα. Είναι κάτι που ερευνώ.
καινούριο φρούτο; :smt038
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 24 Μαρ 2025, 13:05

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 24 Μαρ 2025, 13:06

Αρίστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:42
SpoilerShow
Ασέβαστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:37
Αρίστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:32

Aυτα τα οικειοποιηθηκαν μεταγενεστεροι αρχαιοι πολιτισμοι που κακως τα θεωρουμε σαν δικα τους.

.
η τεχνολογια σημερα ξερει ακριβως απο ποια εποχη προερχονται, οποτε το τι θεωρειτε εσεις οι ψεκες ειναι αδιαφορο. :102:

Δεν υπαρχει καμια τεχνολογια που να ψαχνει καθε αντικειμενο η μνημειο ξεχωριστα, οσα βρισκονται στα εδαφη ενος αρχαιου πολιτισμου αποδιδονται σε αυτον. Πιχι οι ιδιοι οι Ινκας ελεγαν πως δεν εκτισαν αυτοι τα μεγαλιθικα αλλα κατι παναρχαιοι λευκοι μουσατοι θεοι.
Τα μεγαλιθικα τειχη ομως των Ανδεων αποδοθηκαν με το ζορι στους Ινκας.

.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Urzaring13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Urzaring13 » 24 Μαρ 2025, 13:06

Bill Hicks έγραψε:
24 Μαρ 2025, 13:04
Urzaring13 έγραψε:
Εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν περίπου (πεπεισμένος) από πριν για την ύπαρξη εξωγήινων αλλά και για την ύπαρξη επιζόντων από αρχαίους πολιτισμούς που ζουν κρυμμένοι ανάμεσα μας. Και οι πυραμίδες διάσπαρτες σε όλο το κόσμο (και όχι μόνο στην Αίγυπτο) αποτελούν το ιδανικό σχήμα ενεργειακά και εικάζω πως μπορεί να χρησιμοποιούνταν και ως όπλα. Είναι κάτι που ερευνώ.
καινούριο φρούτο; :smt038
Οχι αλλά

Δεν γνωριζουμε εαν οι δομες αυτες ειναι φυσικες ή τεχνητες. Οποτε μπορει να σταματησει εδω η κουβεντα, μεχρι να υπαρξει καποια προοδος.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 24 Μαρ 2025, 13:07

Urzaring13 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 11:45
Αρίστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:58
Γι' αυτο υποστηριζω πως γεματος ειναι ο πλανητης απο υπολειμματα του αρχαιου εξαφανισμενου πολιτισμου
.
Και πως ήταν αυτοί; Σαυρόμορφοι; Μήπως ήταν παραπάνω από (ένας) πολιτισμοί;
γατάκι Αρίστο :003:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 24 Μαρ 2025, 13:11

Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 24 Μαρ 2025, 13:45

μη σας φανεί παραξενο αν "απλά " γεμιζαν νερό
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Μαρ 2025, 14:10

Urzaring13 έγραψε:
Ki εγω. Απο Σειριο σας γραφω και οι εδω κατοικοι μου εξιστορουν πολυ σημαντικα πραγματακια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Μαρ 2025, 14:11

Bill Hicks έγραψε:
24 Μαρ 2025, 13:07
Urzaring13 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 11:45
Αρίστος έγραψε:
24 Μαρ 2025, 09:58
Γι' αυτο υποστηριζω πως γεματος ειναι ο πλανητης απο υπολειμματα του αρχαιου εξαφανισμενου πολιτισμου
.
Και πως ήταν αυτοί; Σαυρόμορφοι; Μήπως ήταν παραπάνω από (ένας) πολιτισμοί;
γατάκι Αρίστο :003:
ερασιτεχνικη κατηγορια παιδων
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 24 Μαρ 2025, 14:13

Αρίστος έγραψε:
22 Μαρ 2025, 15:11
Λεγεών έγραψε:
22 Μαρ 2025, 15:02
πάλι μιλάμε για ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες; :smt005:
Αλλος το ελεγε αυτο, οχι εγω, το παραδεχτηκε και ο Λεπο.
Αλλος το είπε (δεν θυμάμαι ποιός, αλλά δεν συνδέθηκε στο νέο, τουλάχιστον με το ίδιο νικ) αλλά εσύ δεν έφερες αντίρρηση. Και οι δύο θέλατε να υπήρχε πανάρχαιος προηγμένος πολιτισμός, αλλά όταν σας είπαμε ότι δεν μπορούσε να συμβαίνει αυτό γιατί δεν είχαν ανακαλύψει την παραγωγή τροφής, ούτε είχαν πηγή επαρκούς ενέργειας, βρήκατε την λύση: έτρωγαν μαμούθ και έπαιρναν την ενέργεια από ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες! :smt005::smt005::smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 24 Μαρ 2025, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 24 Μαρ 2025, 14:27

Leporello έγραψε:
24 Μαρ 2025, 14:13
Αρίστος έγραψε:
22 Μαρ 2025, 15:11
Λεγεών έγραψε:
22 Μαρ 2025, 15:02
πάλι μιλάμε για ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες; :smt005:
Αλλος το ελεγε αυτο, οχι εγω, το παραδεχτηκε και ο Λεπο.
Αλλος το είπε (δεν θυμάμαι ποιός, αλλά δεν συνδέθηκε στο νέο, τουλάχιστον με το ίδιο νικ) αλλά εσύ δεν έφερες αντίρρηση. Και οι δύο θέλατε να υπήρχε πανάρχαιος προηγμένος πολιτισμός, αλλά όταν σας είπαμε ότι δεν μπορούσε να συμβαίνει αυτό γιατί δεν είχαν ανακαλύψει την παραγωγή τροφής, ούτε είχαν πηγή επαρκούς ενέργειας, βρίκατε την λύση: έτρωγαν μαμούθ και έπαιρναν την ενέργεια από ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες! :smt005::smt005::smt005:

Γιατι εισαι ψευτης χαρα μου;

Εγω επανειλημμενα και στα φορα και σε αρθρα μου εχω γραψει οτι δεν εχουμε ιδεα αν ηταν υπερεξελιγμενος πολιτισμος η ενας πρωιμος πολιτισμος του χαλκου η ισως με τεχνολογια επιπεδου Μεσαιωνα.

Ο Οπενχαιμερ και ο Αινσταιν πιστευαν πως υπηρξαν πολιτισμοι που καταστραφηκαν απο πυρηνικα οπλα, εγω παροτι βλεπω πιθανο ενα τετοιο ισχυρισμο δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι οι Ατλαντες ειχαν κατι παραπανω τεχνολογικα απο εναν πολιτισμο του χαλκου.

.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 24 Μαρ 2025, 14:28

Καβαλάρης έγραψε:
22 Μαρ 2025, 14:27
ST48410 έγραψε:
22 Μαρ 2025, 14:22
Ότι εκεί υπήρχε ένας πολιτισμός που αποθήκευε ενέργεια και παρότι ήταν τόσο προηγμένος, δεν φάνηκε αυτό πουθενά; Ούτε σε τοιχογραφίες ούτε σε αναφορές ιστορικών που πηγαινοέρχονταν εκεί; Είχαν ας πούμε τόσο εξελιγμένη τεχνολογία και δεν την χρησιμοποιούσαν μαζικά, απλά την έκρυβαν και δεν το πήρε είδηση κανείς; Μόνο οι μυημένοι εκεί;
Δεν υπήρχε μόνον εκεί αλλά και σε άλλα μέρη της γης. Οι πυραμίδες είναι προϊστορικές κατασκευές και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους Αιγυπτίους. Γι' αυτό κανείς δεν ξέρει πώς φτιάχτηκαν ούτε τι σκοπό εξυπηρετούσαν.
:smt017 Μα δεν φτιαχτηκαν από τσιμέντο εμπλουτισμένο με απολιθώματα;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχαιολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών