Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 24 Μαρ 2025, 19:16
Πόσο σας γλεντάει η Τράπεζα Πειραιγουόκ sleptάδες μου, πόσο?

Εννοείται πως όλες μου τις καταθέσεις ήδη τις εχω αποσυρει απο τις υπολοιπες τραπεζες, και ετοιμάζομαι να τις ζμπρώξω όλες Πειραιώς!
Πήξτε!

Και οι τράπεζες δίπλα στον Γουοκισμό, τον ενωμένο το δυνατό!
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 24 Μαρ 2025, 19:33
Aπο το πολυ woke επεσε σημερα το ebanking τους?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 24 Μαρ 2025, 19:42
Εμένα μια χαρά μου συνδέεται πάντα, τρέχει κιόλας, μου είναι το πιο γρήγορα απ' όλα τα τραπεζοapp.
Μάλλον γνωρίζουν ότι είμαι σταυροφόρος του γουοκισμού, και χαίρω ιδιαίτερης εκτίμησης και μεταχείρισης.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 24 Μαρ 2025, 19:47
vantono έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:42
Εμένα μια χαρά μου συνδέεται πάντα, τρέχει κιόλας, μου είναι το πιο γρήγορα απ' όλα τα τραπεζοapp.
Μάλλον γνωρίζουν ότι είμαι σταυροφόρος του γουοκισμού, και χαίρω ιδιαίτερης εκτίμησης και μεταχείρισης.
Κι εμένα !!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 24 Μαρ 2025, 19:51
Εχει και μια διαφήμιση για ένα τέρμα γουόκ φεστιβάλ στο μετρό, πρέπει να το έβλεπαν τα φασιστακια και να έβγαζαν αφρούς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 24 Μαρ 2025, 20:11
Ο λόγος που είναι τραγικοί μαλάκες δεν είναι το περιεχόμενο της προώθησης, είναι το ότι το κείμενο είναι στα ελληνικά αλλά τα ονόματα των ενεργειών στα αγγλικά. Μην γράψουμε "Γυναίκες στην γεωργία" και μας περάσουν για τίποτα καράβλαχους.
Βέβαια σε ένα περιβάλλον 100% καρτέλ όπως αυτό των ελληνικών τραπεζών, ό,τι μαλακία και να κάνεις πάλι θα το πάρεις το μπόνους σου. Αυτά τα βλακοστελέχη όμως δεν θα είχαν καμμία τύχη σε ένα περιβάλλον υγιώς ανταγωνιστικό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
GoBack
από GoBack » 24 Μαρ 2025, 20:23
Για καθε λογιαριασμο πειραιως που ανοιγετε ο βαρδος κλεινει δυο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
panos291
από panos291 » 24 Μαρ 2025, 20:32
Ως αντιwoke θελω να βρισω την τράπεζα Πειραιώς και να πω κατι καλο για τις αλλες, αλλα δεν μπορώ.
Γαμιουνται ολες πατόκορφα.
-
foscilis
από foscilis » 24 Μαρ 2025, 20:39
panos291 έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 20:32
Ως αντιwoke θελω να βρισω την τράπεζα Πειραιώς και να πω κατι καλο για τις αλλες, αλλα δεν μπορώ.
Γαμιουνται ολες πατόκορφα.
Εχει απειρως ανωτερο app η Alpha bank ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ CVV ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!
-
foscilis
από foscilis » 24 Μαρ 2025, 20:41
Παντως με αφορμη αυτη τη διαφημιση σκεφτομουν οτι οξ φεμιχαζες παραπονιουνται που η ελληνικη γλωσσα γενικευει στο αρσενικο και αμεσως μετα ποσταρουν "ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι που τραβανε σελφι με φουλ μεηκ απ πρωι πρωι"
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 24 Μαρ 2025, 21:57
micmic έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 20:11
Ο λόγος που είναι τραγικοί μαλάκες δεν είναι το περιεχόμενο της προώθησης, είναι το ότι το κείμενο είναι στα ελληνικά αλλά τα ονόματα των ενεργειών στα αγγλικά. Μην γράψουμε "Γυναίκες στην γεωργία" και μας περάσουν για τίποτα καράβλαχους.
Βέβαια σε ένα περιβάλλον 100% καρτέλ όπως αυτό των ελληνικών τραπεζών, ό,τι μαλακία και να κάνεις πάλι θα το πάρεις το μπόνους σου. Αυτά τα βλακοστελέχη όμως δεν θα είχαν καμμία τύχη σε ένα περιβάλλον υγιώς ανταγωνιστικό.
Σωστή παρατήρηση, αλλά και το περιεχόμενο από μόνο του τους κατατάσσει στους τραγικούς μαλάκες
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Unique
από Unique » 25 Μαρ 2025, 04:38
Go woke, go broke.
To νημα έγινε bookmarked για να γελάμε στο μέλλον.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 897 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
17 Ιούλ 2024, 22:52
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Αύγ 2024, 21:18
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μάιος 2023, 22:07
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
17 Σεπ 2024, 11:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.