ΙΜΑΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ PEUGEOT 206 1.4 75 Hp
ΙΜΑΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ PEUGEOT 206 1.4 75 Hp
Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τον ιμάντα χρονισμού για ένα peugeot 206 μοντέλο του 2006, 1.4 κ.εκ. και 75 άλογα. Θέλω να αλλάξω ιμάντα χρονισμου σετ με αντλία νερού και όσο κι αν έχω ψάξει στο ιντερνετ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ποιον ιμάντα φοράει το αυτοκίνητο καθώς μου βγάζει σαν συμβατούς ιμάντες με το συγκεκριμένο μοντέλο δυο διαφορετικούς, ο ένας με 104 και ο άλλος με 108 δόντια. Αν θυμάμαι καλά διαφέρει και ο αριθμός δοντιών της αντλίας σε κάθε σετ. Μου φαίνεται παράξενο να μπαίνουν στο ιδιο αυτοκίνητο δυο ιμάντες με διαφορετικό αριθμό δοντιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τον ιμάντα χρονισμού για ένα peugeot 206 μοντέλο του 2006, 1.4 κ.εκ. και 75 άλογα. Θέλω να αλλάξω ιμάντα χρονισμου σετ με αντλία νερού και όσο κι αν έχω ψάξει στο ιντερνετ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ποιον ιμάντα φοράει το αυτοκίνητο καθώς μου βγάζει σαν συμβατούς ιμάντες με το συγκεκριμένο μοντέλο δυο διαφορετικούς, ο ένας με 104 και ο άλλος με 108 δόντια. Αν θυμάμαι καλά διαφέρει και ο αριθμός δοντιών της αντλίας σε κάθε σετ. Μου φαίνεται παράξενο να μπαίνουν στο ιδιο αυτοκίνητο δυο ιμάντες με διαφορετικό αριθμό δοντιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: ΙΜΑΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ PEUGEOT 206 1.4 75 Hp
Χωρίς να ανοίξεις μηχανή πρώτα, ώστε να έχεις τον ιμάντα στο χέρι, ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να πας σε σοβαρό μαγαζί ανταλλακτικών και να ψάξεις με τον αριθμό πλαισίου (VIN).alexv2553 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 11:24Καλησπέρα σε όλους,
Έτσι αγόραζα εγώ ανταλλακτικά εκτός αντιπροσωπείας ή αλλιώς ημιτασιόν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Είναι δύο τα μοντέλα με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
TU3JP και TU3A
Δες εδώ.
https://www.catcar.info/peugeot/?lang=e ... PTFQVDE%3D
TU3JP και TU3A
Δες εδώ.
https://www.catcar.info/peugeot/?lang=e ... PTFQVDE%3D
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι οτι με τον αριθμο πλαισίου εμφανίζει και τις δυο πιθανές επιλογές. Όσον αφορά τον αριθμό κινητήρα του αυτοκινήτου αυτός είναι KFW και δυστυχώς αντιστοιχεί και στα δυο μοντέλα TU3JP και TU3A, οπότε δεν ξέρω πως μπορώ να καταλάβω ποιο από τα δυο είναι το δικό μου. Δεν αναγράφεται κάτι σχετικό στην άδεια κυκλοφορίας.
Με αριθμό πλαισίου θα πας όπως σου είπε ο Νανδρος.
Από εκεί και πέρα θα σου πει ο μάστορας.
Από εκεί και πέρα θα σου πει ο μάστορας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
alexv2553 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 13:57Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι οτι με τον αριθμο πλαισίου εμφανίζει και τις δυο πιθανές επιλογές. Όσον αφορά τον αριθμό κινητήρα του αυτοκινήτου αυτός είναι KFW και δυστυχώς αντιστοιχεί και στα δυο μοντέλα TU3JP και TU3A, οπότε δεν ξέρω πως μπορώ να καταλάβω ποιο από τα δυο είναι το δικό μου. Δεν αναγράφεται κάτι σχετικό στην άδεια κυκλοφορίας.
εδώ λέει οτι απο αριθμό κινητήρα 3 666 765 και μετα αλλάζει ο κωδικός
Επίσης λέει οτι από τον Αυγουστο του 2006 φοράνε ιμάντα με 101 δόντια
https://www.autodoc.gr/exartimata-aftok ... 9466-1-4-i
ψαχνεις σε μεγαλο ιντερνετομαγαζο, π.χ.autodoc, αλλα καλυτερα σε καποιο που εξειδικευεται στη μαρκα, με το vin του αυτοκινητου.alexv2553 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 11:24Καλησπέρα σε όλους,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Nαι η αναζήτηση σε πλατφόρμες τύπου autodoc, αλλά και σε άλλες με το VIN δεν μου λύνει το πρόβλημα, καθώς εμφανίζει συμβατούς όλους τους ιμάντες, είτε με 104 είτε με 108 δόντια, ενδέχεται και με 101.