Λοιπόν. Μένω μέχρι να φύγω.
Θα αναληφθώ στους Ουρανούς στις 13.000 δημοσιεύσεις, παραμένοντας όμως αυστηρά εντός του παρόντος Αποχωρητηρίου.
78 δημοσιεύσεις ακόμα.
Συντονιστές ,κάντε μια περικοπή στα ποστ του κυρίου ,διότι εξιτήριο δεν προβλέπεται απ' το Ίδρυμα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Λοιπόν. Μένω μέχρι να φύγω.
Θα αναληφθώ στους Ουρανούς στις 13.000 δημοσιεύσεις, παραμένοντας όμως αυστηρά εντός του παρόντος Αποχωρητηρίου.
78 δημοσιεύσεις ακόμα.
Προτείνω το επόμενο νικ να είναι Sphynx ως γεφυραία εξισορρόπηση τάσεων.
Δεν θα μου λείψεις γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σε ξαναδώ.
Aπό δω μπζζτ είπα μαρή , απ' το αποχωτητήριο. Νιώσε ολίγον τι
Νοιώθω κάτι παραπάνω από ολίγον τι και το ξέρεις βρε.
Ε τότε θα ξέρεις ότι αυτός είπε θα αποχωρήσει και μετά πως θα κάναμε και μετά του είπαν όχι και μετά είπα κι εγώ ότι θα αποχωρήσω και άνοιξα νήμα όπου είπα θα αποχωρήσω και μετά μου λέγαν να γίνει ο αγώνας και μη φεύγεις και μετά είπα ότι μένω και μετά άλλοι είπαν αδικία γιατί μένει.
Αυτό ,τίποτα άλλο.
εντωμεταξύ, εγώ τον Τζιτζι δεν ειχα καταλάβει ποτέ τί πολιτικές πεποιθήσεις είχε, ένα φεγγάρι νόμιζα τρόλαρε την νδ άλλο φεγγάρι νόμιζα τρόλαρε τον συριζα
Εντάξει, δεν διάβαζα ανελλιπώς τις δημοσιεύσεις του
Τελευταία, τώρα δηλαδή που ξαναμπήκα έβλεπα οτι τα έχωνε σε ΝΔ για τους χειρισμούς της αλλά πίστευα οτι είναι ΝΔκράτης που δεν γουστάρει το κυβερνητικό σχήμα
Τόσο δίκαιος κύριοι.
Τόσο ΔΙΚΑΙΟΣ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.