Ναι γι'αυτό ανέφερα και για τα εφέ ότι εκείνη την εποχή ήταν πιο ακριβά απ'ότι τώρα.hellegennes έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 02:52100 εκατομμύρια του 1990, 250 σημερινά.Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 01:36Αν θυμάμαι καλά κάνα 100αρι είχε κοστίσει όλος ο Τερμινατορ2.
Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Rocco Siffredi
Λένε ειχε πολλά reshootsΠτολεμαίος έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 01:36250 μύρια είναι πολλά ρε φίλε. Αν συνυπολογίσουμε και το μάρκετινγκ τότε γάμησε τα.
Δεν θα τα βγάλει ποτέ.
Δεν μπορώ να καταλάβω που στον πουτσο τα χαλάνε τόσα λεφτά.
Τα CGI υποτίθεται μετά από τόση εξέλιξη στους υπολογιστές, τα προγράμματα, το ΑΙ , ότι θα ήταν αρκετά πιο φθηνά από παλιά. Εντούτοις βλέπεις τα μπάτζετ και απογειώνονται.
Η σκηνή που ο Τ 1000 περνάει τα κάγκελα στο ψυχιατρείο (terminator 2 για τους ψυχοπαθεις που δεν κατάλαβαν) χρειάστηκε επεξεργασία 45 ημερών για να επιτευχθεί πριν από 35 χρόνια
Τώρα θαρρώ ότι σε μια μέρα θα ήταν κομπλέ.
Αν θυμάμαι καλά κάνα 100αρι είχε κοστίσει όλος ο Τερμινατορ2.
Αν γυρίζανε δηλαδή την τωρινή Χιονάτη τότε, πόσο θα κόστιζε;
Κάπου ώπα Χόλιγουντ.
Βγάζουν λεφτά και από τα κουκλάκια παιχνίδια σκατακια ότι μαλακία παίρνουν τα πιτσιρίκια εκεί έχει πολύ χρημα
Άσχετο αν είδες το Joker 2 δεν υπάρχουν πουθενά τα 200 εκ $
εκεί λογικά πολυ χρήμα πηγε στις αμοιβές φοίνιξ γκαγκα κλπ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Σ' αυτές τις μεγάλες ταινίες παίζουν μεγάλα ποσά για τους ηθοποιούς, τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς. Παίρνουν μισθάρες. Ο Άρνολντ ας πούμε έφαγε περίπου το 20% του μπάτζετ του T2, μιας και το ανέφερες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 09:37Ναι γι'αυτό ανέφερα και για τα εφέ ότι εκείνη την εποχή ήταν πιο ακριβά απ'ότι τώρα.hellegennes έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 02:52100 εκατομμύρια του 1990, 250 σημερινά.Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 01:36Αν θυμάμαι καλά κάνα 100αρι είχε κοστίσει όλος ο Τερμινατορ2.
Επίσης ένα πράγμα που έχει ακριβύνει πάρα πολύ είναι οι αμοιβές και επειδή οι μεγάλες παραγωγές απαιτούν πολύ προσωπικό με τρελή εξειδίκευση, καταλήγουν να κοστίζουν μια περιουσία απ' αυτό και μόνο.
Δεν είναι παράλογο δηλαδή ότι κόστισε τόσο η Χιονάτη. Το Star Wars: The Force Awakens κόστισε πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο (παραγωγή και μάρκετινγκ). Έβγαλε βέβαια και πάνω από 2,5 δις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σοφό! Δείτε το πριν το κατεβάσουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Νομίζω ότι η πρώτη ατάκα είναι όλη η ουσία:
There was a time when movies were made for audiences. Today they are made to lecture them.
There was a time when movies were made for audiences. Today they are made to lecture them.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις τη Σούλα απ’τα Λιόσια να παίξει τη μουνάρα και μάλιστα απέναντι στην διαγαλαξιακή εβραιοπουλα Gal Gadot.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
ποιος την γαμει την χιονάτη!;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η Σουλα από τα Λιόσια ( κοινως η Ζεγκλερ) είναι 23 ετών με ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι με προοπτική για καριέρα στο μουσικαλ.
Η Gal Gadot είναι μοντέλο στα 40 που την θυμόμαστε μόνο για την Wonder woman όπου παίζει λόγο ύψους και με κάτι που οριακά μοιάζει με παίξιμο στην ταινία.
Κοινώς η Σουλα έχει περισσότερο ταλέντο από την Gal Gadot.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Την Γκαλ Γκαντοτ δεν θα την πιάνεις στο στόμα σου. Την Γκαλ Γκαντοτ!
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Προφανώς ένα ευρωπαϊκό παραμύθι με όνομα Snow White είναι ιδανικό αντικείμενο βεβήλωσης. Το έδαφος στρώνεται επί δεκαετίες, με εμβριθείς αναλύσεις του "ψυχολογικού προφίλ" της Χιονάτης (νευρώσεις, συμπλέγματα κτλ), ώστε κάποια στιγμή το παραμύθι να αλλοιωθεί και να γίνει ένα διδακτιστικό κήρυγμα περί "ισότητας" και "γυναικείας ενδυνάμωσης".
Μεγάλο μέρος της παραγωγής τέχνης και πολιτισμού δεν γίνεται καν για το συνηθισμένο καπιταλιστικό κίνητρο της μεγιστοποίησης του κέρδους αλλά στο πλαίσιο μιας διεστραμμένης εκδοχής "εταιρικής κοινωνικής ευθύνης" της πιο επιδραστικής εταιρείας του πλανήτη: αυτά πρέπει να πιστεύετε, φτωχοί, και κάποια στιγμή θα σας τα γυρίσουμε τα μυαλά όσες φεμινιστικές παρωδίες παλιών ταινιών και αν θάψετε!
Ο πολιτισμικός πόλεμος είναι ταξικός πόλεμος.
Μεγάλο μέρος της παραγωγής τέχνης και πολιτισμού δεν γίνεται καν για το συνηθισμένο καπιταλιστικό κίνητρο της μεγιστοποίησης του κέρδους αλλά στο πλαίσιο μιας διεστραμμένης εκδοχής "εταιρικής κοινωνικής ευθύνης" της πιο επιδραστικής εταιρείας του πλανήτη: αυτά πρέπει να πιστεύετε, φτωχοί, και κάποια στιγμή θα σας τα γυρίσουμε τα μυαλά όσες φεμινιστικές παρωδίες παλιών ταινιών και αν θάψετε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rakomelofronas την 26 Μαρ 2025, 08:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
1.8/10. Πιο κάτω και από το Τζανετακοzteo έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 08:06Η Σουλα από τα Λιόσια ( κοινως η Ζεγκλερ) είναι 23 ετών με ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι με προοπτική για καριέρα στο μουσικαλ.
Η Gal Gadot είναι μοντέλο στα 40 που την θυμόμαστε μόνο για την Wonder woman όπου παίζει λόγο ύψους και με κάτι που οριακά μοιάζει με παίξιμο στην ταινία.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τίποτα από όλα αυτα δεν ισχύει. Απλά προσπάθησαν να το προσαρμόσουν στο σήμερα με πινελιές διαφορετικοτητας.Rakomelofronas έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 08:09Προφανώς ένα ευρωπαϊκό παραμύθι με όνομα Snow White είναι ιδανικό αντικείμενο βεβήλωσης. Το έδαφος στρώνεται επί δεκαετίες, με εμβριθείς αναλύσεις του "ψυχολογικού προφίλ" της Χιονάτης (νευρώσεις, συμπλέγματα κτλ), ώστε κάποια στιγμή το παραμύθι να αλλοιωθεί και να γίνει ένα διδακτιστικό κήρυγμα περί "ισότητας" και "γυναικείας ενδυνάμωσης".
Το θέμα είναι τι κρίνουμε και τι θέλουμε.
Εάν ζητάμε η μεταφορά τέτοιων παραμυθιών να γίνεται αυτούσια και μη προσαρμοσμενη στις συνθήκες του εκάστοτε σήμερα,απλά ζητάμε μια αντιγραφή της ταινίας του 1937. Τότε δεν υπάρχει νόημα να γυρίζονται remake για τα επόμενα 5000 χρόνια.
Απλά πληρώστε να δειται την Χιονατη του 1937 χιλιάδες φορές.
Διότι αυτό απλά θέλετε μιας και την ίδια γκρίνια έχετε όταν βγάζουν και κάτι νέο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι βαθμολογίες δεν μου λένε τίποτα.Unique έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 08:101.8/10. Πιο κάτω και από το Τζανετακοzteo έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 08:06Η Σουλα από τα Λιόσια ( κοινως η Ζεγκλερ) είναι 23 ετών με ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι με προοπτική για καριέρα στο μουσικαλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δείτε τη νέα Χιονάτη της Disney;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Μαρ 2025, 11:48 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 35 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
03 Απρ 2025, 12:01
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-